Petros Tnts Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9, 2015 γεια σας θα ήθελα να φτιάξω 1 pc gaminig μόνος μου μέχρι ώρας έχω το κουτί θα ήθελα να μου πείτε τη παραχώματα να του βάλω μέσα για να είναι καλώ και να μην κρασάρει στα παιχνίδια και στο περίπου πόσο θα στοίχιση (έχω και 1 μητρική) Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Ποιο κουτι και ποια μητρικη εχεις; τι παιχνιδια θες να παιζεις; σε τι αναλυση; τι απαιτησεις εχεις οσον αφορα τα settings? Και το κυριοτερον.. Ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros Tnts Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 μητρική δεν θιμάμε θα κοιτάξω και θα σου πω το βραδύ,παιχνίδι ποιο πολύ lol,ανάλυση δεν έχω πρόβλημα,διαθέτω κάπου στα 350 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Σεπτέμβριος 9, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Ωραια γραψε τοτε τι μητρικη εχεις για να φτιαχτει ενα συστημα πανω σ αυτην μιας και το μπατζετ ειναι περιορισμενο. Λογικα θα ειναι ατκετο για λολ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 9, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 (edited) κοιτάξτε την gpu στις αγγελίες. για lol ειναι overkill :p υ.γ την 560 εννοώ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2015 από jniki10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros Tnts Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 φίλε την κοίταξα την μητρική και είναι παλιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Σεπτέμβριος 9, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 ποιά είναι δλδ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 9, 2015 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 @ θα ήθελα να σου επισημάνω ότι τα forum (και το TheLab.gr δηλαδή) δεν είναι chat για να γράφει ο καθένας λίγες λέξεις σε κάθε του μήνυμα. Θα σε προτρέψω λοιπόν να γράφεις πλήρη μηνύματα με τα ερωτήματα ή τις απαντήσεις σου. Θέλεις να φτιάξεις ένα PC; Ωραία, τότε θα πρέπει να αναφέρεις τι χρήση θέλεις, πόσα λεφτά δίνεις και τι εξαρτήματα έχεις ήδη στο αρχικό σου μήνυμα και όχι να πρέπει τα υπόλοιπα μέλη να σε ρωτήσουν για να καταλάβουν τι χρειάζεσαι. Επίσης η κατηγορία PC Gaming είναι καθαρά για θέματα σχετικά με παιχνίδια για PC και όχι για στήσιμο PC Hardware. Σου μετέφερα και τα δύο σου θέματα στη σωστή κατηγορία. Παρακαλώ πολύ να συμμορφωθείς με τις παραπάνω υποδείξεις πρώτον για να έχεις καλύτερη και αμεσότερη ανταπόκριση από τα υπόλοιπα μέλη και δεύτερον για να μην θεωρηθούν τα μηνύματα σου ως spam. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 (edited) αδερφέ , λέσ κοιταξες τη μητρική. Που την κοιταξες ; ρίξε και μια φωτο να δούμε ποια είναι άν είναι όντως παλιά και δεν υπάρχουν TA υπόλοιπα παρτς διαθέσιμα για αγορά, θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πάντως 350€ και gaming μηχάνημα, δεν γίνεται. Αν θες μοοοονο lol ίσως να παλεύεται λίγο. Αλλά αν δεν έχεις οθόνη θες έξτρα λεφτά... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros Tnts Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 παιδιά αυτή εδώ είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 9, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 στα 350 ευρω ενα apu και εισαι καλλυμενος για λολ και cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Οντως αρκετα παλια ,νομιζω AM2 Socket. Αλλα παιρνει και ΑΜ3 . Παιζει να μπορει να βαλει εναν phenom II X6; Δε ξερω απο AMD και τοσο καλα... Και εχει ηδη επεξεργαστη επανω ή με γελουν τα ματια μου; Αν και οντως με APU και 350€ κανεις μια χαρα συστημα και αργοτερα αν δεν καλυπτεσαι , βαζεις μια καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 9, 2015 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 (edited) APU , λογο τιμης και λογο οτι η iGPU των ιντελ δεν μαξαρει ...το ΛΟΛ Αλλα απο κανα πλαισιο , γιατι φαινεται πως θα εχουμε ζημιες Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros Tnts Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 με 400 ευρώ κάνω κάτι καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Σεπτέμβριος 9, 2015 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 αφου κανεις τι μας λες εμας τοτε?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 9, 2015 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 psucpumobo ram συν ενα φτηνο κουτακι της επιλογης σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 9, 2015 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Εγώ όταν διαβάζω τέτοια θέματα γιατί μου έρχεται μια τάση για νευρικό γέλιο;Φταίει που είμαι κακός;Φταίει που είμαι πολύ κακός;Φταίει το debate που μόλις παρακολούθησα; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2015 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Πες μας ρε μαν να γελάσουμε και εμείς. Επί του θέματος έχεις κάτι να πεις για να βοηθήσεις; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Σεπτέμβριος 10, 2015 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Πες μας ρε μαν να γελάσουμε και εμείς. Επί του θέματος έχεις κάτι να πεις για να βοηθήσεις; Μου φαίνεται αστείο το να ζητάς προτάσεις για pc με προϋπολογισμό τα 350 €και όταν σου προτείνεται hardware ανάλογου κόστους να λες, "με 400 € κάνω κάτι καλύτερο". Ε, κάνε το τότε.Είπα ότι είμαι κακός και ότι παρακολούθησα και το debate των πολιτικών αρχηγών.Επί του θέματος δεν έχω να προσθέσω τίποτα μιας και έχουν γίνει προτάσεις. Τα 350 € ( ή 400) δεν δίνουν περιθώρια για πολλές επιλογές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Σεπτέμβριος 10, 2015 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 "help mode" =On "με 400 € κάνω κάτι καλύτερο". ?? Μάλλον το παιδί ξέχασε το ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts