Jump to content

minast

Premium Members
  • Posts

    8.077
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    7

4 Followers

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

minast's Achievements

  1. minast

    PC Gaming (Συζήτηση)

    Η Valve έκανε δημόσια διαθέσιμο όλο τον κώδικα του TF2: Team Fortress 2 WWW.TEAMFORTRESS.COM
  2. Ρε σεις, τα μάτια μου
  3. Σιγά που είναι μη-παιχίσιμα! Μια χαρά χίσιμα είναι
  4. minast

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Εάν θέλεις να είσαι απόλυτος, και οι υπότιτλοι αποτελούν προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας. Τυπικά δεν μπορείς να διανείμεις υποτίτλους για υλικό που προστατεύεται, χωρίς άδεια από τον ιδιοκτήτη, ακόμη κι αν τους παράξεις ο ίδιος.
  5. Εγώ πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα logi μου. To G Hub τραβάει τα κολλήματά του, αλλά το G502 έχει δουλέψει υπερωρίες και το MX Master 3S είναι... αυτό που είναι
  6. minast

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Έψαξα λίγο και το προηγούμενο από Hardware Busters, μια και το ανέφερε στις κριτικές που δέχτηκε. Μου άρεσε (not) η σιγουριά του Άρη ότι αποκλείεται να πέρασαν 20A από το καλώδιο. Κακώς βιάστηκε να πάρει θέση, ειδικά εφόσον συμφωνεί με τον der8auer για την ανάγκη βελτίωσης του σχεδίου της Nvidia. Ευκαιρία ήταν να σχολιάσει 2-3 φορές ότι η Nvidia δεν του έστειλε 5090
  7. minast

    AMD RDNA 4

    Τη στιγμή που οι "κανονικές" XT έχουν TBP < 300W και ζητάνε PSU 750W, μικρό το κακό. Τουλάχιστον ακόμη και η Red Devil θα έχει 3x 8 pin, και όχι από τα άλλα που αρπάζουν .
  8. Νομίζεις θα τα θυμόμαστε; Να τα βάζετε όταν βγαίνουν, κύριοι!
  9. minast

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Λογικά όχι, αλλά φοβάμαι ότι υπάρχει ακόμα κόσμος που θεωρεί ότι φταίνε οι χρήστες.
  10. Σε πειράζω ρε συ, καλορίζικη! Ανεξάρτητα από την αυξημένη ταχύτητα, είναι σημαντική βελτίωση ποιότητας ζωής
  11. Μόνο που δεν είναι VDSL
  12. minast

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Εφόσον τα Corsair δεν είναι custom και ο Γερμανός έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με τα Corsair σε εντελώς άλλη κάρτα (που την σταμάτησε για να μην την κάψει), δεν ενώνεις και τις κουκκίδες; Ή πρέπει όποιος πάρει 5090 να είναι από πάνω της με την θερμική κάμερα για να ξέρει πότε να την κλείσει; Η Asus δεν ήταν χαζή που έβαλε 6 αισθητήρες στην τροφοδοσία... Παρεμφερές, αλλά όχι τόσο σημαντικό: μετά τα 3 χρόνια τι παθαίνουν τα custom, κουράζονται; Εάν πεις ναι, τα custom 8-pin γιατί δεν "κουράζονταν"; Bonus points εάν δεις τα δύο βίντεo που κάνουν σχετικά προφανές ότι η 5090 είναι σοβαρά under-engineered στο θέμα της τροφοδοσίας.
  13. minast

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Ναι, το ίδιο λέμε. Πχ der8auer είχε Corsair branded με 1600W PSU. Δεν είναι nvidia όμως
  14. minast

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Η Asus έχει 6, έναν για κάθε pin. Η FE έχει 1 για όλα τα pins. Εάν το "τρεις" το παίρνεις από το thumbnail του buildzoid, καλύτερα δες το βίντεο, αν και είναι λίγο κουραστικό γιατί επαναλαμβάνει συχνά τα ίδια. Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί βιάζεσαι να κατηγορήσεις τα "custom", πριν να δεις τις νέες πληροφορίες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.