Jump to content

hulk

Members
  • Posts

    34
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by hulk

  1. hulk

    Προβλημα με διαφημισεις σε κινητο.

    Απο το scroutz το πηρε... Κοιταξα τις εφαρμογες αλλα δεν ειδα κατι με περιεργο ονομα η κατι αλλο. Θα το ξανακοιταξω παντως.
  2. Καλησπερα, θελω να ρωτησω για ενα θεμα με τις διαφημισεις που προεκυψε στο κινητο μιας φιλης. Απ οτι ειδα πεταγονται συνεχεια και νομιζω οτι προερχονται απο το facebook. Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει; Παραθετω και δυο φωτο για να δειτε πως παρουσιαζονται. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. hulk

    Επιλογή Κινητού

    Γεια σου φιλε, απ οτι εχω κοιταξει η βασικη διαφορα μεταξυ των δυο ειναι οτι το 4αρι σκετο υποστηριζει την 800αρα μπαντα ενω το 4X οχι.
  4. hulk

    Επιλογή Κινητού

    Καλησπερα στην παρεα, σκεφτομαι να παρω και εγω το ιδιο κινητο και ευτυχως βρηκα το θεμα εδω που συζητατε πανω σε αυτο. Εγω σκεφτομαι να παρω αυτο με την 3gb μνημη. Μεταξυ των δυο απ οτι καταλαβα προτεινετε το 4αρι το σκετο ε; https://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html
  5. hulk

    Αγορα φθηνού laptop

    Εκτός φυσικα τους i3, σε σχεση με τους τετραπυρινους εδω ειμαστε καλα νομιζεις; http://www.skroutz.gr/s/7349485/HP-250-G4-3825U-4GB-500GB-No-OS.html
  6. hulk

    Αγορα φθηνού laptop

    Δηλαδη ουτε καν ο quad-core δεν αρκει για τα απλα πραγματα που τον χρειαζομαι; Πρεπει να παω σε i3;
  7. Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω ένα λαπτοπ για ταινίες, σερφάρισμα και κανα παιχνιδακι στο fb. Να επιλέξω κατι σε dual-core οπως π.χ αυτο: http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-b51-30-80lk00dacy-156-intel-dual-core-n3050-4gb-500gb-8gb-sshd-free-dos-p-PER.913491 ή να πάω σε quad-core? http://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-ideapad-110-15ibr-80t7007xbm-156-intel-quad-core-n3710-4gb-1tb-free-dos-p-PER.913518 Φαντάζομαι το δεύτερο είναι πιο δυνατο. Ειναι εντάξει για αυτα που το χρειάζομαι ή πρεπει να παω σε κατι αλλο πιο πανω οπως core i3 ?? Οποιαδηποτε προταση καλοδεχουμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  8. hulk

    Πρόβλημα με το PC, δεν ανοίγει!

    Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, θα τα κοιτάξω όλα ξεκινώντας με το καθάρισμα...
  9. hulk

    Πρόβλημα με το PC, δεν ανοίγει!

    Παίζει να φταίει η μπαταρία μητρικής επειδή δεν ανοίγει το PC? Τροφοδοτικό δύσκολο να βρω, αλλά αν φταίει αυτό τότε παραγγέλνω άλλο. Το PC είναι 7-8 χρονών οπότε μάλλον φυσιολογικό είναι αν κάηκε πιστεύω. Στο PC έχω προσθέσει και 2ο σκληρό, λες να ζόρισε το τροφοδοτικό και σιγά σιγά παρέδωσε πνεύμα???? CPU: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 2.50GHZ LGA775 - 800 FSB ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: GIGABYTE GA-EP43C-DS3RAM: G.SKILL 4GB (2X2GB) DDR3 PC3-10666 1333MHZ RIPJAWSX SERIES DUAL CHANNEL KITVGA: ASUS R7 250 R7250-1GD5 1GB GDDR5 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: COOLERMASTER RP-600 EXTREMEPOWER 600W
  10. Καλησπέρα σε όλους, το θέμα που έχω είναι το εξής: χτες που άνοιξα το πολυμπριζο στο οποίο έχω συνδεδεμένο το PC μετά από λίγο παρατήρησα το PC να προσπαθεί να ανάψει μόνο του χωρίς να έχω πατήσει το power button. Έκανε πως θα ανοίξει και μετά σταμάταγε αμέσως και μετά πάλι το ίδιο συνέχεια. Ανάβανε τα λαμπάκια και έκανε και θόρυβο για ελάχιστο όμως. Έβαλα το καλώδιο σε μια άλλη μπρίζα μήπως έφταιγε το πολύμπριζο αλλά πάλι έκανε το ίδιο, άναβε και να έκλεινε στο δευτερόλεπτο. Τι μπορεί να φταίει? Θέμα τροφοδοτικού? Να πω επίσης αν έχει κάποια σχέση ότι εδώ και κάμποσο καιρό έχει σωθεί η μπαταρία της μητρικής γιατί κάθε φορά που τον άνοιγα μου έβγαζε ένα μνμ σχετικά με το bios και επίσης δείχνει λάθος ώρα και ημερομηνία.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.