YDinopoulos Αύγουστος 7, 2015 #201 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 nope Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 7, 2015 #202 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 υποψιάζομαι αρχές Σεπτέμβρη. αλλα είναι απλα εικασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bassplayer Αύγουστος 7, 2015 #203 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 στο αντιστοιχο της Κυπρου μετα απο ποσο καιρο μπορουσαν να κανουν χρηση paypal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Αύγουστος 7, 2015 #204 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 Ακόμα και τον υπουργό να ρωτήσεις δεν θα ξέρει.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 7, 2015 #205 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2015 (edited) To πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το PP. Παρόλο που με την τελευταία ΠΝΠ επιτρέπονται οι online αγορές, έστω για ορισμένες κατηγορίες,οι κάρτες μας (Ελληνικές) δεν γίνονται δεκτές (ακόμα) από το TARGET2 Επιβεβαιώνω ότι το PP "δουλεύει", αν έχετε "balance", δηλαδή χρήματα στο λογαριασμό σας στο PP. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 7, 2015 από inetus3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Αύγουστος 8, 2015 #206 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Στην Κύπρο το πρόβλημα ήταν 2 χρεοκοπημένες τράπεζες, όχι μία χρεοκοπημένη χώρα. Οπότε οι κάρτες έπαιζαν κανονικά, απλά είχαν συγκεκριμένο όριο, το οποίο μετά από 1 μήνα είχε γίνει τόσο χαλαρό, που δεν είχε κανείς πρόβλημα "φυσιολογικών" αγορών. Πρόβλεψη για την άρση στην Ελλάδα δε μπορεί να κάνει κάποιος... Αλλά σίγουρα δε θα είναι σύντομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Αύγουστος 8, 2015 #207 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 Λέγεται πως για να ανοίξουν τέτοιες διαδικασίες πρέπει να γίνει ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών, κάτι που αναμένεται να γίνει το νωρίτερο τον Δεκέμβριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zananiro Αύγουστος 8, 2015 #208 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 To πρόβλημα δεν είναι το ίδιο το PP.Παρόλο που με την τελευταία ΠΝΠ επιτρέπονται οι online αγορές, έστω για ορισμένες κατηγορίες,οι κάρτες μας (Ελληνικές) δεν γίνονται δεκτές (ακόμα) από το TARGET2Επιβεβαιώνω ότι το PP "δουλεύει", αν έχετε "balance", δηλαδή χρήματα στο λογαριασμό σας στο PP.Εχω την εντυπωση οτι αγορες μεσω paypal θα ειναι το τελευταιο που θα επιτραπει οταν ομαλοποιηθει η κατασταση. Παντως για οσους θελουν ψιλοπραγματα απο κινα, επιβεβαιωνω οτι απευθειας μεσω χρεωστικης μπορουν να γινουν αγορες απο τα online shops banggood και dealextreme μεχρι στιγμης. Λαμβανοντας φυσικα υποψη το ρισκο που εχει μια αγορα, ειδικα απο κινα, χωρις paypal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 10, 2015 #209 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 επιβεβαιώνω αγορά απο DX.com δοκίμασα και σε κάτι μαγαζιά με ναργιλε απο US και ευρώπη αλλά τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Αύγουστος 10, 2015 #210 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Παλι και εγω με την σειρα μου τζιφος.........αντε να δουμε τι θα γινει παει μακρυα η βαλιτσαααααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 10, 2015 #211 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 (edited) λοιπόν, έφτιαξα ebay και paypal για τη κοπέλα μου. Έβαλα την address που έχει στην Αμερική. Πέρασα την Αμερικανικη κάρτα της (Visa) την έκανα και verification και τη κάρτα και το address στην Αμερικη πρόσθεσα στο ebay για shipping address την διεύθυνση που μένω στην Αθήνα. Και αγόρασα μια χαρά οτι ήθελα Μόλις επιστρέψει της τα πληρώνω, αν χρειαστώ κάτι παραπάνω θα ζητήσω από τον "θείο" να κάνει top-up Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 10, 2015 από Pokemon640 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 10, 2015 #212 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Ρε παιδιά παίζει κανα τηλέφωνο επικοινωνίας για τις moneysafe? Δεν βλέπω τπτ στην σελίδα τους. Πήγα σήμερα Πανόρμου και έφαγα πόρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 10, 2015 #213 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 εμένα δεν μου γυαλίζουν το μάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 10, 2015 #214 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Μάλλον 'γεμίζουν' εννοείς . Σε κανέναν δεν νομίζω να τους γεμίζουν το μάτι. Απλά μας έπιασαν στην ανάγκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Αύγουστος 10, 2015 #215 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 ναι γεμίζουν χαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 10, 2015 #216 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Ρε παιδιά παίζει κανα τηλέφωνο επικοινωνίας για τις moneysafe? Δεν βλέπω τπτ στην σελίδα τους. Πήγα σήμερα Πανόρμου και έφαγα πόρτα Τους πήρα τηλ. λέγοντας τον αριθμό παραγγελίας. Μου είπαν είναι σε εξέλιξη αλλά να περιμένω μέχρι 30 ημέρες (το λένε και στο site) για να μου έρθει η κάρτα. Υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Αύγουστος 10, 2015 #217 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Εμένα το PayPal μου ζήτησε σήμερα εκ νέου verification της χρεωστικης Mastercard που έχω στη Eurobank. Πήγα να το κάνω (έχω περισσότερα χρήμα μέσα από το 1.50€ που ζητάει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας) και έφαγα fail. Έχει ξανατυχει σε κάποιον; Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Αύγουστος 10, 2015 #218 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Εμένα το PayPal μου ζήτησε σήμερα εκ νέου verification της χρεωστικης Mastercard που έχω στη Eurobank. Πήγα να το κάνω (έχω περισσότερα χρήμα μέσα από το 1.50€ που ζητάει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας) και έφαγα fail. Έχει ξανατυχει σε κάποιον; Διάβασε παραπάνω! Οι Ελληνικές κάρτες μπλοκάρονται από το TARGET2. Ότι και να λένε εδώ με τα ΠΝΠ ο κόπος είναι μάταιος . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppkstat Αύγουστος 10, 2015 #219 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Τους πήρα τηλ. λέγοντας τον αριθμό παραγγελίας. Μου είπαν είναι σε εξέλιξη αλλά να περιμένω μέχρι 30 ημέρες (το λένε και στο site) για να μου έρθει η κάρτα.Υπομονή Εγώ 1) Δεν βλέπω τηλ αριθμό πουθενά.2) Προσπαθώ να παραγγείλω και δεν μπορώ. Στο voucher code βάζουμε κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 11, 2015 #220 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2015 Εγώ 1) Δεν βλέπω τηλ αριθμό πουθενά. 2) Προσπαθώ να παραγγείλω και δεν μπορώ. Στο voucher code βάζουμε κάτι? 1)εδώ τελευταία ερώτηση. 2)Ναι, τον κωδικό που αγορασες φαντάσου να είχε δυσκολότερο navigation... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts