Jump to content

zanoulis89

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by zanoulis89

  1. Καλησπέρα και από μένα και καλή χρονιά να έχουμε.

    Όταν πήρα τον υπολογιστή μου έβαλα και έναν OCZ Agility 2 60GB ο οποίος κάηκε στον χρόνο.Φυσικά μου τον αντικατέστησαν με το επόμενο μοντέλο Agility 3 στα ίδια χαρακτηριστικά.

    Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι όταν τον άλλαξα ακόμα είχε 100% Health.Ο δίσκος ακόμα παίζει και μάλιστα πριν λίγο καιρό τον είχα βάλει και θήκη και τον είχα μαζί μου σαν εξωτερικό (!βλακεία μου το ξέρω, αλλά το έκανα!).Όταν τον έκανα έτσι άλλαξα δίσκο και πήγα σε κάτι πιο μεγάλο γιατί έβαζα αρκετά προγράμματα μέσα και το αποτέλεσμα είναι αυτό παρακάτω.Τον έχω 3 χρόνια μπορεί και 4.
    gallery_64668_1024_52385.jpg
    Η χρήση του καθενός αλλάζει και ανάλογα με τις ανάγκες του εκείνη την περίοδο, γιαυτό η σύγκριση γίνεται σε ανθρώπους που τους χρησιμοποιούν στη δουλειά τους. Όχι για να μετρήσουν μόνο τις ταχύτητές τους αλλά και την αξιοπιστία τους σε περιβάλλον εργασίας καθημερινό.

     

    Για μένα που πριν λίγο καιρό έβαλα και στο λαπτοπ ένα TRION 100 η OCZ είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει με τους σκληρούς και είμαι πολύ ευχαριστημένος

     

     

    Ισχύει γενικά ότι και σε 7ετίας laptop αν βάλεις ssd του δίνεις νέα πνοή, πραγματικά το μεγαλύτερο bottleneck  στην ιστορία των υπολογιστών

     

     Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό παρότι δεν χρησιμοποιείς όλες τις δυνατότητες του δίσκου σου αν τον βάλεις σε λαπτοπ 7 ετίας μιας και ήταν sata2 ακόμα τότε...οπότε και χάνεις και μόνο από το bandwidth του διαύλου.

     

    Συγνώμη για το μέγεθος της απάντησης  :rolleyes:

    Περιμένουμε τα συνολικά αποτελέσματα και τότε μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα ανάλογα με την χρήση τους

  2. Μόλις πριν λίγες μέρες απέκτησα αυτό εδώ...

    http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g402-hyperion-fury-fps-gaming-mouse

    και περιμένω να μου έρθει και αυτό...

    http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g105-gaming-keyboard

     

    edit: ήρθε και απλά είναι απίστευτο για τα λεφτά του

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.