Jump to content

Eleni Konst

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Eleni Konst

  1. On 19/5/2017 at 12:31 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

    Ας ριξω λιγο την γκρινια μου (αφου διαχρονικα ειμαι γκρινιαρης :hehe: ). 

    Γιατι οι τιμες ειναι τοσο υψηλες στα μπεργκερ; Γιατι να μη προτιμησω 2 , για να μη πω 3 τυλιχτα; Γιατι να μη προτιμησω να παω σε ενα εστιατοριο με τα ιδια ή λιγα παραπανω; 

    Οπως και στο Μπαρ Μπεε κιου, που το απλο μπεργκερ (κατι που ο Κακος λυκος δινει με τα μισα φραγκα και μου φαινεται και καλυτερο), κανει 8.5€. 

    Μονο εγω βλεπω υπερβολικα αυτα τα ποσά; 

    Γεια σου φίλε μου, εγω που μένω Νέα Σμύρνη εχω δοκιμάσει και μπαρ μπε κιου και κακο λύκο. Το μπαρ μπε κιου είναι ωραιο αλλα λίγο ακριβό, ενώ ο καλός λύκος νομιζω εχει καπως κακη ποιοτητα ειχα παρει αρκετες φορες γιατι ερχόταν γρήγορα αλλα πλεον δε το προτιμώ. Και τώρα που δε μπορούμε να βγούμε και εξω να σου πω την αλήθεια την εχω βρει με τα Goodys. Ωραια λιχουδιά αλλά όχι τόσο junkιλα όσο τα Mac Και ωραία μπεργκερ σε καλές τιμές. Νομίζω ότι ποιοτικα τα εχουν ανεβασει δες εδώ.  Εγω παιρνω συνέχεια το golden burger με angus και είναι τέλειο!

  2. On 28/5/2009 at 12:35 ΜΜ, το μέλος greekfragma έγραψε:

    για τις μηχανές γίνεται χαμός και είναι καθαρά θέμα χρημάτων.......υπάρχουν πάντως λίγες τίμιες λύσεις κάτω από το 500άρικο........και αυτό γιατί πολύ λίγες μηχανές μετά από χρήση λίγων μηνών είναι σταθερές στη θερμοκρασία του νερού και το διοχετεύουν σταθερά καθόλη τη διάρκεια του σερβιρίσματος.....και ο σωστός καφές το βασικότερο που θέλει είναι σταθερή θερμοκρασία νερού.

    οι επιλογές του SLN είναι από τις καλές για κατηγορία σπιτιού.

    να σταθώ λιγάκι και στο θέμα του καφέ που ειδικά τον espresso και τον cappucino τα έχω ψάξει αρκετά και έχω δοκιμάσει αρκετά να σου πω μακριά από lavazza.mollinari, και λοιπά ευρέως διαφημιζόμενα. ο Illy είναι βέβαια από τους καλούς εμπορικούς και σε προσιτή τιμή.......

    αλλά στα χρήματα του Illy μπορείς να δοκιμάσεις τον Valentino που θα πάθεις πλάκα.

    Παιδιά εγώ έχω καταλήξει ότι δεν αξίζει και τόσο να μπεις τελικά στον κόπο να φτιάχνεις καφέ στο σπίτι, ούτε από οικονομική άποψη ούτε γευστικά. Σαν τον ωραίο τον καφέ που παίρνουμε απέξω δεν είναι ότι κάψουλα και αν εχω δοκιμάσει. Αυτό τον καιρό που δουλεύω απ το σπίτι παραγγέλνω το καφεδάκι μου κάθε μέρα απέξω και τέλος. Δοκίμασα αρκετά από αυτα που ερχονται στην περιοχή μου και κατέληξα στα everest που έχουν Arabica ποικιλία και είναι τέλεια κάθε μέρα Freddo espresso έτριο με μαύρη ζάχαρη.. Δοκιμάστε και πείτε μου ή αν έχετε καμία καλύτερη πρόταση για τίμιο καφέ απέξω!

    • Haha 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.