Jump to content

Rise of the Tomb Raider <10e

Recommended Posts

Ειναι απο το επισημο SITE των windows store της ουκρανιας και ινδιας

για να το αγορασετε:

1)Απαιτεί Windows 10 και η αγορά γίνεται μέσω του Store των Windows 10

2) Αλλάζουμε προσωρινά region στα Windows σε Ουκρανία ή Ινδία

3)Κάνουμε την αγορά με την κάρτα μας σε τιμή Ουκρανίας (~9€) ή Ινδίας (~11€)

4) Γυρίζουμε το region στο κανονικό 

5)Κατεβαζουμε το game

περισσοτερα εδω:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1177850

• Like 4

To αγορασε κανεις ετσι?

12€ από Ινδία. Δεν προτίμησα Ουκρανία (όσο κι αν μου αρέσουν οι Ουκρανές :p ) απλά μη φάω κανένα πακέτο και είναι στα ρωσσικά τα defaults. Η Ινδία έχει δεύτερη επίσημη γλώσσα τα αγγλικά.

Επίσης ισχύει ότι θέλει Xbox Live; Αν ναι, συγνώμη αλλά, τρώει άκυρο στο άψε σβήσε.

Πολύ καλή προσφορά στα 10€ αλλά αν είναι να το έχω σα σπασμένο και να απαιτεί και Xbox Live, να μου λείπει.

Επίσης ισχύει ότι θέλει Xbox Live; Αν ναι, συγνώμη αλλά, τρώει άκυρο στο άψε σβήσε.

Πολύ καλή προσφορά στα 10€ αλλά αν είναι να το έχω σα σπασμένο και να απαιτεί και Xbox Live, να μου λείπει.

τι κακο εχει το xbox live?

τι κακο εχει το xbox live?

Είχα άσχημες εμπειρίες με το προκάτοχο του σε φάση να μη μπορώ να παίξω multiplayer ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια τότε. Εννοείτε ήταν αγορασμένο το παιχνίδι.

Εε από τότε προσπαθώ να τις αποφεύγω όσο μπορώ τις άλλες πλατφόρμες πέρα από το steam. Επίσης δε μου αρέσει να έχω διάσπαρτα παιχνίδια σε 5 πλατφόρμες όταν μπορώ να τα έχω όλα σε μια - δύο.

Εε από τότε προσπαθώ να τις αποφεύγω όσο μπορώ τις άλλες πλατφόρμες πέρα από το steam. Επίσης δε μου αρέσει να έχω διάσπαρτα παιχνίδια σε 5 πλατφόρμες όταν μπορώ να τα έχω όλα σε μια - δύο.

Τι κάνεις όμως όταν αγοράζεις κάτι από το Steam και παίζει μέσω Uplay πχ;

Κι εγώ προσπαθώ να τα έχω στο Steam, αλλά δεν αποκλείω αγορές από αλλού, ειδικά όταν το αγοράζω 10€ αντί για 45€ (ή 35€ που το βρίσκεις σε keystores)

• Like 1

Εμένα στο windows store μου λεει "this app is not compatible with this device" ειτε στα ελληνικα το εχω το region ειτε στα ουκρανικα/ινδικα 

το ιδιο λεει..Any help please?   

Μιλησα και με microsoft μου λεει οτι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα στο δικο μας region (υποτιθεται για το ελληνικο region) 

μηπως πρεπει να κανω και τπτ αλλο εκτος απο restart μετα την αλλαγη του region?

διαβασα και ολο το θεμα στο neogaf.com αλλα δεν βρηκα κανεναν να εχει παθει το ιδιο..