Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

astrolabos

Recommended Posts

Όπως και άλλοι λογικοί άνθρωποι, δεν κάθομαι να σου επισημάνω τις αντιφάσεις αυτών που λες... Δεν ξέρω εάν ο Βαρουφάκης σε αδίκησε σε κάποια παλιότερη ζωή ή απλά τρολάρεις, αλλά νομίζω πως ότι εμπεριέχεται σε σχολιασμό ειδήσεων το κάλυψες. Υπάρχει μεγάλη απόσταση από την επιφυλακτικότητα μέχρι την εμπάθεια, και εσύ την έχεις διανύσει.

Και επιτέλους προσπάθησε να γράφεις και Ελληνικά, μια και ενίστασαι στις προκλητικές υπερατλαντικές σπουδές...

Ρε παιδι μου. Μπορει ο acct να μην κατάλαβε πλήρως το σκεπτικό μου και ήθελα να του δώσω μια έξτρα ώθηση. Αυτήν την εντύπωση πήρα (ότι δεν κατάλαβε πλήρως τι εννοώ) αλλά αν έκανα λάθος δεν έγινε και τίποτα.

Το άλλο που λες περί ελληνικά, θες να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω ή είσαι από τους τέτοιους?

Βασικά ψέμματα, δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε αυτό. Απλά δείξε μου την αντίφαση (αφού είσαι και λογικός!)

edit

Οκ acct διάβασα τώρα το post σου και συμφωνώ στο σκεπτικό σου. Αν οι porsche είναι παράνομες, προσωπικά με ενοχλεί. Από την άλλη αν έχεις ένα κράτος που με το ζόρι σε πιέζει να μην πάρεις ένα πολυτελή αγαθό, τότε (εφ'όσον έχεις τα χρήματα) ωθείσαι να παρανομήσεις. Το αν θα ξοδέψεις τα χρήματά σου σε σπορ αμάξι αντί σε ταξίδια είναι δικιά σου επιλογή (εξού και το θέμα φιλοσοφικών/κτλ που ανέφερες).

Για την εκπαίδευση πολύ γρήγορα. Συμφωνώ ότι πρόκειται περί επένδυσης αλλά αν κοστίζει 15 φορές (τυχαίος αριθμός) παραπάνω τότε ο όρος "επένδυση" είναι συζητήσιμος.

Έγινε επεξεργασία από Guest

@Hero, άρχισες τα κουλά πάλι? Τι σημασία έχει που πήγε ο ίδιος και η κόρη του? Από εσένα έφαγε τα λεφτά? Ακόμη καλύτερα, ο τύπος μπήκε στην πολιτική πριν 2 μήνες, τι πας να κρίνεις τώρα?

Βρήκε δουλειά Αμερική? Πήγε Αμερική. Μπορούσε να στείλει το παιδί του Αυστραλία? Το έστειλε Αυστραλία! Έπρεπε να σου ζητήσει την άδεια πρώτα ή ήξερε ότι θα γινόντουσαν εκλογές και θα έβγαινε Υπουργός Οικονομικών?

• Like 1

@Hero, άρχισες τα κουλά πάλι? Τι σημασία έχει που πήγε ο ίδιος και η κόρη του? Από εσένα έφαγε τα λεφτά? Ακόμη καλύτερα, ο τύπος μπήκε στην πολιτική πριν 2 μήνες, τι πας να κρίνεις τώρα?

Βρήκε δουλειά Αμερική? Πήγε Αμερική. Μπορούσε να στείλει το παιδί του Αυστραλία? Το έστειλε Αυστραλία! Έπρεπε να σου ζητήσει την άδεια πρώτα ή ήξερε ότι θα γινόντουσαν εκλογές και θα έβγαινε Υπουργός Οικονομικών?

Όλα αυτά οκ. Ο ΥΕΘΑ τελικά είχε δίκιο για τον ΥΠΟΙΚ; Η πέρασε ο καιρός μωρέεεεε τώρα που λέει και ο Γιάγκος

Όπως και άλλοι λογικοί άνθρωποι, δεν κάθομαι να σου επισημάνω τις αντιφάσεις αυτών που λες... Υπάρχει μεγάλη απόσταση από την επιφυλακτικότητα μέχρι την εμπάθεια, και εσύ την έχεις διανύσει.

