ntemian Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3, 2011 Μέχρι πρόσφατα αγόραζα taiyo yuden για να γράφω τα dvd μου αλλά το e-shop μάλλον σταμάτησε να φέρνει. Ποιά προτείνεται για αντικαταστασή τους? Έχω δει και αυτά . Τα έχει δοκιμάσει κανένας να μου πει την γνώμη του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Αύγουστος 3, 2011 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 tdk .Tα χρησιμοποιω χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Αύγουστος 3, 2011 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Mπορεις βεβαια να συνεχισεις με taiyo σε αλλο μαγαζι.ΠχDisc Impex Hellas | firstlook: May 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 3, 2011 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Το Πλαίσιο δεν τα φέρνει πιά; Είχα πάρει πριν μήνες 3 50άδες και δεν έχω πάει να δω, δεν έχω ξεμείνει απο DVD ακόμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Αύγουστος 3, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Μένω επαρχία οπότε μόνο μέσω νετ μπορώ να ψωνίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Αύγουστος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Παίρνεις τηλ την Disc Impex και παραγγέλνεις και στα στέλνουνε αντικαταβολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Αύγουστος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Ψάχνω να βρω Taiyo Yuden με κεραμική επίστρωση εδώ στην Αγγλία και δεν τα βρίσκω πουθενά Καμιά ιδέα κάποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Αύγουστος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Rebranded Taiyo Yuden media can be found under Fujifilm, Fusion, Maxell (Maxell Music CD-R, Maxell CD-R Pro, and Maxell CD-R Music Pro (discontinued)), Miflop, Panasonic, Plextor, Sony (Sony Music CD-R (discontinued 2008)), TDK, and Verbatim Corporation brands. In Japan, Korea and Greece, Taiyo Yuden is distributing its own brand "That's".In October 2008 Taiyo Yuden partnered with JVC to form JVC Advanced Media as a marketing plan to distribute Taiyo Yuden media globally under the JVC brand name Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Αύγουστος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Βρίσκω αυτά τα JVC στο ebay σε πολύ καλή τιμή αλλά έχουν χρυσή επιφάνεια50 JVC (TAIYO YUDEN) DVD+R GOLD TOP SPINDLE 1-16x SPEED | eBayΔεν ξέρω αν είναι καλά. Τα έχει δοκιμάσει κάποιος;Βρήκα και αυτά Taiyo Yuden 16x DVD+R - Caketub 100 : DVD Shop Online Taiyo Yuden 16x DVD+R - Caketub 100Από την εικόνα φαίνεται να έχουν άσπρη επιφάνεια.Είναι όμως ακριβά και έχουν και £5 μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Αύγουστος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Τα δεύτερα τα έχω και έχω μείνει ικανοποιημένος.Άσπρη,όχι εκτυπώσιμη(δεν βοηθάει και το λινκ με τις πληροφορίες του). Για τον τόπο αγοράς...μένω κοντά στην αποθήκη στην Αμφιθέας άρα δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι για μαγαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Αύγουστος 16, 2011 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 DVD-R DVD+R Κατασκευαστής Taiyo Yuden - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Land Αύγουστος 16, 2011 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Νομίζω το παιδί λεει ότι είναι Αγγλία,δεν νομίζω να τον βοηθήσει το πλαίσιο ή κάποιο μαγαζί από εδώ Ελλάδα.:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Αύγουστος 16, 2011 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Όποτε δε βρίσκω παίρνω verbatim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Αύγουστος 16, 2011 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 νόμιζα verbatim >> all, ειδικά στα dual layer είναι μονόδρομος (βάσει ξένων forums) :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Αύγουστος 17, 2011 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 νόμιζα verbatim >> all, ειδικά στα dual layer είναι μονόδρομος (βάσει ξένων forums) :wassat:έχουν αλλάξει τόσο οι καιροί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Αύγουστος 17, 2011 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Πλέον, όλα ίδια είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athanasios2104 Αύγουστος 17, 2011 #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Πλέον, όλα ίδια είναι....μόνο η verbatim έχει AZO πιστοποίηση από όσο γνωρίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Σεπτέμβριος 27, 2012 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2012 UPπήρα το φτυάρι!ξέρει κανείς μαγαζί στη Θεσσαλονίκη (εκτός από αυτό στη νεάπολη) που να διαθέτει Yuden;Αντικαταβολές κτλ από disc impex ξέρω, αλλά βγαίνει κάμποσο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Οκτώβριος 23, 2012 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2012 Πάντως στα ηλεκτρονικά καταστήματα e-shop,plaisio,getitnow και visionstudio που έψαξα δεν βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manoula Δεκέμβριος 18, 2012 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2012 ΑΝΑΣΚΑΦΗ Νο2 Για εξωτερικο δεν συμφερει, για Αθηνα ομως πχ σημερα περιμενω την speedex να μου φερει (2) 50αρια cakeboxes απο αυτα (μακραν τα πιο αξιοπιστα ΟΛΩΝ). Taiyo Yuden/JVC Ceramic DVD+R 4.7GB 16x Cakebox 50 Japan Made Μεσω skroutz εγγραφης, μαζι με 4.8 € για μεταφορικα μου κοστιζουν 28.79€ τα 100 DVD+R αλλά αξιζουν καθε cent τα ασπρα - κεραμικα! ΥΓ για δωρεαν μεταφορα πρεπει να κανεις αγορες ανω των 111€ αλλιώς απ ευθειας απ την αποθηκη στην Αμφιθεα με bonus κουπονια για...βενζινη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.