Δημοφιλής Δημοσίευση thazio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8, 2015 (edited) Θα ακολουθήσουν λεπτομέρειες εντός 3 ημερών Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 8, 2015 από thazio 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakis Νοέμβριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2015 (edited) Θάνο, πρέπει να μου δώσεις την τιμονιέρα σου να δοκιμάσω γιατί εχθές μπήκα να κάνω κανα γύρο και το έβγαλα ολική το Ζ4... Επίσης κάπως πρέπει να με καθοδηγήσει κάποιος σχετικά με ρυθμίσεις κλπ γιατί δεν έχω ιδέα τι κάνω. Κουμπώνω πρώτη και οδηγάω...Καλημέρα!P.S. Πιστάρα το Spa!!! Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2015 από Gakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
troffeo Νοέμβριος 15, 2015 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Καλησπέρα, Κρίμα ρε φίλε που δεν βρεθήκαμε στο SPA γιατί χθές έκανα και εγώ κάποιους λίγους γύρους και εάν θυμάμαι καλά γύρναγα στο 32''. Εσύ με τι? Με Pad? Είναι κορυφαία και δύσκολη πίστα το SPA και επειδή κατά την γνώμη μου είναι και πολύ γρήγορη, ένα μικρό λαθάκι κάπου αρκεί για να χάσεις πολύ χρόνο. Σίγουρα θέλει προπόνηση για να την μάθεις, ο καλύτερος ντρόπος για εμένα είναι να σε "πάει" κάποιος γρήγορος βόλτα, για να δεις ταχύτητες και γραμμές και από εκεί και πέρα....πολύ προπόνηση... Την ώρα που θα βρούμε όμως...χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Νοέμβριος 15, 2015 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Είναι κορυφαία και δύσκολη πίστα το SPA και επειδή κατά την γνώμη μου είναι και πολύ γρήγορη, ένα μικρό λαθάκι κάπου αρκεί για να χάσεις πολύ χρόνο.Σίγουρα θέλει προπόνηση για να την μάθεις, ο καλύτερος ντρόπος για εμένα είναι να σε "πάει" κάποιος γρήγορος βόλτα, για να δεις ταχύτητες και γραμμές και από εκεί και πέρα....πολύ προπόνηση... Πες πότε μπορείς να σου δείξω τα σημεία φραναρίσματος και τις γραμμές που πρέπει να έχεις.Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς.Στους αργούς οδηγούς το κάνω με ευχαρίστηση για να γίνουν γρήγοροι και να μην με ενοχλούν μέσα στην πίστα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchristod Νοέμβριος 15, 2015 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Έχεις ξεσαλώσει εσύ τελείως... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Νοέμβριος 15, 2015 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2015 Δεν σας γνωρίζω κύριε...μήπως είστε από τους αργούς οδηγούς ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 17, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2015 Ξέρει κανείς γιατί στον αγώνα κόβεις άνετα σχεδόν παντού και οι σωστές ποινές δουλεύουν μόνο στο qualy + practice ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Νοέμβριος 20, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2015 (edited) Επιπλέον πληροφορίες: Ποινές: Giorgos Mallis + 15sec - 1ος αγώνας 2. Τρόπος καθορισμού grip στην επανέναρξη του σέρβερ στις 20:15 6/12: Αθροίζουμε τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ του Σαββάτου 5/12/15 και Αν το άθροισμα είναι: 1 - grip = 91% 2 - grip = 92% 3 - grip = 93% 4 - grip = 94% 5 - grip = 95% 6 - grip = 95% 7 - grip = 95% 8 - grip = 96% 9 - grip = 97% Εκκρεμούν τα liveries (skins) rules+extra info: https://www.dropbox.com/s/wkizs3bghlaz35g/CLC%202015%20info%20v3.pdf?dl=0 Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 20, 2015 από thazio 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 4, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 (edited) SKINS https://www.dropbox.com/sh/chdnttcnl5yh4r7/AABM-agOYBzSgWL1id0JQIhqa?dl=0 Εγκατάσταση: Βάζουμε όλα τα skins (τους υποφακέλους κάθε αυτοκινήτου πχ: CLC15_No5_SILKCUT + ...... )(20 φακέλους) στο path: ..............................\Steam\steamapps\common\assettocorsa\content\cars\bmw_z4_gt3\skins SERVER έτοιμος με skins και θερμοκρασίες της Κυριακής (+ - 1 βαθμό για άσφαλτο και περιβάλλον) Grip To Σάββατο όπως περιγράφω στο προηγούμενο ποστ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 4, 2015 από thazio 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosdimp Δεκέμβριος 4, 2015 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Thazio δώσε σε παρακαλώ το 16 και τη βαθμολογία μου στο φιλαράκι μου το vita! Eλπίζω να ξεπεράσω κάπως τη μαυρίλα μου και να σας ξαναδώ στο μέλλον . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 4, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2015 Του χρόνου θα έχετε άλλα νούμερα, λόγω της καλής θέσης στο πρωτάθλημα.Όπως είπα και στον vita θα σε περιμένουμε του χρόνου όποτε μπορέσεις με το κανονικό σου νούμερο.(θα εξηγήσω την άλλη εβδομάδα πως θα γίνει αυτό)Ελπίζω σύντομα να είναι όλα καλά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 5, 2015 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 Το Link με τα skins δεν μου δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Δεκέμβριος 5, 2015 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 ουτε εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
thazio Δεκέμβριος 5, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2015 ΝΕΟ LINK ΓΙΑ ΤΑ SKINS!!!!! (sorry... ) https://www.dropbox.com/sh/y3xkfu5cyv3koso/AAARaO4dQicMz396vfxphIWda?dl=0 ΤΕΛΙΚΟ GRIP PRACTICE: 94% 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 6, 2015 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 ευχαριστουμε πολυ Thazio!επιτελους...θα παρει μπροστα το μωρο.Αρκετα σκονιστηκε !! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad_dog Δεκέμβριος 6, 2015 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 Thazio δώσε σε παρακαλώ το 16 και τη βαθμολογία μου στο φιλαράκι μου το vita! Eλπίζω να ξεπεράσω κάπως τη μαυρίλα μου και να σας ξαναδώ στο μέλλον . Εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε με ανοιχτές τις αγκάλες.Δικό σου νούμερο ότι θέλεις.Δικό σου skin.Κοπέλες του grid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Δεκέμβριος 6, 2015 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 ειπα να μπω λιγο να θυμηθω πως ειναι το assetto εσεις εχετε ξεφυγει πολλοι κατω του 2.20! μπραβομπορει να γινει κανενα θαυμα θα προσπαθησω να μπω για τον τελευταιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 6, 2015 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 Γύρω στο 2:23 με συνθήκες server. Οπότε μην απελπίζεσαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 6, 2015 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 (edited) Ισως βοηθησει καποιους.Οταν ειχα δοκιμασει στις αρχες το combo.RSR settingsSoft tyresAssists offABS onTC off2:18:326 setup δε δινω Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 6, 2015 από GoMaR 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Δεκέμβριος 6, 2015 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2015 Ωραίος γύρος. Βέβαια στις ρυθμίσεις του server αν πας να τα κάνεις αυτά, τρως τα μούτρα σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts