Jump to content

TopCLR

🍆Καλημεράκηδες💦
  • Posts

    3.317
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

About TopCLR

  • Γενέθλια 23/02/1973

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Υπολογιστές

Πρόσφατοι Επισκέπτες

5.181 Εμφανίσεις προφίλ

TopCLR's Achievements

  1. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλησπέρα. Καλή Ανάσταση σε όλους.
  2. TopCLR

    Οι αγορές μας..!!

    Η μνήμη στην φωτογραφία γράφει 3200Mhz CL22, "χαλαρό" (πιθανόν με 1,2V) σε σχέση με άλλες που σε XMP (1,35V) έχουν CL16. Στα 3600Mhz που τις έχεις τι χρονισμούς έχουν;
  3. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλησπέρα. Χαιρετώ τους λάτρεις του ωραίου φύλου!
  4. TopCLR

    Οι αγορές μας..!!

    Ακριβώς δύο χρόνια εε; Να φανταστώ η κανονική εγγύηση (όχι η επέκταση που πήρες) είναι τα δύο χρόνια. Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω αυτούς που λένε πως οι συσκευές πλέον φτιάχνονται ίσα για να βγάλουν την εγγύηση!
  5. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλημέρα και καλή Κυριακή. Με ήλιο προς το παρόν!
  6. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλησπέρα. Ένα κιλό λεμόνια στον Lakisss παρακαλώ. Έφτασεεεη!!!
  7. Λύση: Οι κάτοχοι των RTX3xxx/4xxx πουλάνε τις κάρτες τους και πάνε στις νέες RTX 5xxx! The more you buy, the more you save! Problem solved!!!
  8. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλησπέρα και καλό μήνα! Σας έστειλε και εσάς pm ο Αστρολάβος με καλημέρα;
  9. TopCLR

    Οι αγορές μας..!!

  10. Το ότι ακύρωσε την hi-end έκδοση της Battlemage δείχνει ότι (ακόμα) δεν έχει την τεχνογνωσία (τους πόρους τους έχει). Δεν το έχω παρακολουθήσει αλλά δεν νομίζω πως (αν έβγαινε) θα μπορούσε να ανταγωνιστεί την 5090. Τουλάχιστον ας στρώσει τα προβλήματα στις υπάρχουσες Β570/Β580 μπας και στρώσουν τα πράγματα στο mid-range. Το mid-range στο οποίο δήλωσε ότι θα αφοσιωθεί η AMD αλλά (απ' ότι φαίνεται) σε hi-end τιμές!
  11. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Μόνο αιώρα; Ο καφές που είναι;!
  12. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλημέρα. Πες του όπως έρχεται να φέρει και κανένα καφέ!!!
  13. TopCLR

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Και αν δεν τα καταφέρει η GTX1080ti μπορείς να πάρεις μια ολοκαίνουρια, ολόφρεσκια GT1030, για να συνεχίσεις (με μικρότερη απόδοση βέβαια) την αναμονή για καλύτερες τιμές (αν ποτέ έρθουν)!
  14. TopCLR

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλημέρα, έστω και με βροχή!
  15. TopCLR

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    α) Πολλοί νέοι πήραν χαμπάρι ότι στην Ελλάδα "δεν έχουν στον ήλιο μοίρα" και την εγκαταλείπουν (εφόσον μπορούν). β) Επίσης όσοι μείνουν δεν μπορούν "να σταθούν στα πόδια τους" οικονομικά και φτάνουν τα 30 μένοντας (ανύπαντροι) με τους γονείς τους. γ) Ακόμα και αυτοί που θα καταφέρουν να κάνουν οικογένεια δεν κάνουν εύκολα παιδιά λόγω των (οικονομικών κυρίως*) δυσκολιών. Αυτά δεν είναι σοβαρές οικονομικές αιτίες που εμποδίζουν την δημιουργία οικογενειών και την απόκτηση τέκνων; * Όταν για "να κρατηθεί" ένα σπίτι πρέπει να δουλεύουν και οι δύο δεν είναι και η καλύτερη προϋπόθεση για την απόκτηση παιδιών.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.