GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2011 Χαιρετώ τους μόρτες, Μιας και τα καινούργια κουβάδακια αρχίζουν και φτάνουν σπίτι,και το Old Good Fashion Block θα πρέπει να ψύξει έναν SandyBridge, ειπα να κατσω να ασχοληθώ και να φτιάξω ένα νέο Plexy καπάκι που θα το κάνει συμβατό με LGA1155.:musik002: Βρήκα το PDF..το οποιο στην 106 σελιδα του μου έδωσε αυτό.(Πρακτικά είναι ακριβώς το ιδιο με το 1156): Οπότε μέτρησα το Block και άρχισα να παίζω στο AutoCAD: (Λογικα θα ειναι Lasercut 6mm plexy). Ερωτησεις προς τον Master Μιχαλη: 1)To νεο καπακι ειναι ελαχιστα ποιο μικρο απο το παλιο, υπαρχει περιπτωση με αυτες τις διαστάσεις να σπάσει or smth?Δλδ πρεπει να προσεξω καποια συγκεκριμενα σημεια του?? 2)Tις βόλτες για τα G1/4 (ειναι 11.8mm??) ρακορ..πως να τις ανοίξω δεδομένου οτι δεν εχω σωστο εξοπλισμο?:/ Το Cad File: [ATTACH]9899[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 28, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 εγώ θα έκανα κάτι πιο απλό .παίρνεις ένα κομμάτι αλουμίνιο 2μμ κάνεις τις ανάλογες τρύπες για το 1155/1156 socket και το βάζεις πάνω από το πλεξυ και το μόνο που αλλάζεις στο πλεξυ είναι να ανοίξεις τις τρύπες του Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 28, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 εγώ θα έκανα κάτι πιο απλό .παίρνεις ένα κομμάτι αλουμίνιο 2μμ κάνεις τις ανάλογες τρύπες για το 1155/1156 socket και το βάζεις πάνω από το πλεξυ και το μόνο που αλλάζεις στο πλεξυ είναι να ανοίξεις τις τρύπες του Προφανώς και τα έχω σκευτει ολα αυτα. Δεν μας καλύπτει το αποτέλεσμα εμφανισιακά. Οι ερωτήσεις είναι συγκεκριμένες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 28, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2011 κλασικός GVκουλας ψείρας και τελειομανής Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Ιανουάριος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 ωραιος.....κανα 30αρι το κοβω...υ.γ. βαλε και χαραξη πανω...... Ο.Ο.S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 29, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Σε τι συστημα το ειχες πιο πριν?Θα δω το αρχειο αυριο και θα σε ενημερώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 1)To νεο καπακι ειναι ελαχιστα ποιο μικρο απο το παλιο, υπαρχει περιπτωση με αυτες τις διαστάσεις να σπάσει or smth?Δλδ πρεπει να προσεξω καποια συγκεκριμενα σημεια του??Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα αν σφίγγεις ομοιόμορφα 2)Tις βόλτες για τα G1/4 (ειναι 11.8mm??) ρακορ..πως να τις ανοίξω δεδομένου οτι δεν εχω σωστο εξοπλισμο?:/Μη κάνεις βόλτες αλλά απλές τρύπες λίγο πιο μεγάλες από τα λάστιχα.Χρησιμοποίησε το παλιό πλεξυ και βάλε το νέο από πάνω.Οπως είχα το δικό μου στο nexxos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 29, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 ωραιος.....κανα 30αρι το κοβω... υ.γ. βαλε και χαραξη πανω...... Ο.Ο.S. Θα παω να ρωτησω Manos!! Thanks για την ιδεα! Σε τι συστημα το ειχες πιο πριν?