Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Από τις καλύτερες Τσέχικες μπύρες. Αφιλτράριστη και απαστερίωτη. Είχα δοκιμάσει μόνο τις μισόλιτρες τους και είπα να πάρω και αυτήν (ακόμη να την ανοίξω)

• Like 1
  • 1 month later...

DSC_1397.jpg

Saku porter (6.9%)

μαυρη, γεματη, καπνιστη & καραμελατη

πολυ καλη εναλλακτικη για καθημερινη χειμερινη μπυρα

που στεκεται στα ισια απεναντι σε μπυρες πολλαπλασιου κοστους

ευχαριστη εκπληξη τα 500ml/1,7€ (@Makro)

Tην Trooper που την ήπιατε; Υποτίθετε την έφερνε η "Excalibur", αλλά ποτέ δεν κατάφερα να πιω. 2-3 φορές υποτίθετε τους είχαν τελειώσει, και αλλη μια ειχαν καιρο να φέρουν.

12517478894_af9cf5be91_b.jpg

Βέλγικη μπίρα σαμπανιζέ. 750ml 11,5% αλκοόλ. Μοναδική γεύση, συνδυασμός μελιού με κίτρο. Αλμυρή τιμή, περίπου 22€

• Like 1
22€ ειναι καλή τιμή για τη συγκεκριμένη. Την εχω δει 30€ σε σοβαρή μπυροκάβα και 60€ σε μπυραρία.

Όταν η μέση τιμή ντόπιας μπίρας σε μπαρ είναι κάτω από ευρώ και στα σούπερ μάρκετ κάτω από 50 ευρόλεπτα, τα 22€ είναι ακριβή τιμή.

Γενικα ναι, ειναι ακριβή. Γι αυτό και εγραψα "για τη συγκεκριμένη", διότι συνηθως την εχω δει πιο πανω (Ελλάδα).

Δεν είναι μια μπυρα που θα επινε ο καθένας πιστευω (λογω οτι είναι σαμπανιζε και στη παρασκευη της χρησιμοποιειται όμοια διαδικασία με σαμπανια).

Δεν την εχω δοκιμάσει ακομα, αλλα θελω κάποια στιγμή.

Που την βρήκες στα 22€?