Και επιτέλους προσπάθησε να γράφεις και Ελληνικά, μια και ενίστασαι στις προκλητικές υπερατλαντικές σπουδές...

Το άλλο που λες περί ελληνικά, θες να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω ή είσαι από τους τέτοιους?

Βασικά ψέμματα, δεν χρειάζεται να απαντήσεις σε αυτό. Απλά δείξε μου την αντίφαση (αφού είσαι και λογικός!)

@Hero, άρχισες τα κουλά πάλι?

Καλημέρα σε όλους!!!

Χαίρομαι που βλέπω ενεργά και δίκαια μυαλά στο προσκήνιο, αλλά όπως το σχόλιό μου αυτό δεν εμπεριέχει καμία ειρωνία, θα ήθελα να μπαίνω σε αυτό το

θέμα και να βλέπω όμορφα εκφρασμένες απόψεις, όχι ειρωνίες, ξεκατινιάσματα και επιχειρήματα τύπου :

"μα εμείς πήραμε το Λάγιο Ντέταρι που είναι ο καλύτερος από όλους".

Ειλικρινά μιλάω, στενοχωριέμαι να μπαίνω στο θέμα αυτό, έχοντας αντιληφθεί τις νοητικές ικανότητες πολλών από εσάς και την αντίληψη του δικαίου που

σας διακατέχει και σε αντιπαράθεση να βλέπω προσωπικές επιθέσεις και αρκετές "αδέσποτες φράσεις",

δεν γίνεται όμως να εκφράζεστε αφού έχει ωριμάσει η φράση πρώτα στο μυαλό σας και κατόπιν να γράψετε ?

Δεν θα γράψω κάτι άλλο, αναλύετε αρκετοί τα δρώμενα ( και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς στα quotes) και θεωρώ ότι σχολιάζετε από κάθε οπτική τα

γεγονότα που μας αφορούν και αυτό είναι ευχάριστο, απλά θα σας παρακαλέσω από εδώ και στο εξής να μιλάτε ευθέως, κόσμια και χωρίς

"περιττές φράσεις΄' που ενδέχεται να οξύνουν την κουβέντα.

P.S. :  Το πιθανότερο είναι ότι έχω αφήσει σχόλια προηγούμενων σελίδων εκτός παράθεσης, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε γιατί δεν αναφέρθηκα σε

αυτούς που τυχόν παρέλειψα, το προηγούμενο αναφέρεται σε όλους, όχι μόνο σε αυτούς που παρέθεσα τα μηνύματά τους....

• Like 5

Καλημέρα σε όλους!!!     Χαίρομαι που βλέπω ενεργά και δίκαια μυαλά στο προσκήνιο, αλλά όπως το σχόλιό μου αυτό δεν εμπεριέχει καμία ειρωνία, θα ήθελα να μπαίνω σε αυτό το   θέμα και να βλέπω όμορφα εκφρασμένες απόψεις, όχι ειρωνίες, ξεκατινιάσματα και επιχειρήματα τύπου :   "μα εμείς πήραμε το Λάγιο Ντέταρι που είναι ο καλύτερος από όλους".     Ειλικρινά μιλάω, στενοχωριέμαι να μπαίνω στο θέμα αυτό, έχοντας αντιληφθεί τις νοητικές ικανότητες πολλών από εσάς και την αντίληψη του δικαίου που   σας διακατέχει και σε αντιπαράθεση να βλέπω προσωπικές επιθέσεις και αρκετές "αδέσποτες φράσεις",     δεν γίνεται όμως να εκφράζεστε αφού έχει ωριμάσει η φράση πρώτα στο μυαλό σας και κατόπιν να γράψετε ?       Δεν θα γράψω κάτι άλλο, αναλύετε αρκετοί τα δρώμενα ( και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς στα quotes) και θεωρώ ότι σχολιάζετε από κάθε οπτική τα   γεγονότα που μας αφορούν και αυτό είναι ευχάριστο, απλά θα σας παρακαλέσω από εδώ και στο εξής να μιλάτε ευθέως, κόσμια και χωρίς   "περιττές φράσεις΄' που ενδέχεται να οξύνουν την κουβέντα.       P.S. :  Το πιθανότερο είναι ότι έχω αφήσει σχόλια προηγούμενων σελίδων εκτός παράθεσης, δεν υπάρχει λόγος να σκεφτείτε γιατί δεν αναφέρθηκα σε   αυτούς που τυχόν παρέλειψα, το προηγούμενο αναφέρεται σε όλους, όχι μόνο σε αυτούς που παρέθεσα τα μηνύματά τους....

TL;DR αμολάω τον Αστρολάβο 

• Like 4

1η είδηση: 

http://www.huffingtonpost.gr/2015/01/27/politiki_n_6552764.html , ερώτηση, τους σκληρούς δίσκους τους είχε αγοράσει με δικά του λεφτά και τους πήρε πίσω σαν προσωπικό αντικείμενο ή αν ψάξω θα τους βρω χρεομένους στο γραφείο του ΠΘ??

2η είδηση:

Ο Αστρολάβος με κάλεσε σε αυτό το event! 

Ισλανδία Ε.Ε: Συγγνώμη δεν θα πάρουμε

Οι «Βίκινγκς» όμως φαίνεται ότι δεν αρκούνται στην οικονομική ανταρσία και αποφάσισαν να λύσουν κάβους και να σαλπάρουν ακόμη πιο μακριά από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όπως δήλωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Ζίγκμουντ Γκούνλαγκσον, ετοιμάζεται νομοσχέδιο το οποίο θα ακυρώνει την αίτηση ένταξης της Ισλανδίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσο και αν επιχείρησαν τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης να υποβαθμίσουν την πληροφορία, η είδηση αποτέλεσε ράπισμα για τις Βρυξέλλες αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η λάμψη των ευρωπαϊκών θεσμών, που μαγνήτιζε τις μικρές χώρες της Ευρώπης όπως μια λάμπα τα έντομα, έχει αρχίσει να θαμπώνει επικίνδυνα.

Η σύγκρουση με την ΕΕ ξεκίνησε από την προσπάθεια των Βρυξελλών να επιβάλλουν ποσοστώσεις στον τομέα της αλιείας, στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής. Στη χώρα των ψαράδων όμως μια τέτοια κίνηση ισοδυναμεί με ολομέτωπη επίθεση στη «βαριά βιομηχανία» της Ισλανδίας. Σύντομα όλο και μεγαλύτερο τμήμα των Ισλανδών συνειδητοποιούσε ότι η Ε.Ε έχει φτάσει να εκπροσωπεί το αντίθετο από όσα κατάφερε τόσα χρόνια η χώρα τους, αμφισβητώντας την οικονομική ορθοδοξία των αγορών. Με ρυθμούς ανάπτυξης που από το 2013 ξεπερνούν το 5%, η ισλανδική οικονομία εντάσσεται στους πρωταθλητές κόσμου αφήνοντας πίσω της ακόμη και τη Γερμανία – τον μεγάλο ωφελημένο της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

• Like 1

http://www.huffingtonpost.gr/2015/01/30/politiki-autokinita-katrougkalos_n_6579696.html

Σε πωλητήριο, θα μπει όπως φαίνεται και η αλεξίσφαιρη, αλεξίβομβη BMW, αξίας 750.000 ευρώ που μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αν τελικά δεν την κρατήσουν για PopeTsiprmobile, λίγη προσοχή μην ξαναεκλεγεί ο Βενιζέλος και πάει να αγοράσει καινούρια. 100 συντάξεις για ένα χρόνο πληρώνεις μ' αυτά τα λεφτά.

@3likos, αυτό είχα δει κι εγώ και νόμισα ότι απλώς το φαντάστηκα...  :mellow:

• Like 1

λίγη προσοχή μην ξαναεκλεγεί ο Βενιζέλος

Τα ανέκδοτα είναι δίπλα φιλαράκι :p

Τσεκάρετε φάτσα ο Ντάισελμπλουμ ..ψήθηκε να μη δώσει ούτε το χέρι :hehe:

εμένα μου άρεσε η κίνηση του Βαρουφάκη, όταν ο μπλουμ του έδειξε ότι ακούει ακόμα. Πολλή καφρίλα :D

• Like 2

Τα ανέκδοτα είναι δίπλα φιλαράκι :p

εμένα μου άρεσε η κίνηση του Βαρουφάκη, όταν ο μπλουμ του έδειξε ότι ακούει ακόμα. Πολλή καφρίλα :D

Αποφεύγοντας να μιλήσω για την ουσία του video (είπα την αποψή μου στο δίπλα τοπικ) θα σταθώ λιγάκι στην εικόνα του βαρουφάκη. Και θα πω το πολύ απλό. Θυμάμαι να κατηγορείτε το Σαμαρά ότι το παίζει ε ντε λα μαγκε όταν μιλάει στη βουλή, με το να γέρνει τον ώμο κτλ. Και τώρα βλέπω να ζητωκραυγάζετε το βαρουφάκη μου το ρίχνει στην ψιλωειρωνεία και χαιρετάει με το χέρι στην τσέπη. Όπως πάντα το δυο μέτρα και δυο σταθμά βρίσκει καινούργια σύνορα και όρια εδώ μέσα.

Αποφεύγοντας να μιλήσω για την ουσία του video (είπα την αποψή μου στο δίπλα τοπικ) θα σταθώ λιγάκι στην εικόνα του βαρουφάκη. Και θα πω το πολύ απλό. Θυμάμαι να κατηγορείτε το Σαμαρά ότι το παίζει ε ντε λα μαγκε όταν μιλάει στη βουλή, με το να γέρνει τον ώμο κτλ. Και τώρα βλέπω να ζητωκραυγάζετε το βαρουφάκη μου το ρίχνει στην ψιλωειρωνεία και χαιρετάει με το χέρι στην τσέπη. Όπως πάντα το δυο μέτρα και δυο σταθμά βρίσκει καινούργια σύνορα και όρια εδώ μέσα.

Και δεν φοραει γραβατα και εχει το πουκαμισο απ εξω

ΑΙCXOC!

Τον Σαμαρα προσωπικα τον θεωρω κλασομπανιερα οχι γιατι το παιζει κουτσαβακι, αλλα επειδη δεν ειχε το πολιτικο θαρος και θρασος να βγει σε τετ-α-τετ στην βουλη, γιατι η πολιτικη του μαγκια τελειωνε στις ΠΝΠ και οταν του ειπανε για ντιμπέιτ την εκανε κο κο κο.

• Like 1

Και δεν φοραει γραβατα και εχει το πουκαμισο απ εξω

ΑΙCXOC!

Τον Σαμαρα προσωπικα τον θεωρω κλασομπανιερα οχι γιατι το παιζει κουτσαβακι, αλλα επειδη δεν ειχε το πολιτικο θαρος και θρασος να βγει σε τετ-α-τετ στην βουλη, γιατι η πολιτικη του μαγκια τελειωνε στις ΠΝΠ και οταν του ειπανε για ντιμπέιτ την εκανε κο κο κο.

Aν ο Σαμαράς έχει σε κάτι ταλέντο είναι να τον βρίζουν και οι μεν και οι δε για τις επιλογές του. Προσωπικά και εγώ θα ήθελα να βγει σε debate με τον τωρινό Πρωθυπουργό μας. 

• Like 1

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231381875

Ρε το μπαγάσα, αμα συνεχίσει έτσι (και κυρίως σε πιο ουσιαστικά θέματα) την επόμενη φορά όσο κι αν δεν τον γουστάρω, θα τον ψηφίσω κι εγώ με χίλια.

• Like 2

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231381875

Ρε το μπαγάσα, αμα συνεχίσει έτσι (και κυρίως σε πιο ουσιαστικά θέματα) την επόμενη φορά όσο κι αν δεν τον γουστάρω, θα τον ψηφίσω κι εγώ με χίλια.

Έτσι για σύγκριση: