karmen1983 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2012 (edited) .....Coming Soon..... cheers Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2012 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Να συμπληρώσω Δεν σας έχω ξεχάσει με τον dellako, απλά δεν είναι στα χέρια μου για να τον τελειώσω. Το κουτί πήγε μία βόλτα για βάψιμο και το hardware που είχα βάλει σε άλλο case, πήγε βόλτα από το γραφείο, να ενισχύσει την ομάδα εκεί για κάποιες μέρες. Ζήτημα να είναι 3-4 ώρες δουλειά ακόμα που του έχει μείνει. Απλά, δεν ήθελα να αφήσω την εξέλιξη του νέου project, εκτός thelab. Και ένας από τους βασικούς λόγους είναι ότι η κριτική και οι προτάσεις, που θα γίνουν από αυτό το site, δε θα γίνουν από πουθενά αλλού. Enjoy it λεπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Project True Violet 1st update Hardware parts Project True Violet 2nd update Mobo stand Project True Violet 3rd update Γυάλισμα plexiglass, θέσεις ανεμιστήρων και αλουμίνιο διατομής Π και Γ Project True Violet 4th update Θέσεις ανεμιστήρων... συνέχεια Project True Violet 5th update Τοποθέτηση ανεμιστήρων fractal design Silent Series και κυκλική οπή σε γυαλί Project True Violet 6th update Κατασκευή GPU Backplate, προετοιμασία cable management και LEDs Project True Violet 7th update VGA Modding Project True Violet 8th update Άτυχες στιγμές Project True Violet 9th update Κατασκευή Ι/Ο shield - Παραλαβή sleeve Project True Violet 10th update Επισκευή πατώματος και PSU modding Project True Violet Food Update Project True Violet 11th update Sleeving Project True Violet 12th update Τροφοδοτικού συνέχεια Project True Violet 13th update Fan Filters - Plexi cudes - UV screws - Εγκατάσταση VGA Backplate - Ένα πρώτο δείγμα True Violet Project 14th update Προετοιμασία για Cable management True Violet Project 15th update New Fan grills - φωτισμός- Πλέξι παράθυρο True Violet Project 16th update Μηχανισμός ανοίγματος plexi παραθύρου True Violet Project 17th update Remote Control part 1 Project True Violet 18th update μικροεπεμβάσεις στο μηχανισμό του plexiglass και remote control part 2 Project True Violet 19th update front Panel Project True Violet 20th update - Cooler Update και γενικές όψεις της κατασκευής Ανακατασκευή χώρου για πιο "άνετη οδήγηση" Κατασκευή τραπεζιού δραπάνου Κατασκευή τραπεζιού ρούτερ PART 1 Κατασκευή τραπεζιού ρούτερ PART 2 Project True Violet 21st update - Σχεδιασμός με σκάλισμα στα πλαϊνά και πατούρα στο plexi Παράθυρο Project True Violet FINAL UPDATE Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Φεβρουάριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Roses are redViolets are blueKarmen's new projectGonna love it all of youor hate it cause the color will be gay girly as hell ♥ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Φεβρουάριος 5, 2012 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] Διονυσάκο πολλά likes βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 (edited) Project True Violet 1st update Ας γνωρίσουμε μία το κύριο hardware του νέου project mobo Gigabyte GA-990FXA-UD3 cpu AMD 960T Ram Kingston HyperX Grey Edition KHX1600C9D3X2K2/4G VGA XFX 6450 2GB Ssd OCZ Agility 3 PSU Corsair CX500 Είχα περιέργεια με μία ετικέτα που έλεγε if remove avoid warranty:tomato: E είπα ας την βγάλω μωρέ να δούμε τι θα δούμε και Cooler Xigmatex Gaia με Artic Cooling 120mm PWM Fan .....to be continued.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Επι την ευκαιρία του πρώτου update , να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε κάποια άτομα και σε ένα κατάστημα. Ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ τους sotoscorfu, caution, Thanos1972 (ο τελευταίος έχει λογαριασμό στο insomnia.gr δεν ξέρω αν έχει και εδώ αλλά αξίζει η αναφορά έτσι και αλλιώς)για την πολύτιμη βοήθειά τους και την ανοχή τους Επίσης δηλώνω υπόχρεη σε ένα κατάστημα που κατά την γνώμη μου έχει ξεπεράσει κατά πολύ το μέσο όρο ενός Ελληνικού καταστήματος. Πολλά πολλά ευχαριστώ λοιπόν στο msystems.gr και ιδιαίτερα στον Παναγιώτη. Παιδιά να είστε καλά και να συνεχίσετε έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Περιμένω με αγωνία. Μου αρέσει πολύ το μωβ και είμαι περίεργος να δω τι σκαρώνεις...:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Φεβρουάριος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 παλι amd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 5, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο By the way, nice photos. (Ο συνδυασμός ντοματίνι - ram απίστευτος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 (edited) Project True Violet 2nd update To θύμα Διάφανο πλέξι στις διαστάσεις της μητρικής με 6mm πάχος Αρχικά μπήκε χαρτοταινία και σημειώθηκαν επάνω τα σημεία στα οποία θα πρέπει να ανοιχτούν τρύπες για τους αποστάτες Ωρα να ανοιξουμε τις τρύπες. Χρησιμοποίησα τριάρα βελόνα και... Στη συνέχεια γίνανε τα σπειρώματα για τους αποστάτες και βιδώθηκαν επάνω Εγινε και μία δοκιμή με την mobo να δω αν όλα είναι καλά και αφού πήρα έγκριση από την γιγαμπούτ προχώρησα Τελευταίο βήμα για σήμερα με το mobo stand ήταν να κάνω τα πλαϊνά ΜΑΤ (όχι το σώμα της αστυνομίας ) και την επιφάνεια σαγρέ. Με χοντρό γυαλόχαρτο λοιπόν έχουμε Αυτάάάάάάά για την ώρα Προχωράω ακάθεκτη και το επόμενο update έρχεται σύντομα:dance3: .....to be continued.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 5, 2012 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Έχω καλό προαίσθημα σου λέω!! Ανυπομονούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 5, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολυ για όλα και δημόσια. Ελπίζω να βγει άκρη με το πρόβλημα μου με τις συμβουλές σου, αλλιώς θα χρησιμοποιήσω την εγγύηση. Το project θα έχει σύντομα μεγάλο update οπότε stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 5, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Να σου πω κάτι, η καλύτερη δουλειά που έχουν να κάνουν οι "γεροντότεροι" είναι να μεταβιβάζουν την "πείρα" τους στους νεώτερους.Είναι ο πιο καλός τρόπος να αισθανθείς ότι πιάνει τόπο όλος αυτός ο χρόνος που "βαραίνει" στις πλάτες σου.Γι' αυτό μερικές φορές -και εδώ ζητώ από όλους τους φίλους /λες την κατανόηση- είναι λίγο "σεντόνια" αυτά που γράφω, απλά πιστεύω ότι μερικές λέξεις παραπάνω μπορεί να κάνουν την διαφορά!Έτσι, μάλλον εσύ μου έκανες χάρη, που ζήτησες την βοήθειά μου, εγώ σ' ευχαριστώ λοιπόν που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι χρήσιμος!Να είσαι καλά και να έχεις πάντα κέφια για δημιουργία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 5, 2012 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Καλή αρχή να ευχηθώ και 'γω με τη σειρά μου στο νέο project. Μια συμβουλή: Γενικά βάζε κάτι σαν υπόστρωμα κάτω από το κομμάτι που τρυπάς. Το τρυπάνι στην έξοδο μπορεί να σπάσει το plexiglass περιμετρικά της τρύπας και να το χαλάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 6, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 (edited) Project True Violet 3rd update Σπέρες σπέρες Η μέρα μου σήμερα είχε λίγο απο όλα. Για πάμε να δούμε Αρχικά κύβοι απο πλέξι διαστάσεων 3x3x3cm. Κόπηκαν λοιπόν οπότε έπρεπε να γυαλιστούν κιόλας. Εκεί που θα μπουν δε θα φαίνονται αλλά δεν έπαιζε με τίποτα να τους αφήσω έτσι Εκανα με 2 διαφορετικούς τρόπους το γυάλισμα οπότε θα σας παραθέσω και τους δύο μήπως και χρειαστεί σε κάποιον. Πρώτος τρόπος Ξεκίνησα από γυαλόχαρτο χοντρό (200άρι) και πήγαινα προς ψιλό. Στάδια 200άρι 400άρι 800άρι Μετά πήγα σε 1200άρι και 1400άρι Τέλος χρησιμοποίησα 2000αρο νερού Για το γυάλισμα έβαλα στο dremel την ωραία βούρτσα που έχει με την πάστα στρέβλωσης και γίνανε τζιτζι. Επίσης μπορείτε να βάλετε WD-40 ή οδοντόκρεμα και αντί για την βούρτσα του dremel ένα βαμβακερό πανί. Η διαδικασία είναι "κλεμμένη" από τον Lakisss Διαδικασία και αποτελέσματα ανα στάδια με τα γυαλόχαρτα Ο εντυπωσιακός τρόπος ήταν αυτός με το φλόγιστρο Βέβαια δεν γίνεται σε λεπτά κομμάτια απο πλέξι Και το αποτέλεσμα Στην συνέχεια πήρα ένα κομμάτι πλέξι 60χ34,50cm και σημείωσα τις θέσεις για 3 12άριδες ανεμιστήρες Και έγινε δοκιμή σε κολονάτο δράπανο με ένα ρετάλι απο πλέξι για να δω τι και πως Τέλος ασχολήθηκα με αλουμίνιο και συγκεκριμένα προφίλ Π και Γ Δύο κομμάτια των 60 εκατοστών Για τυχόν απορίες στη διάθεσή σας .....to be continued.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2014 από karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 6, 2012 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Μπραβο carmen περιμενω τα Updates !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 6, 2012 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Μπράβο Karmen...αυτό το brushed aluminum style plexi πολύ μου αρέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 6, 2012 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Μπράβο! χαίρομαι που υπάρχουν κοπέλες στην εποχή μας που είναι επιδέξιες στα χέρια και καταπιάνονται με τέτοιου είδους χειροτεχνίες.or hate it cause the color will be gay girly as hell ♥:fist:Μια χαρά χρώμα είναι το βιολετί! Τη homemade κιθάρα μου την έκανα βιολετί με μαύρο και μαμάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Φεβρουάριος 6, 2012 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2012 Δώσε πόνο Αγάπη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts