Jump to content

Android Mobiles Thread

astrolabos

Recommended Posts

Παιδια εχω βαλει στο ματι το καινουριο moto g 2015 την εκδοση με τα 16gb η οποια ακομα δεν εχει ερθει ελλαδα και δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο. Αρχικα ημουν αποφασισμενος να παρω το προηγουμενο μοτο αλλα μετα ειδα οτι βγαινει καινουρια εκδοση και ειπα να περιμενω. Το προβλημα ειναι οτι απο τα 170-200 που εκανε το παλιο το καινουριο ελλαδα θα κανει κανα 300αρι και ανεβαινει πολυ το κοστος. Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? Mε ενδιαφερει καθαρο android και θα προτιμουσα να μεινω μακρια απο samsung και apple. Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Έγινε επεξεργασία από nikos-kom

• 2 weeks later...

Μόλις μου ήρθε το Xiaomi Redmi 2 Pro. Και με έχει μουρλάνει στις διαφημίσεις. Με προειδοποίησε κιόλας ότι θα μου διαγράψει και τις SIM - που δεν είχα τοποθετήσει ακόμα - επειδή βρήκε ιό. Τελικά είναι τόσο χάλια αυτή η εταιρία;

Μόλις μου ήρθε το Xiaomi Redmi 2 Pro. Και με έχει μουρλάνει στις διαφημίσεις. Με προειδοποίησε κιόλας ότι θα μου διαγράψει και τις SIM - που δεν είχα τοποθετήσει ακόμα - επειδή βρήκε ιό. Τελικά είναι τόσο χάλια αυτή η εταιρία;

Πέρνα την ελληνική rom να ηρεμήσεις -> https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/

Είναι πειραγμένη η rom που σου έχουν βάλει.

• Like 1

Σφραγισμένο το κινητό σε μεμβράνη - όχι ότι είναι εμπιστοσύνης αυτό. Από GearBest αγορά, αυθεντικό κινητό βγάζει το site με τον κωδικό να έχει εισαχθεί μόνο μια φορά προς αναζήτηση. Να κάνουν βλακείες στο GearBest? Έστειλα mail στην  Xiaomi, θα ακολουθήσει κράξιμο στο GearBest αργότερα.

Πόσο σίγουρο είναι ότι αυτή η ROM Κάνει για το κινητό;

XIAOMI Redmi 2 Pro Smartphone-129.00 and Free Shipping| GearBest.com

Στο μεταξύ δεν έχω περάσει ποτέ ROM σε Android κινητό. Πριν κάτι αιώνες είχα αναβαθμίσει ένα Windows CE τηλέφωνο,ούτε θυμάμαι το πως.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Σφραγισμένο το κινητό σε μεμβράνη - όχι ότι είναι εμπιστοσύνης αυτό. Από GearBest αγορά, αυθεντικό κινητό βγάζει το site με τον κωδικό να έχει εισαχθεί μόνο μια φορά προς αναζήτηση. Να κάνουν βλακείες στο GearBest? Έστειλα mail στην Xiaomi, θα ακολουθήσει κράξιμο στο GearBest αργότερα.

Πόσο σίγουρο είναι ότι αυτή η ROM Κάνει για το κινητό;

XIAOMI Redmi 2 Pro Smartphone-129.00 and Free Shipping| GearBest.com

Στο μεταξύ δεν έχω περάσει ποτέ ROM σε Android κινητό. Πριν κάτι αιώνες είχα αναβαθμίσει ένα Windows CE τηλέφωνο,ούτε θυμάμαι το πως.

Κατ' αρχάς δεν σου είπα καλορίζικο....καλορίζικο το τηλέφωνο! Δευτερο, ανεβασε ενα printscreen εδω από ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλεφωνο να δω κάποια πράγματα, να σου πω ποιο οδηγό να ακολουθήσεις και ποια rom να κατεβάσεις. Έγινε επεξεργασία από maddoctor
  • Like 1

Κατ' αρχάς δεν σου είπα καλορίζικο....καλορίζικο το τηλέφωνο! Δευτερο, ανεβασε ενα printscreen εδω από ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλεφωνο να δω κάποια πράγματα, να σου πω ποιο οδηγό να ακολουθήσεις και ποια rom να κατεβάσεις.

post-33281-0-31562900-1441794368_thumb.j

post-33281-0-64819000-1441794372_thumb.j

@maddoctor, να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Κάτι εφαρμογές που είναι μέσα περασμένες, DU Speed Booster, Clean Master, TouchPal, υπάρχουν στις επίσημες ROMs της Xiaomi ή έχει χοντρότερο θέμα το τηλέφωνο; Μήπως τελικά το factory reset διόρθωσε μέρος του προβλήματος.

@maddoctor, να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Κάτι εφαρμογές που είναι μέσα περασμένες, DU Speed Booster, Clean Master, TouchPal, υπάρχουν στις επίσημες ROMs της Xiaomi ή έχει χοντρότερο θέμα το τηλέφωνο; Μήπως τελικά το factory reset διόρθωσε μέρος του προβλήματος.

Όχι δεν υπάρχουν. Δοκίμαζε αυτό που σου είπαν από την Xiaomi και μετά τον δικό μου τρόπο.

Όμορφα.

Το factory reset δεν έδιωξε αυτές τις εφαρμογές. Απλά έκοψε τις διαφημίσεις. Στο τέλος μάλλον θα πρέπει να θεωρώ δεδομένο ότι δεν θα γλιτώσω το φλασάρισμα.

Thanks again :D

Έγινε επεξεργασία από yanni