ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5, 2015 (edited) Καλησπέρα παίδες ΌΣΟΙ έχουν ΟΤΕ και νομίζουν ότι σέρνετε το net τους και θυμούνται ότι είναι σε fast path να τσεκάρουν πρώτα αν όντως είναι δεν είναι σε fast path και μετά να πάρουν ένα τηλέφωνο τον OTE και να τους πείτε να σας βάλουν σε fast path... Μια ιστοριούλα : Tους πήρα τηλέφωνο δεν έβλεπαν πρόβλημα κλπ κλπ κλπ και με είχαν 15 λεπτά στο τηλέφωνο Από ότι κατάλαβα έχουν κάνει ΛΑΜΑΚία με την fon διότι περάσαν update σε όλα τα router χωρίς να ενημέρωσουν τους χρήστες και τα διέλησαν όλα .... Επίσης μου λέει ο τεχνικός κυριέ μου εδώ βλέπω ότι ούτε σε interleved mode είσται ούτε σε fastpath και καλά που είμαι ? του ανταποκρίθηκα Παραθέτω και στοιχεία ο καλύτερος τρόπος είναι να μπείτε στο Router με την γνωστή διαδικασία 192.168.1.1 κλπ και να τσεκάρετε το παρακάτω ή αν δεν μπορείτε να το κάνετε κάντε ένα speedtest , αν δείτε κάτι σαν το παρακάτω 29ms πάει να πει ότι είστε σε interleave mode μετά από ένα τηλέφωνο στον ΟΤΕ (θα σας πουν και μπούρδες για φιλτράκια και για θόρυβο της γραμμής κ.α) επιμένετε να κάνετε έτιμα για fast path (είναι δωρεάν) όπως βλέπετε και παρακάτω ναι μεν έχω μια μικρή πτώση ταχύτητας αλλά τα ping μου μειώθηκαν δραματικά ! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2015 από ARMAGEDDON 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Μάρτιος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 πω ρε φιλε, διπλα στο dslam μενεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 5, 2015 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 (edited) στο speedport πως το βλεπω? http://www.speedtest.net/result/4191951753.png 6ms εδω Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2015 από sakinor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 Θα κατέβει ακόμα περισσότερο το πινγκ αν δοκιμάζεις στο server της otenet και όχι στων On και Vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 5, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2015 (edited) τα ίδια ping παίρνω σε όλους τους server , για πάμε δες παρακάτω και τώρα μπορείς να σηκώσεις τα χέρια ψηλά στο speedport πως το βλεπω? http://www.speedtest.net/result/4191951753.png 6ms εδω σε θεωρητικό επίπεδο έχω έναν παραπάνω κόμβο απο σένα για να σε φτάσω (δηλαδή από το router μου στο ----> router της περιοχής (πες το όπως θέλεις) ----> και μετά στο κεντρικό Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2015 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 6, 2015 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Εμενα στη wind σε vdsl ,με εχουν διαβεβαιώσει πολλές φορές πως ειμαι σε fastpath ,ενω ειναι 100% σιγουρο και διαπιστωμένο πως δεν είμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 6, 2015 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 τα ίδια ping παίρνω σε όλους τους server , για πάμε δες παρακάτω και τώρα μπορείς να σηκώσεις τα χέρια ψηλά Δεν είναι τόσο περίεργο. Όλοι τους είναι συνδεδεμένοι στο gr-ix, οπότε δεν αποκλείω να είναι το ίδιο μηχάνημα στο data centre και να το μοιράζονται. Αλλά σε κάθε περίπτωση ξεκινάμε τις δοκιμές από τον οικείο πάροχό μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 6, 2015 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 Παίδες η Forthnet/nova δίνει δυνατότητα για fast path? Γενικά τι παίζει με το ping τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 6, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2015 δίνει η forthenet (πριν 4 χρόνια που είχα forthnet μια χαρά fast path είχα) αρκεί να τους πάρεις ένα τηλέφωνο και να τους πεις να σε βάλουν σε fast path... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts