SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά earphones για gaming και μουσική επειδή μερικές φορές κουράζουν πολύ το κεφάλι και τα αυτιά τα headset αλλά και χαλάνε ταυτόχρονα και τα μαλλιά και άντε να χτενιζόμαστε μετά πάλι κλπ Τι έχετε να προτείνετε; περίπου 50 ευρώ Είδα τα Razer Hammerhead αλλά δε ξέρω - σκέφτομαι να αγοράσω κάτι από εταιρεία μουσικής Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 30, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Δες και τα sennheiser CX 300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gene Δεκέμβριος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Δες και αυτα Monster Beats by Dr.Dre urBeats | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Δεκέμβριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Για κανένα λόγο.. *on the road Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 31, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Όντως δε πρόκειται να δώσω και 97 ευρώ .. και 50 πιστεύω πολλά είναιτσεκάρω τα sennheiser CX 300 που πρότεινε ο [MENTION=31578]Archaic[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 1, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Δεν λένε καθόλου τα σεν. Είτε τα σονυ που βάζει κατά καιρούς το ισοπ είτε τα hands free της xiaomi. Αν τα ψάξεις θα δεις πόσο καλά τα πάνε. Έχουν ούτε 10 τα σονυ και 20 τα σιαο μι.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 1, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις ακριβά earphones.Έχουν την τάση να χαλάνε σχετικά εύκολα στο βύσμα με τα βάλε βγάλε σε τσέπες και είναι κρίμα να δώσεις 40-50 ευρώ και σε 2-3 μήνες να θες άλλα.Για μένα πάρε κάποια φθηνά από τις γνωστές μάρκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 1, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Ακόμα και κάτι της Sony γύρω στο 10αρικο είναι αξιορεπεστατα*on the road Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 1, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Sony: [REVIEW] Sony MH1Xiaomi: Xiaomi Pistons 2.0 MK301ειναι και τα δυο παρα πολυ καλα. τα Xiaomi δεν τα εχω, διαβαζω πολυ καλα λογια, εχω ομως αρκετα ζευγαρια σονυ και τα cx300. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 1, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 [MENTION=10518]panos444[/MENTION] θα τα τσεκάρω ! ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 2, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Check: Denon AH-C260 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 3, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 τα εχει σε προσφορα δεν ξερω για ποσες μερες ακομα: Buy Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From China~14ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosX Ιανουάριος 7, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 τα εχει σε προσφορα δεν ξερω για ποσες μερες ακομα: Buy Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From China~14ευρω.το μαγαζί είναι οκ ? πρώτη φορά βλέπω κινέζο να μου γράφει "δώσε 1,5 παραπάνω για ασφάλιση " Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 7, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Νομίζω συνεργάζεται το συγκεκριμένο μαγαζί με την xiaomi. Αν έχει παραγγείλει κανένας ας πει. Δεν έχω διαβάσει κάτι αρνητικό. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 7, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 εγώ πήρα ένα σετ pistons v.2(μιας και η εγχείρηση σε mh1 -> mh1c εσωτερικά απέτυχα και τα έκανα 3 κομμάτια από τα νεύρα)παραγγελία κυριακή βράδυχθές μου έστειλαν e-mail ότι έγινε shipped....το τί θα φτάσει και πότε θα μάθουμε στο μέλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 7, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 εγώ πήρα ένα σετ pistons v.2(μιας και η εγχείρηση σε mh1 -> mh1c εσωτερικά απέτυχα και τα έκανα 3 κομμάτια από τα νεύρα)παραγγελία κυριακή βράδυχθές μου έστειλαν e-mail ότι έγινε shipped....το τί θα φτάσει και πότε θα μάθουμε στο μέλλονμεγεια τα καινουρια ακουστικα!τα πεταξες τα παλια? αν οχι και μενουμε κοντα ειτε Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη στα αγοραζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Ιανουάριος 8, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Ευχαριστώ για τις ευχές (άντε να δουμε τί θα στείλει ο κινεζος): offtopic on:Τα mh1 τα έχω ακόμη...θα φάνε ενα ωραιότατο recabling(αν βρω ελαφρύ και ποιοτικό καλώδιο μιας και λίγο πριν τα σφάξω τα άκουσα και μου άρεσε ο ήχος τους) και θα τα συγκρίνω με τα sennheiser cx400II(που τα έχω 3 χρόνια και πριν ενα μήνα έχασα το ενα eartip που με βόλευε αφάνταστα και μπορούσα να ακούω με τις ώρες δίχως ενοχληση) , με τα pistons και με τα 668b(testing systems:nexus 5 /ipod nano 1st gen / creative x-fi titanium): offtopic off: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιανουάριος 8, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 ωραια φαινονται θα παρω και γω γιατι μου χαλασαν τα cx300 :Ρ πολυ καλη τιμη να δουμε αν ισχυει η ποιοτητα που υποσχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Ιανουάριος 8, 2014 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Πήρα ένα φοβερό καλώδιο που πρότεινε ένα μέλος σε διπλανό φόρουμ, και είμαι στη διαδικασία σφαξιματος. Φωτός μόλις τελειώσω! Εντιτ: φώτος στο νήμα των σονυ. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιανουάριος 31, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 τα εχει σε προσφορα δεν ξερω για ποσες μερες ακομα: Buy Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From China~14ευρω.λοιπον τα ακουστικα μου ηρθαν. μολις ανοιξα τα χαρτια ειδα μεσα τη θηκη τους και ειναι λες και τα χω παρει 200 ευρω... τρομερη συσκευασια, τρομερη ποιοτητα κατασκευης οπτικα και στην αισθηση. πραγματικα δεν εχω αγορασει κατι τοσο ωραιο απο κινα τοσα χρονια. Απο ποιοτητα καλωδιου ειμαι ασχετος. το κομματι παντως απο τα μπουτον και κατω ειναι καλυμμενο με πανινο μανικι καφε. τα μεταλλα αλουμινια χρυσαφι. ολιγον βαρια για το αυτι σε σχεση με τα πλαστικα...απο ποιοτητα ηχου μου αρεσαν πολυ. μπορω να πω εφαμιλλα με τα cx300 που ειχα αν και δεν τα εχω πια για να συγκρινω αμεσα, και επισης δεν εχω και καμια συσκευη της προκοπης... Εχω την εντυπωση οτι παιζουν λιγο πιο σιγα αλλα παλι δεν εχω τα cx ουτε την ιδια συσκευη. το nexus 5 δουλευει κανονικα με τα κουμπακια, το galaxy s4 ΟΧΙ.Θα δοκιμασω τον ηχο και σε iphone και τα κουμπια. αν θελετε φωτο βαζω το απογευμα!πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. ισως θα ηθελα λιγο μακρυτερα τα καλωδια απο τη μπουτονιερα μεχρι τα ακουστικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.