Jump to content



  • Corsair 2500X Mid-Tower Dual Chamber PC Case Review


    Πρόλογος

     

    Σήμερα θα εξετάσουμε το Corsair 2500X Tempered Glass mATX Mid-Tower σε λευκό χρώμα. Tο συγκεκριμένο κουτί προσφέρει έναν συνδυασμό κομψού σχεδιασμού και λειτουργικότητας και είναι κατάλληλο τόσο  για επαγγελματικά όσο και για προσωπικά builds. Κατά την ταπεινή μου άποψη βέβαια δεν θα το είχα σε χώρο γραφείου, αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν, περί ορέξεως...

     

    Το 2500X διαθέτει γυάλινα πάνελ που επιτρέπουν την ορατότητα των εσωτερικών εξαρτημάτων. Ο λευκός χρωματισμός του προσφέρει μια σύγχρονη και καθαρή αισθητική, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην εποχή μας. Remember, white is the new black!

     

    Το κουτί έχει σχεδιαστεί με την προοπτική δημιουργίας καλής ροής αέρα και με δυνατότητα προσθήκης πολλών ανεμιστήρων με στόχο τη διατήρηση των θερμοκρασιών σε χαμηλά επίπεδα.

     

    Ο σχεδιασμός του εσωτερικού του επιτρέπει την εγκατάσταση mATX μητρικών καρτών και διαφόρων εξαρτημάτων, όπως σκληρών δίσκων και καρτών γραφικών με διάφορες δυνατότητες προσαρμογής για να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση.

     

    Το πώς θα τα πάει θα φανεί στην συνέχεια της παρουσίασης και αφού η Corsair μας στέλνει την αγάπη της επάνω στη συσκευασία του προϊόντος θα στείλουμε και εμείς τη δική μας κατά τον απολογισμό :)

     

    large.IMG_5847.jpg

     

     

    Χαρακτηριστικα

     

    Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος όπως ακριβώς τα βρίσκουμε στο site της κατασκευάστριας ακολουθούν

     

    large.corsair2500xspecifications.png

     

    Από τις διαστάσεις καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα "κύβο" που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι mATX μητρικές, κάρτες γραφικών μέγιστου μήκους 40cm, cpu coolers έως 18cm και ένα κανονικό ATX τροφοδοτικό με μέγιστο μήκος τα 22.5cm.

    Νούμερα καθόλου άσχημα και μάλιστα νούμερα που δείχνουν να μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη από άποψη του hardware που μπορεί να φιλοξενηθεί στο εσωτερικό του 2500X.

     

    Από εκεί και πέρα στο κομμάτι αισθητικής και customias έχουν γίνει άλματα. Το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει σε έξι διαφορετικές χρωματικές εκδοχές. Το εντελώς μαύρο, το βουρτσισμένο μαύρο που είχαμε συνηθίσει στη σειρά obsidian πάνω στα αλουμινένια μέρη, μαύρο με καρυδιά, λευκό με μπαμπού, λευκό με γκρι σατινέ αλουμίνιο και το λευκό-λευκό που θα δούμε εμείς σήμερα.

    Για να δείτε αναλυτικά τους χρωματισμούς μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ και για να προχωρήσουμε να πούμε ότι το προϊόν έχει MSRP 149.99€ και συνοδεύεται από διετή εγγύηση καλής λειτουργίας.

     

    Συσκευασία και περιεχόμενα

     

    Η  συσκευασία δεν έχει να επιδείξει και πολλά, βασικά δεν έχει να επιδείξει τίποτα αλλά ποιος μπορεί να νοιάζεται για το εξωτερικό κουτί που τις περισσότερες των περιπτώσεων φτάνει χτυπημένο στα χέρια του παραλήπτη. Στο εξωτερικό, πέρα από την πληροφορία ότι εντός θα βρούμε ένα κουτί της σειράς 2500 και ότι θα είναι λευκό με γυάλινα Panel, δεν βλέπουμε κάτι άλλο.

     

    large.IMG_5848.jpg  large.IMG_5849.jpg  large.IMG_5851.jpg

     

    Η ουσία της συσκευασίας φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που βλέπουμε δύο μεγάλα κομμάτια από αφρώδες υλικό να αγκαλιάζουν μαζί με μία νάιλον σακούλα το κουτί το οποίο παρά τα χτυπήματα και τα σκισίματα της εξωτερικής συσκευασίας έφτασε στα χέρια μας σε άριστη κατάσταση.

     

    large.IMG_5852.jpg

     

    Αυτό που μου άρεσε ήταν ο τρόπος που επέλεξε η corsair να αποθηκεύσει εντός του κουτιού και συγκεκριμένα σε ένα συρτάρι δίσκου 3.5", τα παρελκόμενά του. Μία μικρή ταμπακέρα φέρει όλες τις βίδες τακτοποιημένες σε θήκες, έχει μέσα δεματικά και ένα καλώδιο...

     

    large.IMG_5854.jpg  large.IMG_5855.jpg

     

    Με το οποίο θα συνδέσουμε τα καλώδια του front panel. Η ταμπακιέρα έχει και τα διαχωριστικά που έχουν αφαιρεθεί για να χωρέσουν τα δεματικά και ο αντάπτορας των καλωδίων του front panel οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον χρήστη ανάλογα πως τον βολεύει αφού στήσει το κουτί.

     

    large.IMG_5856.jpg

     

     

    Εξωτερικό μέρος

     

    Οι πρώτες φωτογραφίες του προϊόντος ακολουθούν. Στα δύο γυάλινα panel υπάρχει προστατευτική μεμβράνη τόσο στην εξωτερική όσο και στην εσωτερική πλευρά και προστατευμένο με μία αυτοκόλλητη μεμβράνη είναι και το λογότυπο της κατασκευάστριας. 

     

    large.IMG_1464.jpg  large.IMG_1466.jpg

     

    Πάμε να το δούμε αναλυτικά και να ξεκινήσουμε από την μπροστινή όψη του κουτιού. Από τη πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα κουτί κύβο που χωρίζεται σε δύο διαμερίσματα. Στα αριστερά μας όπου υπάρχει και το γυάλινο panel είναι το διαμέρισμα που θα φιλοξενήσει τη μητρική μας, την κάρτα γραφικών και το σύστημα ψύξης. Στο δεξιό διαμέρισμα που δεν είναι ορατό λόγω της λευκής λαμαρίνας υποθέτουμε λόγω εμπειρίας ότι θα είναι το μέρος όπου θα φιλοξενηθεί το τροφοδοτικό και κάποιοι δίσκοι.

     

    large.IMG_1467.jpg

     

    Εκτελώντας την πρώτη περιστροφή, αντικρίζουμε το αριστερό πλαϊνό με ένα γυάλινο Panel σε όλη του την επιφάνεια το οποίο μας χαρίζει μία άριστη οπτική στο εσωτερικό του κουτιού. Μία ωραία αισθητική πινελιά είναι ο σχεδιασμός των ποδιών του κουτιού που ακολουθούν το τριγωνικό pattern που βλέπουμε σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες του προϊόντος.

     

    large.IMG_1468.jpg  large.IMG_1469.jpg

     

    Στην πίσω πλευρά τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα. Στα δεξιά έχουμε μία θέση για ανεμιστήρα με δυνατότητα κατακόρυφης μετατόπισης, στα αριστερά βλέπουμε τη θέση για το IO shield της μητρικής.

     

    large.IMG_1470.jpg

     

    Επάνω αριστερά ξεβιδώνοντας μία χειρόβιδα αποκτάμε πρόσβαση σε δύο συρτάρια δίσκων. Σε ένα από αυτά είχαμε βρει και τα παρελκόμενα μέσα σε μία ταμπακέρα που αναφέραμε λίγο παραπάνω.

     

    large.IMG_1471.jpg  large.IMG_1473.jpg

     

    Τα συρτάρια ακολουθούν τον κλασικό σχεδιασμό και δίνουν την δυνατότητα πέρα από 3.5" δίσκο να εγκαταστήσει ο χρήστης και 2.5".

    Κάτω και  δεξιά βλέπουμε τις τέσσερις θέσεις PCI. Και αυτό το τμήμα του κουτιού είναι αφαιρούμενο και αρκεί ο χρήστης να ξεβιδώσει τις δύο χειρόβιδες που φαίνονται στην δεύτερη φωτογραφία που ακολουθεί.

     

    large.IMG_1475.jpg  large.IMG_1474.jpg

     

    Εκτελούμε μία ακόμα περιστροφή και αντικρίζουμε το πίσω πλαϊνό που είναι όλο διάτρητο. Η κατασκευάστρια επέλεξε να είναι ομοιόμορφο καθώς στα αριστερά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία, διακρίνεται μία διαμόρφωση για δύο ανεμιστήρες 120mm ή και γιατί όχι για ένα ψυγείο 240mm. Αυτό έχει και τα θετικά (αισθητική) και τα αρνητικά του (περισσότερη σκόνη στο δεξιό μέρος όπου φιλοξενείται το τροφοδοτικό και οι δίσκοι).

     

    large.IMG_1476.jpg

     

    Το επάνω μέρος έχει αρκετό ενδιαφέρον. Αρχικά βλέπουμε το front panel του κουτιού αλλά και ένα μεγάλο τμήμα με διάτρητη λαμαρίνα.

     

    large.IMG_1477.jpg

     

    Στο πίσω μέρος βλέπουμε μία υφασμάτινη λαβή όπου αν την πιάσουμε και τραβήξουμε προς τα πάνω αφαιρούμε το πάνω διάτρητο τμήμα. Τα κουμπώματα είναι μεταλλικά και λόγω του Push pin μηχανισμού αρκεί ένα σπρώξιμο με λίγη πίεση για να ξαναμπεί στη θέση του.

     

    large.IMG_1495.jpg  large.IMG_1496.jpg

     

    Το φίλτρο δεν είναι και από τα πιο σφικτά αλλά στο σημείο που βρίσκεται είναι λογικό και καλό είναι να χρησιμοποιηθούν οι ανεμιστήρες για έξοδο αέρα ώστε να μην διαταράξουμε την η φυσιολογική ροή. Οπότε ορθά και έχει τοποθετηθεί με τη συγκεκριμένη πλέξη.

     

    large.IMG_1498.jpg  large.IMG_1497.jpg

     

    Η οροφή βάση της φωτογραφίας που ακολουθεί μπορεί να φιλοξενήσει είτε 3x120mm, είτε 3x140mm ανεμιστήρες.

     

    large.IMG_1499.jpg

     

    Στο κάτω μέρος έχουμε ένα πλενόμενο συρταρωτό φίλτρο που καλύπτει όλο το κάτω διάτρητο μέρος του κουτιού και φυσικά έχουμε τις απαραίτητες επενδύσεις στα πόδια του κουτιού για την απόσβεση τυχόν κραδασμών αλλά και την προστασία της επιφάνειας πάνω στην οποία θα πατήσει το κουτί.

     

    large.IMG_1478.jpg  large.IMG_1479.jpg

     

     

    large.IMG_1480.jpg

     

    Κλείνοντας με την βόλτα μας στο εξωτερικό να δούμε το front panel από κοντά όπου από πάνω και προς τα κάτω έχουμε το κουμπί επανεκκίνησης, δύο θύρες USB 3.2 Gen 1 Type-A, μία θύρα USB 3.2 Gen 2 Type-C, jack για ήχο και το κουμπί εκκίνησης.

     

    large.IMG_1481.jpg

     

     

     

    Εσωτερικό μέρος

     

    Για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο εσωτερικό αρκεί να ξεβιδώσουμε δύο χειρόβιδες οι οποίες μένουν πάνω στο πλαϊνό και φέρουν ελαστική ροδέλα για να μην τραυματίσουν τη βαφή. Το βέλος της πρώτης φωτογραφίας μας υποδεικνύει προς τα που να τραβήξουμε το πλαϊνό για να ξεκουμπώσει. Αξίζει να σημειώσω εδώ ότι το πρώτο άνοιγμα ήταν αρκετά ζόρικο αλλά μετά η διαδικασία ήταν απροβλημάτιστη. Στην δεξιά φωτογραφία που ακολουθεί βλέπουμε το γυάλινο πλαϊνό με την μεταλλική ενίσχυση περιμετρικά του.

