Jump to content

Mystic_Bard

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Mystic_Bard

  1. Παράθεση

    η Google έχει δει επίσης μείωση του κόστους δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε πολλές χώρες


    Πως φαίνεται δεν έχουν περάσει από Ελλάδα 😅😅😅😅

  2. Αν εξαιρέσει κάποιος την Γεωθερμία, όντος η ηλεκτρική ενέργεια είναι ο πιο πράσινος τρόπος θέρμανσης.
    Προφανώς εξαρτάται από τον τρόπο παραγωγής της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά μόνο η ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να αποκτήσεις πράσινους τρόπους παραγωγής της (γεωθερμία, υδροηλεκτρικά, ηλιακά, αιολικά, από κύματα/ρεύματα στη θάλασσα, κάποια από τα πυρηνικά -αντιδραστήρες θορίου π.χ. και μακάρι σε λίγα χρόνια και σύντηξη)

    Όλα τα άλλα για θέρμανση, είτε λιγότερο είτε περισσότερο απαιτούν ορυκτά καύσιμα, άρα και εκπομπές CO2 που είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

  3. On 9/6/2020 at 3:52 ΜΜ, το μέλος gdp77 έγραψε:

     

    Μια καινούργια αρχιτεκτονική θέλει από τη σύλληψη μέχρι το εμπορικό προϊόν τουλάχιστον 5 χρόνια και να πάνε όλα καλά. Πριν το 2022, πολύ δύσκολο να δούμε αρχιτεκτονική σχεδιασμένη από τον Keller σε εμπορικό προϊόν της Intel (και με την προϋπόθεση ότι πάει καλά η μετάβαση στα 10nm). 

     

    ΥΓ Το 2022, σύμφωνα με τον προγραμματισμό η AMD θα είναι στα 5nm+ και θα ετοιμάζεται για 3nm. Το θέμα είναι όμως αν υπάρχει άλλος "Keller" να σχεδιάζει αρχιτεκτονική. Και τα δυο μεγάλα μπαμ που έκανε η AMD τα τελευταία 20 χρόνια, με σχέδια του keller ήταν.

     

    On 10/6/2020 at 12:58 ΜΜ, το μέλος cabdik έγραψε:

    χωρις να θελω να μειωσω τον Κελλερ... , απλα αναρωτιεμαι...... τοσα μυαλα στον κοσμο, δεν υπαρχει καποιος με πρωτοποριακες ιδεες περι σχεδιασμου επεξεργαστων......????     ειναι δυνατον....????     δλδ 20 χρονια δεν εχει βρεθει ενα αλλο μυαλο...?   

     

    Well ...
    Δεν λέγατε κάτι άλλο ??

    5ee2a592aee6a8445f30f182?width=1200&form
    WWW.BUSINESSINSIDER.COM

    Intel hired veteran chip engineer Jim Keller from Tesla about two years ago. He is also known for his work at AMD and Apple.

     

    Άντε AMD πάρτον πάλι ❤️

    • Like 1
  4. Παράθεση

    Οι επεξεργαστές αυτοί θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική ΖΕΝ 3 και λέγεται ότι θα είναι οι τελευταίοι που θα χρησιμοποιούν το AM4 socket.

     

    Φαντάζομαι αυτό σημαίνει ότι οι τωρινές Χ570 μητρικές θα μπορούν να πάρουν και κάποιο CPU με ZEN 3 ??
    (Λογικά πάντα ε, προφήτες δεν ήμαστε ? )

  5. Να δεις που θα αναγκαστώ να αγοράσω game της ΕΑ μετά από πόσα χρόνια (νομίζω το 3ο τις game θα είναι)
    Red Alert 2 (+ expansion) και τα μυαλά στο πολυμίξερ !!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.