Jump to content



  • Corsair K70 RGB MK.2 SE Mechanical Gaming Keyboard Review


    Εισαγωγή

     

    Το πρώτο Corsair K70 RGB ήταν το πληκτρολόγιο της επιλογής μου για πολλά χρόνια, μέχρι πρόσφατα που το αντικατέστησα με το Corsair K95 RGB Platinum. Μη έχοντας κάποιο παράπονο κατά την πολυετή χρήση, η κυκλοφορία του Corsair K70 RGB MK.2 και της ιδιαίτερης έκδοσής του, του Corsair K70 RGB MK.2 SE (Special Edition), ήταν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη!

     

    Η Corsair μας έστειλε το Corsair K70 RGB MK.2 SE για να το δοκιμάσουμε και να σας το παρουσιάσουμε. Το Corsair K70 RGB MK.2 SE ξεφεύγει από τα συνηθισμένα σκούρα χρώματα και έρχεται σε ένα εκτυφλωτικό αλουμινένιο χρώμα που τονίζει το υλικό κατασκευής του. Τα λευκά Key Caps συμπληρώνουν εξαιρετικά το σύνολο.

     

     

    Τα χαρίσματα όμως του Corsair K70 RGB MK.2 SE είναι κάθε άλλο παρά μόνο εξωτερικά. Ακολουθήστε μας λοιπόν στην παρουσίαση όπου θα δούμε πώς το πανέμορφο σύνολο συμπληρώνεται αρμονικά με πολλά εσωτερικά χαρίσματα.

     

    Χαρακτηριστικά

     

    Τα χαρακτηριστικά του Corsair K70 RGB MK.2 SE συνοψίζονται στον παρακάτω πίνακα:

     

    Specs.jpg

     

    Όπως βλέπετε το Corsair K70 RGB MK.2 SE χρησιμοποιεί διακόπτες Cherry MX Speed. Διαθέτει φωτισμό RGB, έχει 1000Hz report rate και Full Key Matrix (NKRO) με 100% anti-ghosting.

     

    Δηλαδή, σε απλά Ελληνικά, μπορείτε να πατήσετε ταυτόχρονα όλους του, τους ποικιλοτρόπως φωτισμένους, Cherry MX Speed διακόπτες και όλες οι ενεργοποιήσεις των διακοπτών θα καταγραφούν ταυτόχρονα, χωρίς απώλειες, με ρυθμό δειγματοληψίας 1000 φορές το δευτερόλεπτο!

     

    Η μη SE (Special Edition) έκδοση του πληκτρολογίου, η οποία έρχεται σε μαύρο χρώμα αντί για το αλουμινένιο σώμα με λευκά Key Caps της SE, έρχεται με 5 διαφορετικούς τύπους διακοπτών της Cherry.

     

    Switches.jpg

     

     

    Η Πρώτη Επαφή

     

    Το Corsair K70 RGB MK.2 SE έρχεται σε ένα πολύχρωμο, ιλουστρασιόν κουτί με εικόνες που τονίζουν τον ιδιαίτερο χρωματισμό του και τις RGB δυνατότητές του.

     

    01.JPG02.JPG

     

    Εντός του κουτιού συναντάμε πρώτα το ίδιο το πληκτρολόγιο, προστατευμένο από διαφανές νάιλον.

     

    03.JPG

     

    Κάτω από αυτό συναντάμε τα παρελκόμενα που αποτελούνται από τα κλασσικά φυλλάδια της εγγύησης και το manual, καθώς και το wrist rest.

     

    04.JPG05.JPG

     

    To wrist rest είναι ένα κομμάτι πλαστικού που κουμπώνει στο κυρίως σώμα του πληκτρολογίου. Το γκρι του χρώμα προσπαθεί να ταιριάξει με το βουρτσισμένο αλουμίνιο και τα λευκά Key Caps του πληκτρολογίου, με όχι ιδιαίτερη επιτυχία.

     

    Γενικά θεωρώ ότι το wrist rest που συνοδεύει το Corsair K70 RGB MK.2 SE, αν και το πλαστικό του είναι ποιοτικό, δε φτάνει στο επίπεδο του σώματος του πληκτρολογίου και μάλλον αφαιρεί παρά προσθέτει στην όλη εικόνα. 

     

    06.JPG07.JPG

     

    Το πληκτρολόγιο πάντως είναι πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό!

     

    Το πάνω μέρος της βάσης του αποτελείται από αεροπορικό αλουμίνιο στο φυσικό του χρώμα και με ένα πανέμορφο εφέ βουρτσίσματος. Το σύνολο συμπληρώνουν υπέροχα τα λευκά Key Caps.

     

    Οι παρατηρητικοί θα έχουν ήδη δει ότι το Layout του Corsair K70 RGB MK.2 SE είναι Αμερικάνικο και όχι το κλασσικό Ευρωπαϊκό. Χαρακτηριστικό, το μεγάλο πλήκτρο Shift στα αριστερά και η ύπαρξη ενός μόνο πλήκτρου backslash, πάνω από το Αμερικανικού τύπου Enter. Αυτές είναι και όλες οι διαφορές, που δε θα δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα σε όποιον είναι συνηθισμένος στα Ευρωπαϊκά πληκτρολόγια.

     

    08.JPG09.JPG

     

    Το Corsair K70 RGB MK.2 SE διαθέτει κάποια επιπλέον πλήκτρα για βασικές του λειτουργίες και πολυμέσα.

     

    Πάνω και αριστερά από το λογότυπο λοιπόν, διακρίνουμε μια τριάδα που αποτελείται με τη σειρά από το πλήκτρο επιλογής των ενσωματωμένων προγραμματιζόμενων προφίλ, το πλήκτρο επιλογής της έντασης της φωτεινότητας και το πλήκτρο Win Lock που κλειδώνει τα Windows Keys, ώστε να μην τα ενεργοποιήσουμε κατά λάθος κατά τη διάρκεια του gaming.

     

    Πάνω και δεξιά βλέπουμε το πλήκτρο Mute και τη ρόδα ελέγχου της έντασης του ήχου. Η λειτουργία της ρόδας είναι ομαλή και η αντίσταση τόση ώστε να μην γυρίζει με τυχαία επαφή αλλά και να μην κουράζει.

     

    Ακριβώς από κάτω, τα κλασικά πλήκτρα ελέγχου των Multimedia.

     

    11.JPG16.JPG

     

    Στο κέντρο του πάνω μέρους, το λογότυπο είναι φωτιζόμενο και RGB.

     

    12.JPG

     

    To wrist rest κουμπώνει εύκολα και σταθερά στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου και ενώ προσφέρει καλή στήριξη για τα χέρια, αφαιρεί όπως είπαμε από την ομορφιά του συνόλου.

     

    17.JPG

     

    Η κάτω πλευρά του Corsair K70 RGB MK.2 SE αποτελείται από πλαστικό. Οι μεγάλες λαστιχένιες επιφάνειες στις γωνίες, κυριολεκτικά αγκυροβολούν το πληκτρολόγιο πάνω στο γραφείο. Βλέπουμε ακόμη τα κανάλια δρομολόγησης καλωδίων και πώς κουμπώνει το wrist rest στις εγκοπές στο εμπρός μέρος.

     

    18.JPG

     

    Οι πίσω λαστιχένιες επιφάνειες διαθέτουν στο κέντρο τους αναδιπλούμενα ποδαράκια που υψώνουν την πίσω πλευρά του πληκτρολογίου για όσους (για κάποιο διεστραμμένο λόγο) επιθυμούν να πληκτρολογούν με τους καρπούς τους σε υπερέκταση, έτσι ώστε να επιταχύνουν την ανάπτυξη του συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα.

     

    19.JPG

     

    Τα Key Caps του Corsair K70 RGB MK.2 SE είναι μια ευχάριστη έκπληξη, αφού δεν είναι τα συνηθισμένα από ABS πλαστικό με τα οποία εξοπλίζει η Corsair όλα τα άλλα της πληκτρολόγια αλλά τα Double Shot PBT Key Caps που προσφέρει ως αξεσουάρ. Οι διακόπτες είναι οι Cherry MX Speed και το κοντινό του βουρτσισμένου αλουμινίου με τα Double Shot Key Caps, πανέμορφο!

     

    22.JPG

     

    Το πίσω μέρος του πληκτρολογίου είναι λιτό, με μόνα χαρακτηριστικά το χοντρό sleeved καλώδιο που περιέχει το USB καλώδιο για τη σύνδεση του πληκτρολογίου στον υπολογιστή και το άλλο USB καλώδιο για τη λειτουργία USB Pass Through που διαθέτει. Η θύρα USB Pass Through διακρίνεται στη φωτογραφία, δίπλα στο καλώδιο.

     

    10.JPG

     

     

    Φινίρισμα

     

    Το φινίρισμα του Corsair K70 RGB MK.2 SE είναι μοναδικό! Βουρτσισμένο αεροπορικό αλουμίνιο και Double Shot PBT Key Caps δημιουργούν ένα εξαιρετικό σύνολο που σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο!

    20.JPG

     

    Και μετά, σε εκείνο το σύνολο έρχεται να κουμπώσει ένα γκρι πλαστικό wrist rest. Εντάξει, ποιοτικό το πλαστικό, αλλά αλήθεια, τι σκεφτόταν στην Corsair όταν έκαναν αυτό το αισθητικό έγκλημα; Βολικό το wrist rest, αλλά αφαιρεί από την ομορφιά του συνόλου.

     

    21.JPG

     

     

    Συνδεσιμότητα

     

    Τη συνδεσιμότητα του Corsair K70 RGB MK.2 SE αναλαμβάνει ένα χοντρό, sleeved, μη αποσπώμενο, καλώδιο που κοντά στην άκρη του έχει έναν διακλαδωτήρα και χωρίζεται σε 2 καλώδια με βύσματα USB.

     

    Το ένα έχει πάνω του το σύμβολο του πληκτρολογίου και είναι αυτό που συνδέει το πληκτρολόγιο με τον υπολογιστή σας.

     

    Το άλλο έχει πάνω του 2 βέλη και είναι αυτό που συνδέεται με τη USB Pass Through θύρα.

     

    23.JPG

    24.JPG25.JPG

     

    Η ποιότητα του sleeving είναι πολύ καλή και το χρώμα του κατορθώνει να εναρμονίζεται με το πανέμορφο σύνολο του πληκτρολογίου.

     

    26.JPG

     

    Πλήκτρα Cherry MX Speed

     

    Όπως έχουμε πει, το Corsair K70 RGB MK.2 SE χρησιμοποιεί διακόπτες Cherry MX Speed.

     

    CherryMXSpeed400.gif

     

    Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτών των διακοπτών φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. Πρόκειται για διακόπτες που σε αντίθεση με τα άλλα μοντέλα της εταιρίας τα οποία ενεργοποιούνται αφού διανύσουν 2 χιλιοστά κατά το πάτημα, ενεργοποιούνται μόλις στα 1,2 χιλιοστά, δίνοντας ταχύτερη ανταπόκριση και ένα απειροελάχιστο πλεονέκτημα στους hardcore gamers. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους θυμίζουν τους διακόπτες Cherry MX Red, καθώς έχουν την ίδια operating force και δε διαθέτουν απτικό ή ηχητικό feedback.

     

    CherryMXSpeedTechnicalData.png

     

    Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει το σημείο ενεργοποίησης και επαναφοράς του διακόπτη.

     

    CherryMXSpeedGraph.png

     

     

     

    Φωτισμός RGB

     

    Τα πλήκτρα του Corsair K70 RGB MK.2 SE διαθέτουν έκαστο και από ένα RGB LED που μπορεί να το φωτίσει με οποιοδήποτε χρώμα επιλέξουμε.

     

    28.jpg

     

    Η αλουμινένια επιφάνεια σε συνδυασμό με τα λευκά Key Caps, δημιουργούν έναν εξαιρετικό καμβά πάνω στον οποίο ζωγραφίζουν τα RGB LEDs του Corsair K70 RGB MK.2 SE.

     

    30.jpg

    32.jpg

     

    Επιπλέον, το λογότυπο είναι επίσης RGB φωτιζόμενο, με 2 ζώνες φωτισμού! 

     

    Σε αυτό το μικρό βίντεο βλέπουμε την πανδαισία χρωμάτων που μπορεί να προσφέρει το Corsair K70 RGB MK.2 SE.

     

     

    Κι εδώ ένα κοντινό, χωρίς το Key Cap.

     

     

     

    Λογισμικό iCUE

     

    Ένα από τα πιο δυνατά σημεία του Corsair K70 RGB MK.2 SE, όπως και όλων των πληκτρολογίων της Corsair, είναι το λογισμικό ελέγχου, που ονομάζεται iCUE.

     

    Στην αρχική του καρτέλα, ΗOME, βλέπουμε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο σύστημά μας. Ας επιλέξουμε το Corsair K70 RGB MK.2 SE.

     

    01.png

     

    Με την επιλογή της συσκευής, εμφανίζονται αριστερά όλα τα προφίλ που σχετίζονται με αυτήν, software και hardware, αν διαθέτει από τα τελευταία. Εδώ το Corsair K70 RGB MK.2 SE βλέπουμε ότι διαθέτει 3 hardware προφίλ, που αποθηκεύονται στην ενσωματωμένη του μνήμη και μπορούμε να τα έχουμε μαζί μας, όπου και αν συνδέσουμε το πληκτρολόγιο, χωρίς την εγκατάσταση του λογισμικού iCUE.

     

    02.png

     

    Επιλέγοντας κάποιο από τα hardware profiles, μπορούμε να το συνδέσουμε με κάποιο πρόγραμμα, έτσι ώστε όταν τρέχει στο προσκήνιο το εν λόγω πρόγραμμα, να φορτώνεται αυτόματα το προφίλ. Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε το συνδεδεμένο με το προφίλ εικονίδιο και φόντο στο iCUE.

     

    03.png

     

    Όταν έχουμε πατήσει πάνω σε κάποιο hardware profile, και μόνο τότε, εμφανίζεται κάτω αριστερά στο πρόγραμμα η καρτέλα ONBOARD PROFILES. Από εκεί μπορούμε να σβήσουμε κάποιο από τα προφίλ ή να το αντικαταστήσουμε με τις τρέχουσες ρυθμίσεις του πληκτρολογίου.

     

    04.png

     

    Όταν από το παράθυρο των προφίλ αριστερά επιλέξουμε κάποιο software profile, τότε η επιλογή ONBOARD PROFILES εξαφανίζεται και μένουν οι 3 κλασσικές, ACTIONS (ενέργειες), LIGHTING EFFECTS (εφέ φωτισμού) και PERFORMANCE (απόδοση).

     

    Στη καρτέλα ACTIONS μπορούμε να ορίσουμε μια πληθώρα ενεργειών, τις οποίες μπορούμε να αντιστοιχίσουμε σε οποιοδήποτε πλήκτρο. Η πλήρης περιγραφή όλων αυτών των ενεργειών θα αποτελούσε ένα review από μόνη της και δεν αποτελεί σκοπό αυτού του review, καθώς υπάρχουν άπειροι οδηγοί για το iCUE στο διαδίκτυο. Αρκεί να πούμε ότι οι δυνατότητες είναι σχεδόν απεριόριστες.

     

    Αν κάποια ενέργεια θέλουμε να μπορούμε να τη χρησιμοποιούμε σε περισσότερα του ενός προφίλ, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να την ξαναδημιουργούμε, μπορούμε να την προσθέσουμε στη σχετική ACTIONS LIBRARY (βιβλιοθήκη ενεργειών), από όπου θα είναι διαθέσιμη σε κάθε προφίλ.

     

    05.png

     

    Η επιλογή LIGHTING EFFECTS μας δίνει μια εξ ίσου εκτενή επιλογή δημιουργίας εφέ φωτισμού. Τα εφέ μπορεί να είναι σε επίπεδα (layers) και να είναι συνεχή ή να ενεργοποιούνται για παράδειγμα με το πάτημα κάποιου πλήκτρου. Υπάρχει και εδώ η σχετική βιβλιοθήκη για να αποθηκεύουμε εφέ φωτισμού που θέλουμε να είναι διαθέσιμα για χρήση σε όλα τα προφίλ.

     

    08.png

     

    Στην επιλογή PERFORMANCE μπορούμε να ορίσουμε ποιες λειτουργίες θα κλειδώνει το πλήκτρο Win Lock καθώς και τα χρώματα των indicators.

     

    10.png

     

    Περνάμε στη δεύτερη καρτέλα, το DASHBOARD, όπου μπορούμε να δούμε πληροφορίες για το σύστημά μας και τις υποστηριζόμενες συσκευές.

