Jump to content

Ποίο είναι το καλύτερο φωτογραφικό χαρτί;

htanso21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας.

Ασχολούμαι με την φωτογραφία, με φιλμ πιο πολύ αλλά λίγο και ψηφιακό.

Σκέφτομαι να πάρω μια καλύτερη ψηφιακή μηχανή.

Αλλά το θέμα μου είναι το χαρτί.

Ποίο χαρτί 10χ15 πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο; Ασχέτου τιμής και μάρκας.

Εγώ από μία μικρή έρευνα, πιο πολύ τιμής, λέω μάλλον το Canon Photo Paper Pro εσείς τι λέτε ;

Φιλικά Θανάσης.

:001:

Ξέρω για Α4 αλλά φαντάζομαι ότι είναι το ίδιο. Ίσως από οικονομικής πλευράς να σε συμφέρουν Α4 σελίδες αφού δια τέσσερα σου δίνουν 4 10Χ15 . Τα κάνον είναι εξαιρετικά χαρτιά με πολύ ωραία gloss και βοηθούν το μελάνι να στεγνώσει αμέσως. Συνήθως καλύτερα όλω βγαίνουν τα ΕΠΣΟΝ . Πολύ καλής αλλά όχι κορυφαίας ποιότητας είναι και τα ΚΟΝΤΑΚ που έρχονται και πιο γθηνά. Ψάχνοντας θα βρεις τι σου αρέσει περισσότερο

Και μια χαζή ερώτηση. :079:

Θα έχω πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω Epson χαρτί σε Canon εκτυπωτή;

Αυτό το λέω με το σκεπτικό, ότι κάθε χαρτί είναι κατασκευασμένο, σχεδιασμένο, και μελετημένο για την αντίστοιχη εταιρία που το κατασκευάζει. Δηλαδή η Epson φτιάχνει τα χαρτιά της έτσι ώστε να αποδίδουν τα καλύτερα, με τον αντίστοιχο τρόπο που εκτυπώνει ο Epson.

Τελικά πρέπει να είναι πολύ χαζή η ερώτηση μου. :120:

Η αδερφή μου έχει τον ip5000 και τυπώνει σε χαρτιά Εpson χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η αδερφή μου έχει τον ip5000 και τυπώνει σε χαρτιά Εpson χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ! :023:

• 1 month later...

Αξίζει να δοκιμάσετε τα χαρτιά Mayspies.... από τότε που τα πρωτο έπιασα δεν τα άλλαξα!

(το ξέρω, είμαι νεκροθαύτης....)

Πάντως επί τη ευκαιρία περίεργες μάρκες χαρτιών βλέπω συχνά πυκνά στη Στουρνάρα και δεν ξέρω τι να κάνω. Τρελά λεφτά ρε παιδιά. Σήμερα πέτυχα τα κάνον 190 γρ Α4 γυαλιστερά 20 φύλλα 8 ευρώ και κάτι και τα τσίμπησα και τελικά δε λένε ρυθμίσεις για άλλους εκτυπωτές πέρα από Κάνον. Ενοχλητικό αυτό

www.mayspies.de παιδάκια για infos.... χαρτάκια από 130 μεχρι 260gr, 5760dpi, UV protection... ότι τραβαει η ψυχη σας!

Τιμές δεν θυμαμαι, στο Λιβας Papernet 210-3820117 (Πανεπιστημιου, κέντρο) θα μαθετε.

Πάντως δεν ειναι και φθηνα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.