chris2busy Δεκέμβριος 28, 2014 Author #21 Δεκέμβριος 28, 2014 Παιδες ευχαριστω για ολα! Σαν καλοσ χαζοσ ξεχασα να ρωτησω κτ απο τα σημαντικοτερα...τι ψυκτρα βαζουν σε τετοια μηχανηματα? για να χωρανε σε θηκεσ και να ανταπεξερχονται σε θερμοκρασιεσ? αυτην εχω τωρα :http://www.xigmatek.com/product.php?productid=104 να χωραει στην cm elite 120?
ΝTG Δεκέμβριος 28, 2014 #22 Δεκέμβριος 28, 2014 τη μαμα ψυκτρα βαζεις..και δεν ασχολεισαι αλλο Δεν χωρανε ψηλες ψυκτρες γιατι εχει το τροφοδοτικο απο πανω.
swatoner Δεκέμβριος 28, 2014 #23 Δεκέμβριος 28, 2014 Υπολογισε το βαθος στο επιπλο πού θα βάλεις το κουτί. Το 120 είναι αρκετα βαθύ. Γιαυτο θα αλλαξω το δικο μου με το 110 που ειναι πιο μικρό. Ετσι και αλλιώς εγω καρτα δεν θα βάλω ποτέ.
chris2busy Δεκέμβριος 28, 2014 Author #24 Δεκέμβριος 28, 2014 Κυριοι με καλυψατε απολυτα!Σας ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ/προτασεις σας ολους!Εαν επιθυμει η διευθυνση, μπορει να κλειδωση το τοπικ! καλες γιορτες σε ολουσ,με υγεια!
das Δεκέμβριος 28, 2014 #25 Δεκέμβριος 28, 2014 Αν πας σε τέτοιο κουτι πήγαινε στο cm 130 θα πρότεινα ,οχι το 120 ,καλύτερη ταξινόμηση μεσα και σαφώς καλύτερο airflow ,απο τα καλύτερα της κατηγορίας και οχι μονο.Εχω φτιαξει ενα τέτοιο για τη ν κορη μου ,με haswell pentium ,4gb ram και ssd ,και τσακαει το μηχανάκι ,αυτα που λες τα κάνει για πλάκα , με 8αρια (δε μου αρέσουν ,αλλα ειναι πολυ ελαφριά και η κορη μου τα βρίσκει πιο εύκολα [emoji54] ) ανάβει σε ,ξέρω γω ,3-4 sec και δεν καταλαβαίνεις πουθενά οτι ειναι τοσο μικρός ο επεξεργαστής ,ειμαι σούπερ ευχαριστημένος απο το σύνολο .Και αθόρυβο αν ξηκωσεις ενα μικρο πλαϊνό ανεμιστηρακι που εχει μεσα και δε βοηθάει και πουθενά ιδιαίτερα .
Trexx Δεκέμβριος 28, 2014 #26 Δεκέμβριος 28, 2014 Κυριοι με καλυψατε απολυτα!Σας ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριεσ/προτασεις σας ολους!Εαν επιθυμει η διευθυνση, μπορει να κλειδωση το τοπικ! καλες γιορτες σε ολουσ,με υγεια! Κανόνισε με τόσο προγραμματισμό και μπάτζετ να πας να κουμπώσεις το θηρίο htpc σε καμιά ψεύτικια led του 500αρικου που θα την καμαρωνεις κιόλας. Πρόσεχε νέε μου. Άντε και καλούς απογόνους.
chris2busy Δεκέμβριος 28, 2014 Author #27 Δεκέμβριος 28, 2014 Κανόνισε με τόσο προγραμματισμό και μπάτζετ να πας να κουμπώσεις το θηρίο htpc σε καμιά ψεύτικια led του 500αρικου που θα την καμαρωνεις κιόλας. Πρόσεχε νέε μου. Άντε και καλούς απογόνους. με θειο dispaly freak απο δεκαετιες 60ς, δυσκολο η τηλεοραση θα ναι δικο του δωρο και δεν εχω καμια αμφιβολια πως θα ειναι επικη! (μιλαμε ειχε 3d glass πριν παρω εγω γυαλια ηλιου!) Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας και τις προθεσεις σας!viva thelab!
salde Δεκέμβριος 28, 2014 #28 Δεκέμβριος 28, 2014 πατήστε κιόλας κάποιος παρακαλώ τα λινκς στο μήνυμα 15. Τα βλέπω να λειτουργούν ΟΚ, αν έχει θέμα ο φίλος να το αναφέρουμε στα bugs.
gaig Δεκέμβριος 31, 2014 #29 Δεκέμβριος 31, 2014 δες και το elite 110 μηπως σου κανει http://www.skroutz.gr/s/4829746/CoolerMaster-Elite-110.html?keyphrase=elite+110 Ειναι μικρουλι, χωραει τους δισκους που λες και παραπανω, ειναι "φιλησυχο" και χωραει οτι τερατακι θελεις μεσα (το εχω με 4790Κ)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.