Jump to content

MaZzzZ

Premium Members
  • Posts

    376
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Φλώρινα
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming

Contact Methods

  • Website URL
    www.twitch.tv/mazzzzgr | www.youtube.com/mazzzzgr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.175 Εμφανίσεις προφίλ

MaZzzZ's Achievements

  1. MaZzzZ

    Επαναφορα αρχειων απο δισκο

    Δυστυχως δεν ξερω απο τετοια, αλλα λογικα θα τον παω να τον δει καποιος που ξερω, μακαρι να του ριξει μια ματια.
  2. MaZzzZ

    Επαναφορα αρχειων απο δισκο

    Ο δισκος ειναι ο Samsung 860 PRO και ειναι 512gb SSD. Εχω δοκιμασει αρκετα προγραμματα αλλα τιποτα, απο την στιγμη που δεν τον διαβαζει αυτα τα προγραμματα δεν κανουνε τιποτα. Αν τον αφησω μεσα στον υπολογιστη απλα τον βρισκει σαν αγνωστη συσκευη, ουτε format ουτε τιποτα δεν μπορω να κανω. Δοκιμασα να τον κανω εξωτερικο με USB και δεν τον διαβαζει καν. Να προσθεσω πως ουτε μεσα στο BIOS τον βρισκει αλλα ουτε σε DOS.
  3. MaZzzZ

    Επαναφορα αρχειων απο δισκο

    Αυτο ακριβως ρωταω και εγω, μπας και γλυτωσω τα 400 - 1.200 ευρω.
  4. Καλησπερα παιδια, θελω την βοηθεια σας λιγο. Εχθες κολησε ο υπολογιστης χωρις να βγαλει τιποτα, τον εκλεισα και τον ανοιξα αλλα δεν ξανα ανοιγε, μπηκα BIOS και βλεπω πως δεν διαβαζει τον ενα δισκο απο τους δυο που ειχα μεσα στον υπολογιστη, μιλαω για SSD δισκους, τους δοκιμασα και εναν εναν και τον ενα που ειχα σαν main με windows κτλπ δεν τον διαβαζει με τιποτα, ουτε σε ms dos ουτε πουθενα. Υπαρχει καποιος τροπος να ανακτησω τα αρχεια απο μεσα γιατι ειχα σημαντικα πραγματα? Τελευταιο bakcup που ειχα κανει ηταν 6 μηνες πριν και μεσα σε αυτους τους 6 μηνες εχουν αλλαξει αρκετα.
  5. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Ελα καλησπερα, συγνωμη και για την καθυστερηση δεν ειδα πως ειχε γραψει καποιος δεν μου ηρθε ειδοποιηση. Το προβλημα ηταν στο OC του επεξεργαστη και στα ρευματα, μαλλον ειχα δωσει παραπανω απο οτι επρεπε, αρχισα να το σκαλιζω και να το κατεβαζω και το εφτασα σε ενα σημειο που δεν εκανε αυτο το BSOD.
  6. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Ολα μια χαρα, νομιζω πως βρηκα το προβλημα μου.
  7. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Με MemTest86 και δεν βρηκε τιποτα. Και παλι μου πεταει το συγκεκριμενο BSOD, δεν μπορω να βγαλω ακρη πραγματικα.
  8. MaZzzZ