     

    11.png

     

    Η τρίτη καρτέλα, αυτή του INSTANT LIGHTING (Στιγμιαίου Φωτισμού) αλλάζει άμεσα το φωτισμό σε ένα από τα διαθέσιμα στατικά χρώματα, σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές.

     

    12.png

     

    Η τελευταία καρτέλα είναι αυτή των SETTINGS (Ρυθμίσεις). Το πάνω κομμάτι αφορά τις ρυθμίσεις της επιλεγμένης συσκευής ενώ το κάτω του λογισμικού iCue.

     

    Το κάτω κομμάτι έχει 4 καρτέλες. Εδώ βλέπουμε την GENERAL (Γενικά).

     

    13.png

     

    Υπάρχει ακόμα η OSD που αφορά το On Screen Display...

     

    14.png

     

    ...η DASHBOARD που αφορά το φόντο στην ομώνυμη καρτέλα που είδαμε...

     

    15.png

     

    ...και η SENSOR LOGGING που αφορά την καταγραφή των αισθητήρων που υποστηρίζει το iCUE.

     

    16.png

     

    Η Corsair έχει καταφέρει να συνδυάσει την πληρότητα στις λειτουργίες με την απλότητα χρήσης στο iCUE και αυτό είναι πάντα η συνταγή της επιτυχίας. Γι αυτό και το iCUE αποτελεί ένα από τα ισχυρά χαρτιά της εταιρίας όσον αφορά τις υποστηριζόμενες συσκευές της.

     

     

    Δοκιμές

     

    Στις δοκιμές που κάναμε, το Corsair K70 RGB MK.2 SE τα πήγε εξαιρετικά.

     

    Το NKRO επιβεβαιώθηκε, αφού όπως μπορείτε να δείτε, μπορέσαμε να καταγράψουμε όλα τα πλήκτρα του πληκτρολογίου ταυτόχρονα.

     

    1440882235_AquasKeyTest.png

     

    Ο έλεγχος για ghosting δεν έδειξε το παραμικρό πρόβλημα, κάτι που ήταν αναμενόμενο και από τα επιτυχή αποτελέσματα της λειτουργίας NKRO. Δοκιμάστηκαν όλοι οι δυνατοί συνδυασμοί πλήκτρων που τυπικά μπορεί να προκαλούν ghosting και μπορέσαμε να γράψουμε τη φράση "THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG" κρατώντας πατημένα και τα 2 πλήκτρα Shift ταυτόχρονα.

     

    large.Ghosting.png

     

    Η πληκτρολόγηση ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη και η ποιότητα κατασκευής κορυφαία.

     

    Τόσο στη χρήση σε παιχνίδια όσο και στη συγγραφή του παρόντος review, το Corsair K70 RGB MK.2 SE δεν άφησε κανένα παράπονο.

     

     

    Εν κατακλείδι

     

    To Corsair K70 RGB MK.2 είναι σίγουρα ο άξιος συνεχιστής της παράδοσης της σειράς K70 της Corsair. Αλλά το Corsair K70 RGB MK.2 SE είναι κάτι παραπάνω. Είναι ένα πανέμορφο κόσμημα για το γραφείο σας και έρχεται με τα σαφώς ποιοτικότερα λευκά Double Shot PBT Key Caps.

     

    Διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα του Corsair K70 RGB MK.2 όπως NKRO, anti-ghosting, μηχανικούς διακόπτες της Cherry, δυνατότητα αποθήκευσής τριών προφίλ on board για χρήση σε άλλο υπολογιστή χωρίς το εξαιρετικό λογισμικό iCUE της Corsair, ρόδα ελέγχου της έντασης του ήχου, multimedia keys, κατασκευή του επάνω μέρους από αεροπορικό αλουμίνιο, μία θύρα USB 2.0 Pass Through και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

     

    Με το φυσικό χρώμα του αλουμινίου όμως που αναδεικνύει εξαιρετικά το εφέ βουρτσίσματος και τα λευκά Double Shot PBT Key Caps, το Corsair K70 RGB MK.2 SE ξεχωρίζει για την λαμπερή του παρουσία πάνω στο γραφείο σας.

     

    2018-08-28_09-48-35.jpg

     

    Μοναδική και έντονη παραφωνία είναι το γκρι πλαστικό wrist rest, που αν και είναι κατασκευασμένο από καλής ποιότητας πλαστικό, δεν καταφέρνει να εναρμονιστεί ούτε σε ποιότητα ούτε και σε εμφάνιση με το κυρίως σώμα του πληκτρολογίου, μειώνοντας τη συνολική αισθητική του συνόλου. Χωρίς το wrist rest είναι πανέμορφο, αλλά λόγω πάχους του πληκτρολογίου, η χρήση του χωρίς wrist rest μου φάνηκε αρκετά κουραστική.

     

    Τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος review, δεν μπορέσαμε να βρούμε το Corsair K70 RGB MK.2 SE σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα. Η μη SE (Special Edition) έκδοση, το Corsair K70 RGB MK.2, υπάρχει και η τιμή του ξεκινάει από από τα 175 ευρώ περίπου. Το Corsair K70 RGB MK.2 SE καταφέραμε να το εντοπίσουμε στο γερμανικό ebay, με τιμή που ξεκινάει από τα περίπου 190 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά για Ελλάδα. Το γεγονός όμως ότι στο γερμανικό ebay η τιμή της SE έκδοσης ήταν η ίδια με της κανονικής, δίνει βάσιμες ελπίδες ότι όταν έρθει η SE έκδοση στην Ελλάδα, η τιμής της θα είναι παρόμοια με της κανονικής, δηλαδή κοντά στα 175 ευρώ.

     

    Να σημειώσουμε τέλος ότι το Corsair K70 RGB MK.2 SE έρχεται αποκλειστικά με Cherry MX Speed διακόπτες, ενώ η μη SE έκδοση προσφέρει επιλογή μεταξύ Cherry MX Speed, Cherry MX Red, Cherry MX Brown, Cherry MX Blue και Cherry MX Silent.

     

    Ας συνοψίσουμε λοιπόν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Corsair K70 RGB MK.2 SE:

     

    gallery_33472_825_8446.jpg
    Ο καλός
    - Απλά πανέμορφο!

    - Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, υλικών και φινίρισμα
    - Φωτισμός RGB

    - Double Shot PBT Key Caps

    - Μηχανικοί διακόπτες Cherry MX Speed με ενεργοποίηση στα 1,2 χιλιοστά

    - Πολύ καλό λογισμικό ελέγχου iCUE

    - NKRO και απουσία ghosting

    - Multimedia Keys

    - Ρόδα ελέγχου έντασης ήχου και πλήκτρο σίγασης

    - Αποθήκευση 3 προφίλ στο πληκτρολόγιο και επιλογής τους μέσω ειδικού πλήκτρου

     

    gallery_33472_825_10385.jpg
    Ο Κακός
    - Το γκρι πλαστικό wrist rest μειώνει σημαντικά τη συνολική αισθητική του συνόλου

    - Η θύρα USB Pass Through θα μπορούσε να είναι τύπου USB 3.0 αντί για USB 2.0

     

    gallery_33472_825_6003.jpg
    Ο Αδιάφορος
    - Η τιμή είναι υψηλή για ένα πληκτρολόγιο αλλά λογική αν υπολογίσουμε όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του

     

    Με βάση τα παραπάνω, η συνολική βαθμολογία του Corsair K70 RGB MK.2 SE είναι:

     

     
     
     

     

     

    Ευχαριστούμε θερμά την Corsair για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής.

    gallery_33144_803_13738.jpg

    Πολύμερος Αχανιώτης 3/9/2018

    Έγινε επεξεργασία από pol77

    Συντελεστές Review
    Reviewers: Πολύμερος Αχανιώτης
    Photographers: Πολύμερος Αχανιώτης
    Editing: TheLab.gr Team
    Αξιολόγηση
    Χαρακτηριστικά:9.50
    Χρηστικότητα:9.50
    Ποιότητα:9
    Επιδόσεις:Select
    Γραφικά:Select
    Ήχος:Select
    Gameplay:Select
    Αντοχή στο Χρόνο:Select
    Απόδοση/Τιμή:9
    Editor's ChoiceYes
    Innovation AwardNo
    Design AwardYes
    Value for MoneyNo

    • Like 5
    • Wow 1

    User Feedback

    Recommended Comments



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.