Θα δω το αρχειο αυριο και θα σε ενημερώσω Με τριπλο ψυγειο και αργοτερα με ενα διπλο ακομα.. κρατουσα καλα καρτα 4890/northbridge/8400@4500 ~67 σε Load. Οταν σταματησαν να παιζουν..απλα συμπληρωνα νερο βρυσης..©. Αλλα και με τον νεο δεν νομιζω να παιζει προβλημα.. Δες το λιγο αν ειναι..να το προχωρήσω Μη κάνεις βόλτες αλλά απλές τρύπες λίγο πιο μεγάλες από τα λάστιχα. Χρησιμοποίησε το παλιό πλεξυ και βάλε το νέο από πάνω.Οπως είχα το δικό μου στο nexxos Αν ειναι να δωσω $$ για να το κανω..ειμαι της αποψης οτι πρεπει να το κανω σωστα.Τροποι να το κανω mount υπαρχουν αρκετοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Ξερω-Ξερω..κλασσικός GV .. ψείρας και τελειομανής. Με έπιασε η μλκια και έκανα καταλάθος M3 τις τρύπες..μικρο το κακό. ΟUUAAAA!! Εδω και το σχέδιο για οποιον το θελει. [ATTACH]9924[/ATTACH] Μιχαλη ποση ωρα δουλεια ειναι να κανουμε τις βολτες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 3, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Ξέχασα να αναφέρω ότι κόστισε 15€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Φεβρουάριος 3, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Ωραίος gv αίντε να μας πεις και νούμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Ξερω-Ξερω..κλασσικός GV .. ψείρας και τελειομανής.Με έπιασε η μλκια και έκανα καταλάθος M3 τις τρύπες..μικρο το κακό.ΟUUAAAA!![ATTACH=CONFIG]12958[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]12959[/ATTACH]Εδω και το σχέδιο για οποιον το θελει.[ATTACH]12960[/ATTACH] Μιχαλη ποση ωρα δουλεια ειναι να κανουμε τις βολτες??Και πολύ βιαστικός ..........θα το συζητούσαμε σήμερα απο κοντά βρε συ...Το Μ που βάζεις μπροστα απο το 3 δηλώνει το σπέιρωμα (Μ3,Μ4,κτλ) εσύ έκανες τις τρύπες διαμετρο 3mm .Tωρα για να ανοίξουν σε 4,2 mm θέλει πολυ προσοχή γιατί μπορεί να γίνει ζημιά πολύ έυκολα .Θα πρότεινα να μεγαλώσεις τις τρύπες σε σταθερό δράπανο και να τροχίσεις το τρυπάνι με αρνητικές γωνίες κοπής για να αποτρέψεις τυχόν αρπάγματα .Πόσο καιρό θα μείνεις πάνω?Αν είσαι και άυριο εδω΄θα μου το δώσεις να το κάνω εγώ ,η έρχεσαι απο το σπίτι και το κάνουμε μαζί ,2-3 λεπτά θα πάρει (αν πάνε όλα καλά)....:089:Στο σχέδιο τώρα ,νομίζω θα ήταν καλύτερο αν μην έκανες τις κορυφές αριστερά και δεξιά για να μην αντμετωπίσεις πιθανά προβλήματα απο πυκνωτές κτλ Σκέψου και αυτό που σου είπα για το Ιnox καπάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 4, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Μιχάλη έχω μείνει απο σύστημα εδω κ 2 βδομάδες κ δεν παει άλλο..για αυτο κ έγινε βιαστικά..Με πυκνωτες κτλ δεν νομίζω να έχω πρόβλημα γιατι 9x9cm είναι τα όρια της stock ψυκτρας κ είμαι πιο μέσα απο αυτα..Για το inox..το σκέφτομαι κ θα το κανω λίγο αργοτερα..Θα σε πάρω να σε πω αν θα περάσω η όχι..πιο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Φεβρουάριος 4, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 που είναι η χάραξη ρε ???δεν ακούς ντιπ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 5, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Ευχαριστώ τον Μιχαλη που κάτω απο αντίξοες συνθήκες μου ανοιξε το σπείρωμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.