Spirosssss Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13, 2013 Ανοίγω το θέμα για να κάνει ο καθένας μας τους υπόλοιπους συμφορουμίτες να ζηλεύουν.. Όχι οκ, η ιδέα πάρθηκε από γειτονικό φόρουμ και θεωρώ οτί εδώ έλειπε μιας και πιστεύω οτι μπορεί να γίνει μέρος ενδιαφέρουσων ανταλλαγών απόψεων και συμβουλών για πράγματα που θέλαμε να πάρουμε και επιτέλους γίναν δικά μας, η απλά αυθόρμητων αγορών επειδή ήταν .. love at first sight!! Ξεκινάω με τα μνημόνια που προορίζονται για το facelift του κουτιού και όταν πρωτοβγήκαν ήταν love at first sight αλλά τώρα γίναν επιτέλους δικές μου ~250€ Πολωνία όταν σε Caseking και Αγγλία παίζουν στα 350€\£ Εσείς? Τι πήρατε πρόσφατα? (φώτος μόνο από το πραγματικό προϊόν στο χέρι/χώρο μας - όχι θα ήθελα αυτό..) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 13, 2013 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Μιας και λες οτι τα σχολια επιτρέπονται, πλήρωσες το look 200 ευρω παραπανω απο οσο ενα "απλο" 16 gb set ram. Μιας και δεν εχω αλλη καμερα βαζω απο νετ, nexus 4 για αντικατασταση του iphone 4 -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 13, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Μιας και λες οτι τα σχολια επιτρέπονται, πλήρωσες το look 200 ευρω παραπανω απο οσο ενα "απλο" 16 gb set Σαν τις γκόμενες.. άμα θες looks πρέπει να τα σκας! Ευπρόσδεκτο το σχόλιο αλλά ανευ ουσίας και εκτός πνεύματος του thread Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 13, 2013 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2013 Ναι δε λεω ο καθενας εχει δικες του κ@υλες.Απλα αυτο μου κατεβηκε να πω :whistling Να το χαίρεσαι το πισι παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 16, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 Μου φαίνεται οτι οι Λαμπίτες φοβούνται την εφορία και δεν ποστάρουν! :hehe: Συνεχίζουμε: Ανεκπλήρωτος πόθος που επιτέλους επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να οργανωθεί ομαδική για Superlux κοντά στο Πάσχα που θα είμαι Ελλάδα για να μπορέσω να συμμετάσχω κ γω και να δεσει το γλυκό Ps. Ελπίζω να μη μου ψηθεί γιατί η μοναδική θύρα διαθέσιμη είναι ακριβώς πάνω απο την 580 :/ Της έχω backplate όμως, ίσως να κόβει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Μάρτιος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 Και μαμω ο Κοπερνικος πανω στο γραφειο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάρτιος 16, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2013 Και μαμω ο Κοπερνικος πανω στο γραφειο ! Το παλιό χιλιοζλοτο Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Απρίλιος 14, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2013 Πωπω, τραγική αποτυχία το θέμα.. :hehe: Το τελευταίο ποστ από μένα και ας αναπαυθεί εν ειρήνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 31, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 Όχιιιιιιιιιιιιιι δεν θα το αφήσω να πεθάνει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 31, 2013 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 ο μεγαλος ανεμιστηρας ποσα cm ειναι?200? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Μάϊος 31, 2013 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2013 ο μεγαλος ανεμιστηρας ποσα cm ειναι?200? Oh yes! ! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιούνιος 3, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2013 Η μάχη ξεκινά! ! Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Έχω πάρει αυτά τα pre sleeved sata της NZXT αλλά το ένα άκρο τους είναι περίεργο και δεν κουμπώνει ούτε σε σκληρό ούτε σε μητρική! WTF?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 22, 2013 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Και έπρεπε να βάλεις φωτογραφία 2.5ΜΒ για να τα δείξεις; με πιο μικρή δεν γινόταν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 22, 2013 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 (edited) Αντε να κάνω και γω ένα ποστ εδώ. Έχω πάρει αυτά τα pre sleeved sata της NZXT αλλά το ένα άκρο τους είναι περίεργο και δεν κουμπώνει ούτε σε σκληρό ούτε σε μητρική! WTF?? Είναι αρσενικό σε αρσενικό αυτό που πήρες βρε Για να μπει στη μητρική θέλει θηλυκή υποδοχή Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2013 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Και έπρεπε να βάλεις φωτογραφία 2.5ΜΒ για να τα δείξεις; με πιο μικρή δεν γινόταν;Στα καπάκια έκανα edit. Έλεος.. Μπορείς να χαραμίσεις αλλιώς το χρόνο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 22, 2013 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 ε? :nada:edit: Δεν ειδα το quote νόμιζα οτι το λες εμένα:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Αγάπη δηλαδή αυτά είναι χρήσιμα μόνο σαν προεκτάσεις ε? Σε συνέχεια ενός άλλου sata καλωδίου? Άκυρη ιδέα από την NZXT Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 22, 2013 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 δεν είναι άκυρη βασικά ανάλογα τι θέλει ο κάθε ένας.Απλά εσύ αν έχω καταλάβει καλά θες κάτι τέτοιοeworld Ο κόσμος της Πληροφορικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Σεπτέμβριος 22, 2013 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2013 Ναι, ευτυχώς είχα πάρει και μια 6αδα alchemy blue. Έλεγα να τα πλέξω σε μαύρο-μπλε, αλλά χρησιμοποίησα τελικά μόνο τα μπλε :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts