Jump to content

dimos313

Premium Members
  • Posts

    126
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimos313

  1. dimos313

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους
  2. dimos313

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά Λάμπη, εύχομαι να είσαι δίπλα μας και να μας συντροφεύεις για πολλά ακόμα χρόνια.
  3. dimos313

    Samsung S7 Edge

    Καλορίζικο το κινητό και καλοδούλευτο. Το να το βάλεις στο συρτάρι δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, το δικό μου απέκτησε γρατζουνιές ήδη από την πρώτη εβδομάδα. Υπάρχει αρκετό κράξιμο στο Internet για το baby glass της Samsung. Να φανταστείς ότι η χρήση που κάνω είναι πολύ προσεγμένη και από την πρώτη ημέρα το είχα σε θήκη σαν πουγκί, το δε κεντρικό πλήκτρο είναι πλέον μες στις γρατζουνιές. Για να σταματήσουμε την γκρίνια το κινητό είναι πολύ καλό, έχει ωραία οθόνη και χαίρεσαι να το κρατάς στο χέρι σου. Όποιος βρει κάποια καλή προστασία οθόνης ας μας ενημερώσει. Από ότι ακούγεται τα προβλήματα ποιότητας που έχει η samsung με τις οθόνες της και κυρίως οι διακυμάνσεις στις ακριβείς τους διαστάσεις έχουν ταπεινώσει πολλούς παραδοσιακούς κατασκευαστές από προστασίες οθόνης, αφού δεν εφαρμόζουν καλά και ξεκολάνε. Το δικό μου το έχω σε μία απλή ζελατίνα από το πλαίσιο, αλλά είναι πολύ μέτρια. Έχω παραγγείλει από το ebay μια screen knight και αναμένω. Για την χρήση που κάνω οι πιθανότητες πτώσης είναι πολύ μικρές και γι' αυτό δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα και δεν έχω καταφύγει ακόμα στη λύση του glass. Τα τελευταία χρόνια με είχαν βολέψει οι original flip θήκες και με τα προηγούμενα κινητά δεν είχε χρειαστεί προστασία οθόνης. Αυτή τη φορά όμως ήθελα να το έχω το κινητό γυμνό στο χέρι μου.
  4. Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ το nitro. Δεν χαλάει τα αρχεία, ακόμα και αν περιέχουν πίνακες
  5. dimos313

    Οffice 2010

    Σωστά το κάνεις. Δοκίμασε να ξετικάρεις την επιλογή, κάνε ένα save και μετά προσπάθησε να την επιλέξεις ξανά. Κάποιες φορές πιάνει και το Table δουλεύει σωστά. Γενικά τα office 2010 και τα 2003 παρουσίαζαν συχνά τέτοια σκαλώματα, με τα 2013 εγώ πλέον δεν το έχω ξανασυναντήσει. Επιπλέον αν το αρχείο σου είναι .doc, δοκίμασε να το γυρίσεις σε .docx
  6. Έχει ξανακάνει και στο παρελθόν τέτοια αύξηση ο ΟΤΕ, όταν το full pack του δορυφόρου πήγε από τα 19,90 στα 21,90. Η αύξηση αυτή ξεκίνησε αρχικά για τις νέες συνδέσεις, ενώ για τους υφιστάμενους πελάτες 1 ή 2 μήνες αργότερα, όπου υπήρχαν και παντού ανακοινώσεις ότι αν δεν συμφωνούσαν μπορούσαν να ακυρώσουν τη σύνδεσή τους. Λογικά κάτι αντίστοιχο θα γίνει και τώρα.
  7. dimos313

    DiRT Rally

    Πλάκα θα χει τώρα να ψάχνουμε για τιμόνια. Αν και λογικά κάποια στιγμή θα το προσθέσουν
  8. dimos313

    Με πεταει στην επιφανεια εργασιας

    Άρα το πρόβλημά σου είναι το tplink και καλό είναι να μην του επιτρέπεις να ξεκινάει κατά την έναρξη των windows. Για να το κάνεις αυτό πατάς στο πλήκτρο start των windows 7, πληκτρολογείς το msconfig στο πλαίσιο search programs and files. Στο παράθυρο που σου ανοίγει επιλέγεις το tab με την ονομασία startup. Από εκεί θα πρέπει να ξετικάρεις αυτό που έχει ονομασία tp link. Εγώ τους drivers τους έβαλα από το site της εταιρείας. Αυτό που εννοώ για τους σωστούς drivers είναι ότι υπάρχουν παρεμφερή μοντέλα με σχεδόν ίδιους κωδικούς, άρα θέλει λίγο προσοχή.
  9. dimos313

    Με πεταει στην επιφανεια εργασιας

    Από τότε που έκανα το post έχω απενεργοποιήσει την εκκίνηση της εφαρμογής της tplink από το msconfig, για την αναζήτηση δικτύου βγαίνει η default εφαρμογή των windows και τόσους μήνες δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα και δεν ασχολήθηκα. Τώρα για τη περίπτωσή σου με προβληματίζει αυτό που λες για τις αποσυνδέσεις. Έχεις εγκαταστήσει του σωστούς και τελευταίους drivers; Τα προβλήματα σου τα έκανε από την αρχή; Αν όχι, από εκείνη τη στιγμή και μετά έλεγξε τι καινούριο έχεις εγκαταστήσει.
  10. dimos313

    Πληρωμές με PAYPAL

    Συνήθως η χρέωση στο λογαριασμό της κάρτας που αναφέρει τον κωδικό που σου ζητάει το paypal, κάνει 2 με 3 εργάσιμες να εμφανιστεί. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο το τμήμα εξυπηρέτησης της τράπεζας και να ζητήσεις να σου πουν τον κωδικό αυτό, δεν χρειάζεται να περιμένεις άλλο.
  11. Δεν εννοούσα αυτό, ξέρω τι λέει ο νόμος. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι προφανώς οι πωλητές έχουν κάποια συμφωνία με την αντιπροσωπία έτσι ώστε αυτή στην τελική γραφή να τους καλύπτει στα ελαττωματικά προϊόντα. Άρα το Π θα απευθυνθεί στην msi και αν αυτή συνηθίζει να αντικαθιστά τα προϊόντα, αυτό θα κάνει και το Π. Βέβαια με προβληματίζει αυτό που λές για τα 3 χρόνια εγγύησης, αντί για τα 2 που κανονικά ισχύει, η οποία επέκταση δεν αποκλείεται να είναι του καταστήματος.
  12. Από παλαιότερη εμπειρία που είχα με το πλαίσιο, μου είχαν εξηγήσει ότι την απόφαση για την έκδοση πιστωτικού ή την αντικατάσταση με άλλο προϊόν αντίστοιχης κατηγορίας την έχει η ίδια η αντιπροσωπία αφού αυτή ουσιαστικά αποζημιώνει τον πελάτη. Συγκεκριμένα ένα Samsung dvd εγγραφής με σκληρό δίσκο που είχα πάρει για τους γονείς μου, χάλασε στους 23 μήνες, 1 μήνα πριν να εκπνεύσει η εγγύηση. Από το Π με ενημέρωσαν από πριν ότι θα ζήταγαν πιστωτικό από την Samsung και ότι η Samsung ως σωστή εταιρεία θα το έβγαζε στην τιμή που τα αγόρασα. Όντως έτσι έγινε και στο τέλος βρέθηκα με ένα πιστωτικό 350€. Βέβαια με καθυστέρησαν κοντά 1 μιση μήνα. Συνεπώς στην περίπτωση αυτή ίσως εξαρτάται από την πολιτική της msi αντιπροσωπίας για το πώς θα αντιμετωπίσουν την περίπτωση.
  13. dimos313

    Metro: Last Light

    Και σε εμένα το 2033 μου άρεσε περισσότερο. Πιο δύσκολο, περισσότερο εγκεφαλικό, λιγότερες σφαίρες με προσοχή στη χρήση τους, πολύ καλύτερη AI και σε κάποιες πίστες έπρεπε να ακολουθήσεις στρατηγική για να την βγάλεις καθαρή: η μέθοδος κρύβομαι στην γωνία, πυροβολώ και περιμένω έναν έναν να εμφανιστούν σαν ζαλισμένοι για να τους γαζώσω, δεν παίζει όπως στο 2034.
  14. dimos313

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πολύ καλό όντως. Απλά λίγο μικρό και ήθελε περισσότερες αποστολές με μεγαλύτερη ποικιλία.
  15. μια χαρά σε κόβω.... σε 4 ταμπλό θα παίζεις
  16. Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο κτήνος και αυτή η ασπρίλα λίγο με εκνευρίζει. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ μαζί του, το μόνο που παρατήρησα είναι ότι συγχρονίζει πολύ γρήγορα. Βέβαια μπορεί η vdsl να το ευνοεί, ίδωμεν.
  17. Σήμερα μου ενεργοποίησαν το vdsl στον Άλιμο. Από την απίστευτη ταχύτητα του 1 mbps τώρα έχω 28.3. Ούτε στον γάμο μου δεν ένιωσα τέτοια ευτυχία. Ανοίγεις youtube σε ανάλυση μεγαλύτερη από 240p και μπορείς να δείς το video, κάνεις login στο gmail και σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο εξαφανίζεται η μπάρα, ουάου!!!!!! τι σου είναι η τεχνολογία. Από εδώ και πέρα αν με ξαναπαίρνουν τηλέφωνο από τον οτε για να μου πουλήσουν otetv δεν θα τους βρίζω, μην σου πω ότι μπορεί να το σκεφτώ και να βάλω. Να υποθέσω ότι η ταχύτητα είναι καλή για 30αρα σύνδεση, έτσι δεν είναι;
  18. dimos313

    Με πεταει στην επιφανεια εργασιας

    Τελικά τι έγινε, δούλεψε;
  19. dimos313

    Με πεταει στην επιφανεια εργασιας

    Βασικά δεν ξέρω πως τα κατάφερα με τις προσπάθειες που έκανα, αλλά πλέον δεν εμφανίζεται στο systray. Παρόλα αυτά όταν είναι ανοικτή η εφαρμογή και τρέχει, την ζημιά της την κάνει. Για να την κλείσω κάνω το εξής: με το που ξεκινήσει ο υπολογιστής αφήνω την εφαρμογή της tp-link ανοικτή, μέχρι να συνδεθεί ο υπολογιστής στο Internet. Μετά την κλείνω (βλέπε συνημμένο screenshot). Ελπίζω να σε βοήθησα. tplink screenshot.doc
  20. dimos313

    Με πεταει στην επιφανεια εργασιας

    Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα μου το παρουσίασε και εμένα από προχθές με κάποια από τα παιχνίδια που έπαιζα (diablo III και call of duty world at war). Μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να το βρώ, τελικά ήταν ένα πρόγραμμα που εγκατέστησα της tp link για το ασύρματο Internet. Όσο η εφαρμογή αυτή είναι ανοικτή στο systray, ανά 2 λεπτά με πετάει στο desktop. Προσπάθησε να θυμηθείς ποια εφαρμογή εγκατέστησες πρόσφατα και απενεργοποίησε την για να μην εκτελείται.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.