Jump to content

Nighthunter

Premium Members
  • Posts

    90
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Nighthunter

  1. Έχω μία gigabyte 560 ti κάμποσα χρόνια και μιας και σήμερα τα 'φτυσε ο ένας ανεμιστήρας (κάτι μου λέει πως θα ακολουθήσει σύντομα και ο άλλος) άρχισα να σκέφτομαι για αναβάθμιση.

     

    Η χρήση που κάνω είναι κυρίως photoshop, corel και λίγο 3ds max με after effects.

    Από games έπαιζα που και που κανένα ac αλλά πλέον δεν το βλέπω.

     

    Μπάτζετ 100 με 150 ευρώ μάξιμουμ.

     

    Δεν έχω ιδέα από τις εξελίξεις σε μοντέλα οπότε κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.

     

     

     

    Btw από τη στιγμή που δεν παίζω παιχνίδια υπάρχει περίπτωση να τη βγάλει για κάμποσο καιρό ακόμα με ένα ανεμιστήρα;

  2. Από τα χιλιάδες τραγούδια του Χατζηδάκη και τα εκατομμύρια που έχουν γραφτεί από άλλους, αυτός ήθελε να διδάξει το "Κεμάλ", γιατί αν δεν το κάνει, φιμώνουμε την τέχνη. Τώρα εγώ πρέπει να το θεωρήσω σοβαρό επιχείρημα αυτό; :hm:

    Μήπως να το μάθει και στα παιδιά (του Δημοτικού!) να το τραγουδήσουν και στην επέτειο του '21 ; Η καλύτερα, σαν εχθές, στην "επέτειο" της Άλωσης της Πόλης. Ιδανικά δε, θα έπρεπε να κάνουμε γιορτή στις 13 Σεπτέμβρη και να το τραγουδάνε όλα τα παιδάκια μαζί.

    :o:confused: :bye:

  3. Ο Μπραν ήταν απλά η αφορμή. Αν δεν ήταν αυτός θα ήταν κάτι άλλο από τη στιγμή που ο Σταρκ θα γινόταν "χέρι του Βασιλιά". Θεωρώ πάντως πιο φυσιολογικό να παρακούει ένα παιδί τις εντολές της μάνας του και να παίζει στο σπίτι του (όπως κάνουν τα περισσότερα παιδιά) παρά να πhd@eι ο επικεφαλής της βασιλικής φρουράς την αδερφή του τη βασίλισσα εν μέσω ταξιδιού εκτός έδρας μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια παρέα.

    Μάλλον άλλοι έπρεπε να ακούν τους γονείς τους περισσότερο.

    Όσο για το incest νομίζω ότι το μεγαλύτερο θέμα που προκαλεί είναι ότι ο Τζόφρι δεν είναι νόμιμος διάδοχος και συνεπώς οι Λάνιστερ θα έμεναν στην απ' έξω όταν μαθευόταν (κάτι που ο Σταρκ θα μάθαινε ανεξάρτητα από το περιστατικό με τον Μπραν οπότε πάλι θα έτρωγε το κεφάλι του και πάλι θα γινόταν πόλεμος).

    Η Ντάνι για μένα μόνο κοριτσάκι που δεν είναι. Έχει περάσει περισσότερες δοκιμασίες από τους άλλους διεκδικητές του θρόνου και τηρεί τα πιστεύω της σε αντίξοες συνθήκες. Μπορεί οι δράκοι να είναι ατού αλλά ακόμα δεν είναι τόσο μεγάλο όπλο και αν δεν είχε αυτό το τουπέ και την πυγμή θα τους είχε χάσει όσο ήταν ακόμα μωρά. Τα καράβια και το χρυσό μπορεί να τα κατακτήσει και μόνη της (έτσι πιστεύει τουλάχιστον) μαζί με πρόθυμα χέρια να την ακολουθούν κι όχι επειδή αναγκάζονται. Ή είσαι κατά της σκλαβιάς ή δεν είσαι. Δεν μπορείς να είσαι όποτε σε συμφέρει. Μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ κάποια στιγμή αλλά κερδίζει οπαδούς. Ως τώρα (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια) φαίνεται ως η πιο κατάλληλη για το θρόνο αφού και αγαπάει το λαό της και δε διστάζει να καταστρέψει τους εχθρούς της.

  4. Ο Ser Barristan Selmy είπε ότι ήταν στην φρουρά του πατέρα της και νόμιζα ότι πατέρας της ήταν ο ρομπερτ μπαραθεον αλλά δεν ήταν αυτός.

    Ήταν διοικητής από την εποχή του Αέρυς Ταργκάριεν (του "τρελού βασιλιά") που ήταν πατέρας της και δεν μπόρεσε να τον προστατέψει από τον "βασιλοσφαγέα" Τζέιμι Λάνιστερ.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.