     

    large.IMG_1483.jpg  large.IMG_1484.jpg

     

    Η πρώτη ματιά στο εσωτερικό χωρίς να μεσολαβεί το glass panel είναι γεγονός! H πρώτη παρατήρηση που κάναμε είχε να κάνει με την απουσία προ εγκατεστημένων ανεμιστήρων. Υπενθυμίζουμε ότι το κουτί έχει MSRP 149.99€ και επειδή σίγουρα θα χρειαστούν κάποιοι ανεμιστήρες, ο κάτοχος θα χρειαστεί να υπολογίσει και αυτούς μέσα στο budget του build.

     

    large.IMG_1485.jpg

     

    Πάμε να δούμε το εσωτερικό της πρόσοψης που έχει ενδιαφέρον. Το γυαλί μπορεί να αφαιρεθεί εφόσον ο χρήστης θέλει να δουλέψει πιο άνετα στο εσωτερικό του.  Στα αριστερά του υπάρχουν δύο ssd brackets έξυπνα κρυμμένα και ακριβώς απέναντι από αυτά βλέπουμε τα τρία grommets από όπου θα περάσουν τα καλώδια από το τροφοδοτικό που βρίσκεται στο πίσω μέρος.

     

    large.IMG_1487.jpg  large.IMG_1494.jpg  large.IMG_1491.jpg

     

    Στην παρακάτω φωτογραφία μπορούμε να δούμε το εσωτερικό της οροφής όπου μπορεί να φιλοξενήσει είτε 3x120mm, είτε 3x140mm ανεμιστήρες. 

     

    large.IMG_1488.jpg

     

    Και με την απόσταση της οροφής από τον πρώτο αποστάτη να είναι στα 6.5cm καταλαβαίνουμε ότι η τοποθέτηση ενός ψυγείου σε αυτήν δεν θα είναι πρόβλημα!

     

    large.IMG_1507.jpg

     

    Στο πίσω μέρος βλέπουμε ότι είναι όλο διάτρητο -κάτι που είχαμε διαπιστώσει και κατά την πλοήγησή μας στο εξωτερικό- και σίγουρα αν το κουτί βρεθεί σε αρνητική πίεση θα είναι ένα καλωσόρισμα στην σκόνη.  

     

    large.IMG_1489.jpg

     

    Οι θέσεις PCI που είναι τέσσερις στον αριθμό είναι εξοπλισμένες με χειρόβιδες για την εύκολη τοποθέτηση των συσκευών PCI.

     

    large.IMG_1490.jpg

     

    Στο κάτω μέρος που λίγο πριν είδαμε το μεγάλο συρόμενο και πλενόμενο φίλτρο, βλέπουμε το ίδιο τριγωνικό Pattern και μακρόστενες οπές για την εγκατάσταση ανεμιστήρων ή ψυγείου. Στην περίπτωση των ανεμιστήρων μπορούμε να εγκαταστήσουμε είτε 3x120mm ή 3x140mm και στην περίπτωση ψυγείου για την εγκατάσταση υδρόψυξης οι επιλογές είναι είτε 360mm, είτε 280mm.

     

    large.IMG_1486.jpg

     

    Στην καρδιά του εσωτερικού δεσπόζει πραγματικά το μεγάλο CPU cut out και αμέσως μετά δημιουργείται μία απορία. Αφού είδαμε grommets πριν, σε τι εξυπηρετούν όλες αυτές οι οπές περιμετρικά της μητρικής και μάλιστα χωρίς να φέρουν Grommets; Αυτές λοιπόν είναι για την περίπτωση που ο αγοραστής είναι κάτοχος μητρικής με reverse connectors όπως οι μητρικές ASUS BTF και MSI Project Zero. Και με αυτόν τον τρόπο το Build αποκτά ένα πιο clean look και το cable management περιορίζεται στο ελάχιστο.

     

    large.IMG_1492.jpg

     

    Δεξιά του motherboard tray βλέπουμε μία ακόμα θέση είτε για ανεμιστήρες 2x120mm είτε για ένα ψυγείο 240mm. Η θέση αυτή είναι ουσιαστικά στο δεξιό πλαϊνό οπότε η απόσταση από το νοητό επίπεδο που ορίζει το Motherboard tray είναι μεγάλη και συγκεκριμένα 10cm.

     

    large.IMG_1493.jpg

     

    Το δεξιό πλαϊνό έχει τον ίδιο τρόπο ανοίγματος με το γυάλινο. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε την εσωτερική του πλευρά και το πλαίσιο περιμετρικά που κάνει την διάτρητη λαμαρίνα να αποκτά ακαμψία.

     

    large.IMG_1500.jpg

     

    Και για πρώτη φορά σήμερα μπορούμε να δούμε το δεύτερο διαμέρισμα του κουτιού στο οποίο θα κρύψουμε τα καλώδια και θα φιλοξενήσει τους δίσκους και το τροφοδοτικό του build. 

     

    large.IMG_1501.jpg

     

    Αριστερά βλέπουμε μία βίδα που κρατάει το bracket 2x120mm και κάτω δεξιά ακριβώς κάτω από το cage δίσκων, τη θέση για το τροφοδοτικό η οποία δεν φέρει καμία προστασία ενάντια στους κραδασμούς. Ο χώρος φυσικά που υπάρχει είναι μεγάλος οπότε δεν θα είναι πρόβλημα το να κρύψουμε καλώδια στο πίσω μέρος του 2500X. Για τους λάτρεις των μετρήσεων το μέτρο έδειξε 10cm χώρου στο πίσω μέρος.

     

    large.IMG_1502.jpg  large.IMG_1503.jpg

     

    Λίγο πριν το τέλος βλέπουμε και τα καλώδια του front panel που πολύ σωστά είναι λευκά αλλά για να γκρινιάξω και λίγο θα ήθελα να δω ένα θερμοσυστελόμενο μέχρι το βύσμα και στο Audio καλώδιο ώστε χαθεί το ουράνιο τόξο. Τα καλώδια από αριστερά προς τα δεξιά είναι για το audio jack, front panel και για τις θύρες type C και type A.

     

    large.IMG_1505.jpg

     

     

    Συνοψιζοντας

     

    Και κάπου εδώ θα περνούσαμε στην εγκατάσταση του hardware και στις κλασικές μετρήσεις του κουτιού, αλλά και στο στήσιμο της υδρόψυξης. Δυστυχώς το mATX συστημα δοκιμών δεν θέλησε να πάρει μπρος, οπότε δεν κατέστει δυνατό να πάρουμε μετρήσεις και να τις συγκρίνουμε με παλαιότερα reviews. 

    Παρόλα αυτά έχουμε στα χέρια μας ένα κουτί ευάερο και ευήλιο όπως συνηθίζω να λέω. Δεν νομίζω να απογοητεύσει τον χρήστη του σε θέμα επιδόσεων ειδικά από την στιγμή που θα εξοπλιστεί με μερικούς ανεμιστήρες.

     

    Ως ανακεφαλαίωση καλό είναι να δούμε κάποια πράγματα. Αρχικά τις θέσεις για ανεμιστήρες τόσο 120mm, όσο και 140mm. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν και να συνδυαστούν μεταξύ τους όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

     

    large.corsair-2500x-120mm.jpglarge.corsair-2500x-140mm.jpg

     

    Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση που θέλουμε να προσθέσουμε κάποια ψυγεία. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε 6.5cm απόσταση οροφής από τον πρώτο αποστάτη και 10 ολόκληρα εκατοστά στην κατακόρυφη θέση για 240mm ψυγείο δεξιά του motherboard tray. Φαντασία και χρήματα να έχει ο χρήστης για να το γεμίσει.

     

    large.corsair-2500x-radiators-120.jpglarge.corsair-2500x-rad-140.jpg

     

    Από εκεί και πέρα έχουμε 18cm καθαρά για εγκατάσταση ψύξης αέρα και 40cm ταβάνι στο μήκος της κάρτας γραφικών. Ο χώρος στα μετόπισθεν για το κρύψιμο των καλωδίων είναι υπεραρκετός και από θέμα αισθητικής είδαμε ότι έχουμε πολλές χρωματικές εκδοχές. 

     

     

    Απολογισμός

     

    Και φτάσαμε στο δια ταύτα. Μπορεί να μην πήραμε θερμοκρασίες στην σημερινή παρουσίαση αλλά νομίζω όλοι πήρατε μία πάρα πολύ καλή εικόνα του 2500X. 

     

    Στα θετικά του θα βάλω τους χώρους, την modular σχεδίαση σε πολλά σημεία του, τα δύο διαμερισματα που βοηθάνε πάρα πολύ στο cable management, τις πολλές επιλογές σε χρωματισμούς που του δίνουν πλεονέκτημα απέναντι σε άλλα κουτιά όταν ο αγοραστής θέλει να στήσει ένα pc για το σαλόνι του για παράδειγμα και θέλει να το ταιριάξει αρμονικά με τον χώρο του.  Στα θετικά επίσης, τις πολλές θέσεις για ανεμιστήρες αλλά και για ψυγεία, το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να στεγάσει άνετα ένα high end σύστημα και να προσφέρει καλή ψύξη. Και δύο ακόμα την πολύ καλή οπτική στο εσωτερικό που προσφέρει η έκδοση που σας παρουσιάσαμε που έχει τζάμι και στην πρόσοψη καθώς επίσης και την σταθερότητα της κατασκευής.

     

    large.corsair2500xwhitecoverreview.png

     

    Στα αρνητικά δεν έχω να προσάψω πολλά και οι μόνες ενστάσεις μου έχουν να κάνουν με την τιμή του και το ότι σε αυτή την τιμή έρχεται "σκέτο" χωρίς κανέναν ανεμιστήρα. Σίγουρα όμως ο αγοραστής θα χρειαστεί να πάρει κάποιους, κάτι το οποίο αυξάνει την τελική τιμή του κουτιού. Κάποιοι άλλοι θα πουν καλύτερα που δεν έχει και δε τoυ ανεβάσανε κι άλλο την τιμή και μας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσουμε ότι θέλουμε και ότι μας αρέσει. Σεβαστή η άποψη αλλά τα 150€ σε  προδιαθέτουν και για κάτι ακόμα. Το τυράκι που θα έλεγε και μια ψυχή!

     

    Σε γενικές γραμμές λοιπόν όποιος ψάχνει ένα κουτί αυτού του σχεδιασμού το Corsair 2500X είναι ένας σοβαρός υποψήφιος που συνδυάζει όσα αναφέραμε παραπάνω. Στην Ελληνική αγορά η τιμή του είναι 147.90€ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές και το προϊόν το συνοδεύει διετής εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρία.

     

    Παρακάτω σε μορφή λίστας τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του σημερινού κουτιού.

     

     

    thumps-up.png?m=1423577950

    • Πολύ καλή ποιότητα βαφής και κατασκευής
    • Δύο Glass panels που χαρίζουν πολύ καλή οπτική στο εσωτερικό
    • Πολλές θέσεις για ανεμιστήρες αλλά και ψυγεία ακόμα και για ψυγείο 6cm σε πάχος
    • Tooless εγκατάσταση σχεδόν σε όλο το hardware
    • Αρκετός χώρος τόσο για αερόψυξη όσο και για κάρτα γραφικών
    • Πολλές χρωματικές εκδοχές και "υφές"
    • Δύο διαμερισματα που βοηθάνε αρκετά στο cable management
    • Πολύ καλή επιλογή η ταμπακιέρα για την τακτοποίηση των παρελκομένων
    • Συμβατότητα με μητρικές που έχουν τις συνδέσεις στο πίσω μέρος
    • Μεγάλο CPU cut out
    • Λευκά καλωδια front panel για να δέσουν με το λευκό εσωτερικό

     

     

     

    thumps-down.png?m=1423577948

     

    • Τιμή
    • Απουσία ανεμιστήρων
    • Απουσία αντικραδασμικών στη θέση για το τροφοδοτικό

     

    Με βάση τα παραπάνω η βαθμολογία που συγκέντρωσε το Corsair 2500X είναι:

     

     

     
     
     

     

     

     

    Ευχαριστούμε θερμά την Corsair για την παραχώρηση του δείγματος της δοκιμής

    large.corsair-banner.png.d81077bf6d9e6ef

     

    Για το TheLab.gr karmen1983

     

