liangour Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2014 Έχω ένα acer aspire 5538g το οποίο εμφανίζει το εξής πρόβλημα στην οθόνη. Σε συγκεκριμένες κλίσεις όλα είναι οκ οπότε βλέπω κανονικά. Στις υπόλοιπες όμως κιτρινίζει η οθόνη. Καθώς περνά ο καιρός το πρόβλημα γίνεται όλο και χειρότερο καθώς μειώνονται η γωνίες που τα δείχνει κανονικά. Τι φταίει; Διορθώνεται με κάποιο τρόπο ή θέλει αλλαγή όλη η οθόνη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Κλίσεις όταν λες, εννοείς τη γωνία που σχηματίζει το καπάκι έτσι;Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα καλωδιοταινίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 22, 2014 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Πίεσε το panel απαλά και κοίτα το υπό τις γωνίες που είναι "προβληματικές". Στο σημείο που πιέζεις διορθώνεται η κατάσταση; Αν ναι, τότε έχει χαλαρώσει κάπως το panel και κάποιο από τα φύλλα της LCD έχουν "κενό" μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Οκτώβριος 22, 2014 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Πίεσε το panel απαλά και κοίτα το υπό τις γωνίες που είναι "προβληματικές". Στο σημείο που πιέζεις διορθώνεται η κατάσταση; Αν ναι, τότε έχει χαλαρώσει κάπως το panel και κάποιο από τα φύλλα της LCD έχουν "κενό" μεταξύ τους. Δε δορθώνεται με πίεση στο panel. Κλίσεις όταν λες, εννοείς τη γωνία που σχηματίζει το καπάκι έτσι;Κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα καλωδιοταινίας... Nαι αυτή τη γωνία εννοώ. Eπίσης πέρα από το κίτρινο βλέπω και αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOOM_NX Οκτώβριος 22, 2014 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Μάλλον είναι χαλαρή η καλωδιοταινία. Μπορείς να το ανοίξεις να τσεκάρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Οκτώβριος 22, 2014 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Α, εγώ κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι θέαση υπό γωνία.Ναι, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, θέμα καλωδίου θα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kabana Οκτώβριος 22, 2014 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 fiλαρακι εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ και ανεβαζει θερμοκρασιες φουλ μηπως εκαψε τιποτα? :neo::neo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Οκτώβριος 22, 2014 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 fiλαρακι εχω και εγω το ιδιο λαπτοπ και ανεβαζει θερμοκρασιες φουλ μηπως εκαψε τιποτα? :neo::neo: Έχει καθαριστεί ήδη δυο φορές μέσα στα σχεδόν 5 χρόνια λειτουργίας του οπότε λίγο απίθανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.