Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας, θα σας ζαλισω λιγο αλλα θελω να εκμεταλλευτω την εμπειρια σας, το λοιπον...
Θελω να μου προτεινετε μια μητρικη που να αντεχει σε αναβαθμισεις, για αρχη θα βαλω ενα επεξεργαστη χωρις καρτα γραφικων αλλα να εχω την δυνατοτητα να βαλω μετα μια 1050 η 1080.
Απο οτι διαβασα, υπαρχουν κατι σκληροι δισκοι της samsung που πιανουν ταχυτητα 3200mb/s. Να μπορει να δεχτει τετοια θελω.
Μετα διαβασα πως διπλα απο τον επεξεργαστει εχει 8 πραγματακια που αυτα πρεπει να ειναι καλης ποιοτητας γι αυτο ειπα για μια msi 470 αν και λενε οτι η asus ειναι καλυτερη.
Οπως καταλαβαινετε και γνωριζεται πολυ καλυτερα απο μενα, γινετε ενας χαμος απο επιλογες αλλα επιδη δεν μπορω να αλλαζω εξαρτηματα συνεχεια, θα ηθελα την καλυτερη δυνατη επιλογη σας.
Μεχρι τωρα λεω να παρω μια καλη motherboard κοντα στα 160 ευρω με ενα samsung 970 σκληρο και μετα να κοιταξω για εναν επεξεργαστη που να ειναι apu για γραφικα και αργοτερα να βαλω μια καρτα καλη. ΟΜΩΣ θα παιζει στα 16χ η καρτα αν βαλω επεξεργαστη 2700χ η θα πρεπει να βαλω απο την αρχη 2700?
Χιλια ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα με το μεγαλο ποστ.
Τι θα λεγατε γι αυτην ?
https://www.skroutz.gr/s/14745532/MSI-X470-Gaming-Plus.html
Τελικα αποφασισα, αν συμφωνειτε κι εσεις να παρω αυτη
https://www.skroutz.gr/s/14745377/MSI-X470-Gaming-Pro-Carbon.html
μονο που θα ηθελα να μου διευκρινησετε αν απο πισω οι κεραιες ειναι για wifi και bluetooth και επισης αν οι ssd που δεχετε ειναι NVMe M.2.
Ευχαριστω.