Jump to content

Apostolis_tsi

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Apostolis_tsi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Apostolis_tsi

    Αγορές και paypal

    Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα το δοκιμάσω σε λίγη ώρα και θα ενημερώσω αν πέτυχε.
  2. Apostolis_tsi

    Αγορές και paypal

    Λες αυτό να φταίει; Να σου πω την αλήθεια, μου πέρασε και εμένα από το μυαλό σε κάποια φάση. Το θέμα είναι ότι αυτό που θέλω να πάρω κάνει 401 ευρώ και εγώ έχω μέσα 409. Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.
  3. Apostolis_tsi

    Αγορές και paypal

    Παιδιά καλημέρα! Έχω μια επείγουσσα ερώτηση και ελπίζω να μπορείτε να βοηθήσετε. Έκανα μια αγορά από ebay, πάω να πληρώσω και, ενώ έχω λεφτά μέσα στο balance του paypal, αυτό μου ζητάει να συνδέσω κάρτα. Συνδέω την κάρτα και μου βγάζει ένα "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card. This happened because it has been denied by the card issuer." Ποιός ο λόγος να βάλω κάρτα εφόσον έχω λεφτά στο balance? Και πώς θα πληρώσω από το balance? Εδώ και 2 μήνες προσπαθώ να κάνω μια συγκεκριμένη αγορά. Καλύτερα να πήγαινα να το πάρω αυτοπροσώπως! Ευχαριστώ εκ των προτέρων παίδες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.