BUSM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2006 Πρίν από ένα μήνα περίπου αγόρασα μία ψηφιακή μηχανή Olympus από το e-shop. Όλα λειτουργούσαν τέλεια μέχρι σήμερα που χρειάστηκε να τη χρησιμοποιήσω μετά από πολύ καιρό. Παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα : η οθόνη όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία είναι μαύρη και οι φωτογραφίεςόταν τις μετέφερα στον υπολογιστή ήταν και αυτές μαύρες. Το παράδοξο είναι ότι η οθόνη λειτουργεί όταν μπαίνω στο μενού. Μετά από πολλές προσπάθειες τελικά λειτούργησε και τραβάει κανονικές φωτογραφίες αλλά μου φαίνονται κάπως θολές σε σχέση με πριν. Γνωρίζετε αν το e-shop δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας ή έχει δικό του service γιατί καθώς μου είχαν πει στο τηλέφωνο οι φωτογραφικές αυτές είναι δικιά τους εισαγωγή. Στο σιτε της αντιπροσωπείας αναφέρεται ότι παρέχεται 2 χρόνια εγγύηση για όλα τα προιόντα ενώ το e-shop αναφέρει 1 χρόνο εγγύησης. Μήπως στην αντιπροσωπεία δεν την δεχτούν; Τι μου προτείνετε να κάνω; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας!!!
fsbmaniac Ιανουάριος 22, 2006 #2 Ιανουάριος 22, 2006 πάρε τηλ στο e-shop και ρότα τους αύριο κιόλας.γενικά μην περιμένεις να στην επισκευάσουν..μάλλον για αντικατάστασηεπίσης νομίζω ότι γενικά ισχύει ότι οποιοδήποτε προϊόν αν μέσα στις πρώτες 90 μέρες της εγγύησης του σου εμφανίσει πρόβλημα είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν με καινούριο...δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει σε όλα τα προϊόντα αλλα σε κάποια ναι.
panoc Ιανουάριος 22, 2006 #3 Ιανουάριος 22, 2006 Το κουτί δεν είχε μέσα ενα χαρτάκι με την εγγύηση το οποίο έπρεπε να το συμπληρώσεις και να το στείλεις στη Φωτομάτικ ΑΕ (Επίσημο αντιπρόσωπο Olympus) ? Αν το έχεις στείλει τότε μιλάς απευθείας με τη Φωτομάτικ αλλιώς με το eshop.www.fotomatic.grhttp://www.olympus.com.gr/aindex.html
BUSM Ιανουάριος 22, 2006 Author #4 Ιανουάριος 22, 2006 Παιδιά σας ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια σας. Όποιος έχει ιδέα τι μπορεί να φταίει ας μου πει για να πάω προιδεασμένος στο service.
coolmind Ιανουάριος 23, 2006 #5 Ιανουάριος 23, 2006 Αυτο ετσι οπως το περιγραφεις ειναι μαλλον προβλημα του ccd.Οποτε μην το σκεφτεσαι καθολου.Rma it!
johnnyar1442169111 Ιανουάριος 23, 2006 #6 Ιανουάριος 23, 2006 Ότι κι αν σου πούν, να επιμείνεις. Σύμφωνα με νόμο της Ε.Ε πρέπει να παρέχεται υποχρεωτικά 24 μήνες εγγύηση, ισχύει σ' όλες τις χώρες μέλη, σ' όλα τα προιόντα και δή τα ηλεκτρονικά.
madg1442169081 Ιανουάριος 23, 2006 #7 Ιανουάριος 23, 2006 να εισαι προιδεασμένος οτι θα παρεις καινουρια μηχανη,μη δεχθεις τιποτα λιγοτερο!
BUSM Ιανουάριος 23, 2006 Author #8 Ιανουάριος 23, 2006 Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας και ελπίζω να μην μπλέξω σε διαδικασίες service αλλά να την αντικαταστήσουν. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι μία δουλεύει και μία δεν δουλεύει. Αν την πάω εκεί και για κακή μου τύχη λειτουργεί κανονικά τι θα πρέπει να κάνω???
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.