    Συντελεστές Review
    Reviewers: karmen1983
    Photographers: karmen1983
    Editing: TheLab.gr team
    Αξιολόγηση
    Χαρακτηριστικά:8
    Χρηστικότητα:8.50
    Ποιότητα:Select
    Επιδόσεις:Select
    Γραφικά:Select
    Ήχος:Select
    Gameplay:Select
    Αντοχή στο Χρόνο:Select
    Απόδοση/Τιμή:8
    Editor's ChoiceNo
    Innovation AwardNo
    Design AwardYes
    Value for MoneyNo

    • Like 12

    User Feedback

    Recommended Comments

    Ενω ειναι απο τα μεγαλα ονοματα και παρα πολλα χρονια και γω προσωπικα ειμαι φαν της Corsair κανει ενα σοβαρο λαθος και απ'αυτο νομιζω χανει και αγοραστες.

    Δινει cases  χωρις ανεμιστηρες και οταν καποιος παει να τους παρει κοστιζουν τα διπλασια απο το κουτι.

    Στα 2 κουτια που εχω τα τελευταια 3+ χρονια , 275 airflow και 4000d  το πρωτο πραγμα που πεταξα ηταν οι ανεμιστηρες που συνοδευαν τα cases.

    Τα δουλεψα με Arctic και μονο και μονο απο περιεργεια αλλαξα και εχω αυτη την στιγμη  Be quiet , κατα τ'αλλα αν εξαιρέσω και τις τιμες τους ολα τα προιοντα τους ειναι ποιοτικά

    Έγινε επεξεργασία από trixx
    Link to comment
    Share on other sites



    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

  • Σπασμένη οθόνη υπολογιστη

    Εχει σπάσει η οθόνη του υπολογιστή μου και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να την επισκευάσω ή αν πρέπει να πάρω καινούργια 

    George05
    George05
    Οθόνες & Projectors 3

    Memtest86+ πόσα pass?

    Καλησπέρα σε όλους.   Τις τελευταίες 3 ημέρες, κάνουν τα w7 κάτι επανεκκινήσεις με BSOD λίγων δευτερολέπτων να προηγείται πριν την επανεκκίνηση. Απ' ό,τι γκουγκλαρα, μια πιθανή αιτία είναι η η RAM. Έχω 2 modules στη μητρική (2 x 2048MB). Το σύνολο 4GB RAM.   Έβαλα να τσεκαρω πριν λίγο μαζί και τα δύο modules, όπως ακριβώς όταν δουλεύει ο υπολογιστής. Πέρασε το πρώτο pass χωρίς error. Εάν ήταν θέμα μνήμης, δεν θα έπρεπε να μου έχει βγάλει το Memtest86+ έστω και ένα λάθος αφού

    serpico75
    serpico75
    Μνήμες RAM DDR/DDR2/DDR3/DDR4/DDR5 1

    Η καρτα γραφικων ειναι η αιτια?

    καλησπερα , η καρτα γραφικων ειχε 3 hdmi ports 1 display port  και ενα dvi d και στις 3 θυρες hdmi που εχουν δοκιμαστει με 2 hdmi καλωδια γινονται τα εξης  , και στα 3 ports οταν κλεινω  το pc μου Βγαζει η οθόνη check signal cable  και μετα απο μερικα λεπτα κλείνει εντελώς., οχι sleep mode που αναγοβηνει το φωτακι της οθονης ,  2) στα 2 Ports  οταν ανοιγω το pc δεν φενεται  αυτου που σου βγαζει την μαρκα της μητρικης και το press f2 για bios ,μπαινει κατευθειαν στα windows και επισης α

    Simon_says
    Simon_says
    Κάρτες Γραφικών 37

    shared folder από Ubuntu 22.04 και Android

    Προσπαθώ να μπω από το κινητό Android σε shared folder που έχω φτιάξει στο Ubuntu, αλλά δεν τα καταφέρνω.   Βρίσκει το κινητό (μέσω ES File Explorer) το folder, αλλά όταν κάνω tap για να μπω στο folder, παίρνω μήνυμα:   "Login fails   This may be caused by:   - WLAN is off - SMB server is out of network scope - The IP is invalid - Blocked by the firewall - SMB service is off"  

    serpico75
    serpico75
    Linux

    Path of Exile 2

    BloodMage
    BloodMage
    PC Gaming 4
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.