    BSOD whea_uncorrectable_error

    Με το MemTest.
  9. Καλησπερα παιδια! Σε λιγες μερες ετοιμαζω οπως και να εχει νεο υπολογιστη, περιμενω μεχρι να δω τους νεους AMD και ισως να μην παω INTEL, αλλα... εχει τρελαθει ο ηδη υπαρχον υπολογιστης μου στα BSOD με ονομασια του ERROR "whea_uncorrectable_error" εχω ψαξει αρκετα παργματα στο ιντερνετ και οτι εχω δοκιμασει δεν φτιαχνει. Format εκανα, δισκους κοιταξα, ram κοιταξα, δεν ξερω τι αλλο... Εχει συναντησει κανεις το ERROR αυτο που αναγραφω? Το μονο ψιλο χαλασμενο που εχω ειναι η Motherboard και το γνωριζω, λετε να φταιει αυτο? Αλλα μου κανει εντυπωση γιατι μεχρι πριν κατι μερες, για την ακριβεια πριν απο το Format δεν μου το εκανε, μολις ξανα περασα Windows το κανει αυτο, ξανα εκανα ενα Format γιατι διαβασα στο ιντερνετ οτι μπορει να ειναι και καποιο λαθος του λογισμικου αλλα παλι τα ιδια. Και οταν λεω για την Motherboard, απλα εχω χαλασει καποια pins που μπαινουν καποια SATA, δηλαδη τα 2 απο τα 6 SATA ξηλωθηκαν, και το αλλο που θυμαμαι ειναι οτι εχει θεμα με τις RAM στις υποδοχες, δεν δουλευουν τα 2 slots των RAM απο τα 4 αν εχω καταλαβει καλα, το οποιο μαλλον ειχε γινει παλια που ειχα πειραξει λογικα τα ρευματα, λετε να ειναι η motherboard? Απλα μου κανει εντυπβση που αυτο το πραγμα που λεω με την motherboard το εχω χρονια, τωρα του την βαρεσε να πεταει τετοιο BSOD? Ευχαριστω.
  10. Οκ τοτε μια χαρα μου ακουγεται!
  11. 5.8GHz? Μια χαρα ακουγεται. Ειναι Boost η OC αυτο? Να φανταστω μεσα απο το BIOS γινεται αυτο?
  12. Τον υπολογιστη θα τον χρειαστω κατα ενα πολυ μεγαλο τις εκατο για Gaming, δηλαδη περιπου το 90%, το υπολοιπο 10% το αφηνω για τα editing μου. Εχω χαζεψει αρκετα βιντεο στο YouTube με 13900K VS 7950X και εχω δει πως για Gaming ειναι λιγο μπροστα ο Intel, και για αυτο διαλεξα αυτον, αν κανω λαθος διορθωστε με. Αν σκεφτεις οτι τωρα κανω editing με τον 4770K που εχω πιστευω πως με τον 13900K σιγουρα θα δω διαφορες, τωρα αν ειναι κατα 10% πιο αργος απο τον 7950X δεν με ενοχλει και τοσο. Παντως μου κανει μεγαλη εντυπωση που ο Intel ειναι στα 2.2GHz και ο AMD ειναι στα 4.5GHz, δεν μπορω να το καταλαβω, ο 4770K που εχω τωρα ειναι στα 3.9GHz και με ενα μικρο Boost τον εχω στα 4.2GHz, λογικα δεν παιζει τοσο σημασια το GHz? Δεν ξερω, εκτος αν και ο 13900K γινεται καποιο Boost που δεν εχω κοιταξει.
  13. Ναι ειναι διαφορετικα, αλλα χρειαζεσαι για τα Live αλλα για τα Edit. Με Vegas Movie Studio κανω τα Edit, που ειναι ιδιο ισως και πιο ευκολο για εμενα απο τα αλλα. Γενικα ειναι καλυτερα τα 2 dimms απο τα 4? Οποτε παω σε 32 η σε 64 να κοιταξω καλυτερα 2? Για τις καρτες γραφικων ναι η μονυδιαφορα αυτη ειναι πραγματι, το ειδα και εγω αλλα ηθελα να ρωτησω μηπως και κατι δεν βλεπω η δεν γραφουνε, γιατι περιεργο να βγαλουνε 2 καρτες γραφικων απο την ιδια εταιρια με τοσο μικρη διαφορα.
  14. Α κατι που ξεχασα παιδια, να ξανα ρωτησω, πανω γραφω δυο καρτες γραφικων, μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη? Γιατι εγω διαφορες μεταξυ τους δεν βρηκα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.