fusion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2008 Εχει κανενας εμπειρια με το παραπανω θεμα? Σκεφτομαι να αγορασω μηχανη για γενια αλλα δεν εχω ιδεα απο καλα μοντελα, απο οτι γνωριζω καλες ειναι οι philips. Αν καποιος (μουσατος ) εχει να προτεινει κατι, εχει εμπειρια απο εμπειρια καποιο μοντελο κτλ. ας ποσταρει παρακαλω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Που κ που τ'αφηνω λιγακι λογο υπερβολικης τεμπελιας.Εχω μια Braun. Την πηρα 80 απο το Elephant. Παρα-πολυ καλη !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιανουάριος 21, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 YDinopoulos εκει κυμαινονται οι τιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Ιανουάριος 21, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 LOL... Σιγα μην κυμαινονται εκει οι τιμες!!Ακου 80 ευρω ο βρωμοκαπιταλας!?!?!?!?! Παλιο-εφοπλισταρος!Με 20-40 ευρω κανεις την δουλεια σου με επαναφορτιζομενη μηχανη.edit: ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ μηχανη ειπαμε ετσι? Οχι Ξυριστικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Για πιο σοβαρες, εχει απο 50 εως 300. Αλλιως κοιτα εδω @ SLN: Ελα να ακουμπησεις μαγουλακι next time κ θα δεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 21, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 παιδια και με λιγοτερο απο 50Ε βρισκεις..και εγω ετσι ξυριζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 21, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 40 γιούρια είχα πάρει αυτή από Κωτσόβολο νομίζω: Braun Allstyle Καλή είναι, έχω να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι κανά 6μήνο. Βέβαια να ξέρεις ότι δεν τα παίρνει εντελώς αν ζητάς κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 21, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 λες, ε; γτ εγώ τα αφήνω και τα καλδεύουν όποτε πάω για κούρεμα (μια φορά κάθε μήνα), οπότε γίνομαι σαν ναυαγός Ωραία πρόταση αυτή DJD Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιανουάριος 21, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Μα δεν σκεφτομαι να τα παιρνω ολα με κουρευτικη μηχανη, ξυριστικη μηχανη εχω αλλα προτιμω το ξυραφακι. Αυτο που θελω βασικα ειναι να μπορω να τα φορμαρω. Αυτη η Braun Allstyle καλη φαινεται, εχει και κεφαλες πολυ ωραια... Να ρωτησω κατι αλλο, υπαρχουν ουσιαστικες διαφορες μεταξυ της κουρευτικης μηχανης για τα μαλλια και αυτης για τα γενια? Εμφανησιακα δεν νομιζω πως διαφερουν... Αρχική απάντηση από deninho λες, ε; γτ εγώ τα αφήνω και τα καλδεύουν όποτε πάω για κούρεμα (μια φορά κάθε μήνα), οπότε γίνομαι σαν ναυαγός Ωραία πρόταση αυτή DJD Ναι ρε συ, νομιζω αξιζει να εχεις την μηχανη σου να τα φτιαχνεις οποτε ειναι. Υποτιθεται οτι αν εχεις γενια τα περιποιησαι αλλιως καλυτερα να μην εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 21, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Καθόλου. Αυτή που σου έδειξα έχει τα δύο πλαστικά. Το ένα είναι για τις τρίχες της μούρης και το άλλο για τις τρίχες του κεφαλιού Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 21, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Εγώ πάλι έχω την CruZer 3, τα κάνει όλα και συμφέρει Κάνει και ξύρισμα και κόψιμο, αν και εγώ πάντα τα αφήνω στην πρώτη σκάλα. Το τελείως ξύρισμα δεν είναι και τέλειο, αλλά αν ζητάς να σου τα αφήνει λίγο είναι τέλεια. Επίσης αδιάβροχη, επαναφορτιζόμενη σε 5' κάνεις ξύρισμα (), με λαστιχένια λαβή κλπ κλπ. Δεν το μετάνιωσα ποτέ για την αγορά της. Την είχα πάρει πριν 3 χρόνια 80, τώρα είδα έχει βγει και CruZer 2 και 4. Πέρνα μία από εδώ http://www.braun.com/uk/cruzer/cruzer.html να δεις παρουσίαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 21, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 καλυτερα να στα κοβει η γυναικα με το ψαλλιδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
fragou14 Ιανουάριος 21, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από GoMaR καλυτερα να στα κοβει η γυναικα με το ψαλλιδακι αυτη θα στα κανει χαλια για να μην αρεσεις σε αλλες................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Ιανουάριος 21, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Και η CruZer 3 καλη φαινεται... Κατι σε πιο φτηνο εχουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 21, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 ρε παιδια..επειδη και εγω ενδιαφερομαι...εχω ακουσει οτι πολλες μηχανες 5 κοβουν 2 ξεριζωνουν ..ισχυει?γενικα εχουν καποιο μειωνεκτημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 21, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 H Bασικη αρχη ειναι οτι υπαρχει ενα ξυραφι το οποιο κινειται παραλληλα με ενα αλλο. Με αποτελεσμα οτιμπαινει αναμεσα να κοβεται (Α ρε Discovery Channel !). Ενα μη καλο μηχανηματακι δεν θα εχει καλες λεπιδες με αποτελεσμα να μαγκωνει την τριχα αντι να την κοβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 21, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Είχα μία του κιλού και έκανε γαμώ τη δουλειά για 4-5 χρόνια, αλλά μού 'πεσε κάτω και τώρα δε δουλεύει (χάλασε η απόσταση στα ξυραφάκια -tm by Discovery ) και ψάχνομαι κι εγώ. Εν τω μεταξύ μια φορά αναγκάστικα να ξυριστώ με ξυραφάκι από πλήρες μούσι, και γίναμε . . . κορέα! edit: και για SLN oriented stuff, προτείνεται αυτή: http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=12459&ct=113&la=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 21, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από DJD 40 γιούρια είχα πάρει αυτή από Κωτσόβολο νομίζω: Braun Allstyle Καλή είναι, έχω να χρησιμοποιήσω ξυραφάκι κανά 6μήνο. Βέβαια να ξέρεις ότι δεν τα παίρνει εντελώς αν ζητάς κάτι τέτοιο. +1. Εγώ την πήρα πριν από κανένα χρόνο και ακόμα καλά πάει. Προσοχή όμως όχι και πολύ υγρασία γιατί ψιλο-σκουριαζει... Είναι για trimming κυρίως. Σκυ-λι. Αρχική απάντηση από deninho λες, ε; γτ εγώ τα αφήνω και τα καλδεύουν όποτε πάω για κούρεμα (μια φορά κάθε μήνα), οπότε γίνομαι σαν ναυαγός Ωραία πρόταση αυτή DJD Να αρχίσεις να ανησυχείς όταν αρχίσουν να σου φιλάν το χέρι και να ζηταν την ευλογία σου... Όπως και δήποτε! Έχεις μουσι η ότι άλλο τριχωτό; Ξυριστική μηχανή είναι must-have Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2008 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από sotirisedit: και για SLN oriented stuff, προτείνεται αυτή: http://www.telemarketing.gr/default.asp?pid=13&itm=12459&ct=113&la=1 Τσου....καλυτερη αυτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 22, 2008 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 35 eurw phillips.......επαναφορτιζόμενη.......παρόμοια με αυτή........ http://i185.photobucket.com/albums/x303/shopctzone/Philips/Norelco1.jpgσκυλί 3-4 χρόνια τώρα++++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts