Jump to content

STINK

Premium Members
  • Posts

    953
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by STINK

  1. STINK

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλή χρονιά!!!
  2. STINK

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά theLAB!!!
  3. STINK

    8" Win8 Tablet?

    Το πιο ολοκληρωμένο που κυκλοφορεί είναι το Lenovo ThinkPad 8. ThinkPad 8 Dockable Windows 8 Business Tablet | Lenovo (US) Για μεγαλύτερη οθόνη μπορείς να δεις τα Asus Transformer Book Τ100/Τ300 και τα Microsoft Surface PRO 1/2. Για οικονομικότερες λύσεις, τα κινεζομάγαζα έχουν κάποια που τα θεωρώ αξιόλογες προτάσεις, για τα χρήματα που ζητάνε.
  4. Εν συντομία οι επικοινωνία μου με την Forthnet και το τελικό αποτέλεσμα. Παίρνω τηλέφωνο 13831 ενημερώνω για την διαφορά ping που έχω σε σχέση με την adsl και ζητάω να με βάλουν σε fastpath Την επόμενη με παίρνουν και με ενημερώνουν ότι στην Vdsl δεν υπάρχει fastpath αλλά θα δοκιμάσουν να μου αλλάξουν προφίλ. Αν και η αλλαγή έγινε μέσα σε μισή ώρα με ξανά πήραν την επόμενη μέρα. Τους είπα ότι είδα αύξηση στην ταχύτητα upload που κλειδώνει η γραμμή και στο SN Margin, αλλά όχι μείωση στα ping. Τέλος μου είπαν για άλλη μία φορά ότι δεν γίνεται να έχω fastpath σε vdsl. Και μία φώτο με το τελικό αποτέλεσμα μετά την αλλαγή προφίλ. (τα ping παρέμειναν τα ίδια)
  5. Με καλώδιο. Μετά από μία διακοπή του τηλεφώνου για λίγη ώρα όλα δουλεύουν όπως πρέπει. Ο μόνος προβληματισμός που έχουν είναι για το fastpath και το κατά πόσο αξίζει. edit: Ήρθε και το μήνυμα.
  6. Σε όλους πάνω κάτω ίδια αποτελέσματα παίρνω. Τι εννοείς να με βάλουν σε μεγαλύτερο προφίλ; (Να τους πάρω κανένα τηλέφωνο ή να περιμένω να μου στείλουν πρώτα μήνυμα Λογικά οι τιμές που βγάζουν τα speedtest δεν θα έπρεπε να είναι κοντά σε αυτές που συγχρονίζω; Fastpath πιστεύεται ότι αξίζει να ζητήσω ή θα έχω αστάθειες;
  7. Τόσο συγχρονίζει και μάλιστα παραπάνω τώρα. Το θέμα είναι ότι στο speedtest.net τα αποτελέσματα που παίρνω είναι 23 και 1 αντίστοιχα. Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. Σήμερα έγινε ο πρώτος συγχρονισμός και όλα είναι σχεδόν όπως τα περίμενα. Το Line Attenuation έχει κατέβει (θετικό) και το SN Margin έχει πέσει κι αυτό (αρνητικό) αλλά και η συγκεκριμένη τιμή είναι εξαιρετική πιστεύω. Τέλος με προβληματίζει το ότι στα speedtest έχω τα ίδια αποτελέσματα που είχα και πριν, ελάχιστα βελτιωμένα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ακολουθούν 2 φωτογραφίες πριν και μετά: edit: Μήνυμα από την Forthnet ότι ενεργοποιήθηκε το Vdsl δεν μου έχει έρθει ακόμα.
  9. STINK

    Battlefield 4

    http://www.thelab.gr/gaming/battlefield-4-a-111465-117.html#post1063601530 Σήμερα κατάφερα να κάνω το τεστ μου και πλέον παίζω κανονικά εκτός από κάποια θεματάκια με τον ήχο. Αν και έκανα αυτό που αναφέρω στο ππροηγούμενο post δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε διότι ταυτόχρονα άρχισα να παίζω την x86 έκδοση. Οπότε ο συνδυασμός ή ένα από τα 2 (κλείνω προς το 2) λύνει τα προβλήματα με το memory leak. edit: Για όποιον θέλει να ξεκινάει στην x86 έκδοση αυτόματα μέσα στο Origin δεξί κλικ πάνω στο Battlefield 4 -> Game Properties και επιλέγουμε την έκδοση που μας ενδιαφέρει. edit2: Για το πρόβλημα που φαίνεται σαν να μην έχει γίνει εγκατάσταση του plug-in απλά απενεργοποιούμε το real-time protection του Windows Defender.
  10. STINK

    Battlefield 4

    Μόλις παρατήρησα ότι πρέπει να υπάρχει memory leak και ο δίσκος πηγαίνει 100%. Στο BF3 όταν είχε προκύψει αντίστοιχο πρόβλημα έβγαλα το page file, restart το ξανά έβαλα restart και από τότε εξαφανίστηκε. Δοκιμάζω και θα ενημερώσω αν δουλέψει και τώρα.
  11. STINK

    Battlefield 4

    Από χθες είμαι κι εγώ κάτοχος του παιχνιδιού. Το θέμα είναι ότι το crashαρει και κολλάει ο ήχος. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα θυμάμαι να είχε και το bf3 στην αρχή. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα ήχου-drivers (Asus Xonar DX);
  12. Κι εγώ αυτό ακριβώς θέλω και ψάχνω το παρακάτω. http://www.corsair.com/en/gaming-peripherals/gaming-keyboards/vengeance-k70-fully-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown.html
  13. STINK

    Official Battlefield 3 Thread

    Με 13.1 χωρίς cap όλα μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ. Sent from my LT22i using Tapatalk 4
  14. STINK

    Official Battlefield 3 Thread

    Μετά από δοκιμή το με τους 13.8 το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Η διαφορά είναι ότι το κάνει ανά 5-6 παιχνίδια σε σχέση με τα 2-3 πριν. Θα δοκιμάσω και το δικό σου σετ μήπως και αλλάξει κάτι. Sent from my LT22i using Tapatalk 4
  15. STINK

    Official Battlefield 3 Thread

    Είχα τους τελευταίους και τώρα πέρασα τους beta και φαίνεται να έχει λυθεί το πρόβλημα. Sent from my LT22i using Tapatalk 4
  16. STINK

    Official Battlefield 3 Thread

    Αποφάσισα μετά από καιρό να ασχοληθώ και πάλι με το battlefield αλλά έχω πρόβλημα με memory leak. Οτι και να δοκίμασα το πρόβλημα δεν λύθηκε. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι; Το σύστημα μου είναι της υπογραφής. Sent from my LT22i using Tapatalk 4
  17. Ψάχνω από τότε που ανακοινωθηκε το αδερφάκι του Κ70 μαύρο με north America layout σε καλή τιμή αλλά δεν έχω βρει... Αν ξέρεις κάποιος κανένα. μαγαζί ενδιαφέρομαι κι εγώ..
  18. Δεν είναι κάτι που το βίαζομαι στο κάτω κάτω το κέφι μου κάνω με το pc. Οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω το K70. Αυτό που με ενδριαφέρει είναι να πάρω κάποιο που να με καλύπτει απόλυτα χωρίς υπερβολές. Φθηνό και καλό wrist rest δεν έχω βρει πάντως συν ότι τα υλικά που έχουν τα περισσότερα δεν είναι τα καλύτερα για την συγκεκριμένη χρήση. Aπό την άλλη θεωρώ γελοίο με τέτοιες τιμές να μην υπάρχει out of the box.
  19. Στο Κ70 μου αρέσουν 3 πράγματα. Wrist rest, αλουμίνιο και ο σχεδιασμός που βοηθάει στο να καθαρίζεται εύκολα και να μην μαζεύει βρωμιές. Δεν μου αρέσει ότι δεν έχει full n-key rollover, αλλά δεν ξέρω αν έχει πρακτικά κάποια διαφορά με το 20-key rollover. Αν πάω σε κάτι χωρίς wrist rest θα προτιμήσω tenkeyless σχεδίαση όπως το Quick Fire Rapid.
  20. Δεν έχω κανένα από τα 2 απλά ψάχνομαι να αγοράσω και αυτά τα 2 με έχουν κερδίσει ως τώρα.
  21. Ένα Filco Majestouch 2 με Red τι μπορεί να δώσει περισσότερο από ένα Corsair Vengeance K70;
  22. STINK

    Αποκωδικοποιητής λίγο από όλα.

    Είμαι από το κινητό αλλά με μια πρώτη ματιά φαίνεται πολύ καλό. Μάλιστα βλέπω ότι παίζει και 3D που δεν με ενδιαφέρει και σίγουρα ανεβάζει την τιμή. Όταν πάω σπίτι θα το δω αναλυτικότερα.
  23. Αν και το ψηφιακό σήμα δεν έχει έρθει στην περιοχή μου(Σέρρες) έχω αρχίσει να ψάχνομαι για αποκωδικοποιητή. Βρήκα αρκέτες συσκευές που κάνουν πολύ περισσότερα από αυτό και μου αρέσει πολύ σαν ιδέα. Αυτά που ζητάω με σειρά προτεραιότητας προς το παρόν είναι τα παρακάτω: Αποκωδικοποιητή 1080p Εγγραφή προγράμματος, PVR, Time Shift (θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το ποιός τύπος αρχείου είναι καλύτερος) Media player που να παίζει 1080p mkv με ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιλτους, ac3 support, dts decoder Σύνδεση με NAS, Streaming, Samba, FTP, Ethernet, Wi-Fi, DLNA Δυνατότητα σύνδεσης με Netflix, Hulu και παρόμοιες υπηρεσίες. Χειρησμός μέσω Android, iOS, Windows Phone, BB10, Symbian Μέχρι το 3 τα θεωρώ απαραίτητα. Από εκεί και πέρα όσα περισσότερα τόσο καλύτερα. Σαν ιδέα μου άρεσε και PS3+PLAY TV αλλά επειδή το είχα δει πριν ακρετό καιρό δεν ξέρω τι παίζει πλέον και αν με καλύπτει. Budget βάζω 200-300€ αν και πιστεύω ότι είναι υπεραρκετά.
  24. STINK

    Official Battlefield 3 Thread

    Πλέον με v61 @ 800dpi 1000Hz το νιώθω αρκετά πιο smooth. Ίσως να έφταιγε και το χαμηλό perfect control speed γιατί από ότι διάβασα χωρίς να το τσεκάρω και ο ίδιος διορθώνεται με αυτό το firmware. Επίσης είδα ότι άλλαξαν και dpi steps. Η Avago τα δίνει ως native. Με το spawn τι παίζει;
  25. STINK

    Official Battlefield 3 Thread

    Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει negative acceleration και δεν ξέρω αν ευθύνεται το παιχνίδι ή το ποντίκη. CM Spawn v32 @ 1800dpi 500Hz, raw input on και mousepad Sharkoon DarkGlider Gaming Mat.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.