Jump to content

nikosnikos

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nikosnikos

  1. nikosnikos

    Καλος οδοντιατρος

    Έχετε δίκιο για τα γράμματα,συγνώμη... Ο πόνος εμφανίζεται στην μάσηση και με το χτύπημα του δοντιού, αλλά η ενόχληση δεν είναι ιδιαίτερα έντονη
  2. nikosnikos

    Καλος οδοντιατρος

    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΟΝΤΙ.ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ?
  3. nikosnikos

    Καλος οδοντιατρος

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
  4. nikosnikos

    Καλος οδοντιατρος

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΕΧΩ ΕΝΑ ΔΟΝΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ.Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΓΤ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ?ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΤΟ ΔΟΝΤΙ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.