Jump to content

papi13

Members
  • Posts

    19
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by papi13

  1. Μπηκα με Live cd kali linux, στην αρχη με ifconfig εμφανιζε μονο τα προφιλ eth0 και lo. Ακολουθωντας τα βηματα του βιντεο καταφερα μεν να εμφανισω τα προφιλ wlan0 και wlan1 αλλα δεν συνδεθηκαν πουθενα ουτε εμφανισαν καποιο ασυρματο δικτυο. Επισης αντι να κανω φορματ προτιμησα να δημιουργησω με virtual box εικονικες μηχανες με windows XP Και windows 7 αλλα καμια δεν εμφανιζε καν την καρτα ασυρματης δικτυωσης ουτε καν σαν αγνωστη συσκευη.
  2. Καλημερα, Ανοιγοντας σημερα το μεσημερι το λαπτοπ μου (Lenovo Z580 Windows 8 64-bit, αγορασμενο πριν 2.5 χρονια), παρατηρησα οτι δεν ειχα ασυρματο ιντερνετ. Βαζοντας το καλωδιο ethernet ειχα ιντερνετ οποτε ξεκινησα να ψαχνω τι φταιει οσον αφορα το ασυρματο ιντερνετ. Επειδη και παλαιοτερα, (4-5 φορες) εχει τυχει να αργει το ασυρματο ιντερνετ, παντα πηγαινα στο "Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης" και κανοντας δεξι κλικ στον network adapter και κανοντας Διαγνωση ή απενεργοποιηση-ενεργοποιηση το προβλημα παντα λυνοταν αλλα αυτη την φορα δεν λυθηκε.... Στην συνεχεια πηγα στην διαχειριση συσκευων (εικονα 1) και φαινοταν κανονικα το Broadcom network adapter αλλα υπηρχε θαυμαστικο στο UMDF HID minidriver Device. Εκανα καταργηση εγκαταστασης του network adapter και επανεκκινηση μηπως και επανελθει σε προηγουμενη κατασταση οπου και λειτουργουσε. Απο τοτε και μετα εμφανιζεται στην διαχειριση συσκευων ως "Ελεγκτης Δικτυου". Δοκιμασα να κανω ενημερωση χειροκινητα του Ελεγκτης Δικτυου αλλα μου εμφανιζει το μηνυμα της εικονας 2. Δοκιμασα να περασω απο πανω 3 διαφορετικα exe με drivers του ασυρματου δικτυου αλλα τζιφος. Εμφανιζονται τα μηνυματα των εικονων 3,4,5. Δοκιμασα να μπω με safe mode για να διαγραψω-περασω τους drivers αλλα τιποτα δεν λειτουργησε. Συνεχιζει να εμφανιζει τα ιδια σφαλματα. Δοκιμασα μεσω του DriverPack Solution να εγκαταστησω τους νεοτερους drivers αλλα δεν ξεκινα η εγκατασταση ενω βρισκει τους drivers (εικονα 6) Παραθετω τις εικονες 7 και 8 με τα αναγνωριστικα της συσκευης. Κλεινοντας να πω οτι το λαπτοπ το προηγουμενο βραδυ δουλευε κανονικα και δεν εκανα καμια αλλαγη στο υλικο ουτε στο λογισμικο του. Εβλεπα ταινια και μεσω του shutdown programmer ειχα ορισει να κλεισει μετα απο 1 ωρα. Να σημειωσω οτι εχω κρατησει backup ολους τους drivers μεσω του driver magician αλλα αυτο εγινε πριν 11 μηνες οποτε δεν σκεφτομαι προς το παρον να τους επαναφερω για να μην γινει δημιουργηθει προβλημα με καποια αλλη συσκευη. Επισης να σημειωσω οτι δεν δουλευω καθολου το windows update. Μεμονομενα μπορει να εχω ανανεωσει καποια συσκευη αλλα γενικα δεν κανω ενημερωσεις μεσω windows update. Δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω. Καθε ιδεα-προταση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων. Να προσθεσω οτι αν και δοκιμασα να βρω drivers για το "UMDF HID minidriver Device" τα windows δειχνουν οτι ειναι ενημερωμενο. Ο ελεγκτης δικτυου παραμενει στις "Αλλες συσκευες" χωρις θαυμαστικο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.