Jump to content

no_one1416003307

Premium Members
  • Posts

    156
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About no_one1416003307

  • Γενέθλια 08/05/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κύπρο
  • Επάγγελμα
    ελεύθερος επαγγελματίας

no_one1416003307's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ευχαριστώ παιδιά θα ρωτήσω και από εκεί άμα έχει κανεις κανένα έμπιστο site δοκιμασμένο
  2. Δεν έχει το κινητό που ψάχνω.. Narayan Και για το ever buying έχω διαβάσει παρα πολλά κακά σχόλια. Βασικά πολύς κόσμος παραπονιέται για συσκευές που δεν πήρε ποτε η ακόμα και αυτές που πήραν πολλές περιτώσεις ήταν ελαττωματικά η σπασμένα. Θέλω κάποιο site που να είναι δοκιμασμένο από μέλη και αν είναι ασφαλές..
  3. ξέρει κανεις κανένα καλο αξιόπιστο site για να παραγγείλω κινητό ? Συγκεκριμένα ψάχνω για κανένα με τετράπύρινο επεξεργαστή mtk6589 Γνωρίζω μερικά αλλα μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι υπάρχουν πολύ δυσαρεστημένοι πελάτες και δεν το ρισκάρω με αυτά τα site. China Wholesale Electronics - Tablet pc Wholesale - Cell phone wholesale - Dropship From China - ahappydeal.com DealExtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
  4. Έκανα flash το ΒΙΟΣ αλλα το πρόλημα δεν λύθηκε παιδιά.. εξακουλουθούν να μην δουλεύουν τα πλήκτρα και το mouse.. Οπόταν μένει σαν σταθερό το pc με εξωτερικά πληκτρολόγιο και ποντίκι Παιδιά μπορώ να κάνω format τον σκληρό του laptop και να εγκαταστήσω windows vista εξωτερικά ? να τον βάλω σε θήκη usb και να κάνω format από το σταθερό μου ..Και μετά να τον βάλω πίσω στο laptop ? Θα κάνει boot όμως ? θα τον αναγνώριση ? Μερικοί μου είπαν ότι παίζει πρόβλημα στο boot..και ψιλό φοβήθηκα τώρα.. δεν μπαίνει και στα βίος που δεν μπαίνει.. ίσος το από τελειώσω αν δεν δουλέψει το format ..
  5. Ναι αυτό σκέφτομαι ..αλλα δεν έχω ξανά κάνει από windows update τα ΒΙΟΣ και δεν ξέρω κιόλας πιο version έχω τώρα.. τι συστήνεται ? Από την άλλη ..αν είναι άλλος hardware το πρόβλημα ..καμένο τσιπ δεν θα φτιάξει..
  6. Σήμερα πήρα το PCMCIA και το ένωσα.. και με ευχαρίστηση είδα ότι δούλεψε το εξωτερικό mouse..και το πληκτρολόγιο Τι λέτε να κάνω τώρα.. Ένα ΒΙΟΣ update ? και μετά να εγκαταστήσω vista ? σκέφτομαι πως μπορεί να γίνει σε περιβάλλον Windows το update .. μιας και εξακολουθώ να μην μπορώ να έχω πρόσβαση στο ποντίκι και πληκτρολόγιο το κανονικό.. επόμενος δεν μπρώ να μπω στο βίος
  7. Παιδιά για να σας ενημερώσω σχετικά με το πρόβλημα.. έψαξα πολύ και το διαδίκτυο είναι γεμάτο με άρθρα από άτομα που είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.. Είναι γνωστό πλέον ότι είναι Μα..ια τις ACER αλλα δεν τόλμησε να αποσύρει το μοντέλο πίσω. Το 5100 αλλα και αλλα μοντέλα AMD ΤURION εμφανίζουν αυτό το πρόβλημα.. Δοκίμασα σχεδόν όλα τα κόλπα που λέγανε .μάταια όμως .. κανένα δεν λειτούργησε .. Boot χωρίς σκληρό δίσκο .. και μετά ξανά με δίσκο Boot χωρίς δίσκο με ουμπούντου .. που ξεκίνησε να κάνει τη εγκατάσταση ..αλλα εξακολουθούσε να μην υπάρχει έλεγχος στο πληκτρολόγιο και mouse. Άρα απομένει τώρα μια PCMCIA κάρτα σαν τελευταία λύση.(Και αυτό από ότι κατάλαβα δεν διορθώνει το πρόβλημα ..αλλα το μετατρέπεις σε σταθερό υπολογιστή με εξωτερικό πληκτρολόγιο και ποντίκι..και αυτό αν δουλέψει) Πιστεύω αλλαγή μητρικής.. θα είναι ασύμφορο ..πρώτον διότι είναι παλιό το laptop ..και δεύτερο και κυριότερο είναι ότι από την ερευνα που έκανα είδα ότι πολλοί άλλαξαν μητρική.. και μετά από λίγο καιρό ξανά χαλούσε.. τώρα αν ισχύει η εγγύηση έχει καλός.. αλλα να τρέχεις να αλλάζεις μητρικές συνεχεια ...δεν λέει.. Δεν φτιάνεις το πρόβλημα απλός το προσπερνάς.
  8. Εσύ συνεχίζεις να επιμένεις και βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα.Δεν απαξίωσα κανένα και λυπάμαι που έχεις αυτή την εντύπωση και λυπάμαι ακόμα περισσότερο που επιμένεις να μου την επιβάλεις κιόλας
  9. A καλά εσύ εξακολουθείς το βιολί σου!! Και δεν κατάλαβα.. απαγορεύεται να ζητήσω βοήθεια για ένα τεχνικό πρόβλημα μέσο αυτό του forum ? Τόσα χρονια αυτό κάνω άλλωστε όταν βρω δυσκολία και δοξάσει μέχρι στιγμής πάντα λαμβάνω αρκετή βοήθεια από τα παιδιά εδώ στο forum Όσο για το αν ο τεχνικός θα μου έστελνε το σύνδεσμο.. εε αυτό και αν είναι πρωτάκουστο.. ο τεχνικός θα το πάλευε αυτός .. τι θα μου το έστελνε εμενα να το διαβάσω και να το φτιάξω? Όπως και αν έχει εγώ δεν κατηγόρησα κανένα ..και πιστεύω σαν admin γενικότερα έχεις επιθετική στάση απέναντι μου χωρίς λόγο ευχαριστώ!
  10. Δεν ξέρω για πιο λόγο επιμένετε μερικοί να παρερμηνεύεται τι λέω εδώ.. Ίσος ακριβώς για τον λόγο ότι μερικοί είναι όντως τεχνικοί και για αυτό Εννοώ ότι αν δεν φτιάχνεται η έχει κάτι πολύ δύσκολο τότε τι να μου κάνει ο τεχνικός ? Το παιδί (BStath) Με ένα link με έχει βοηθήσει πολύ περισσότερο.. από μερικούς που έχουν θιχθεί Θα δοκιμάσω μερικά από τα κόλπα που λένε τα παιδιά εκεί στο άρθρο.. Και η επομενη λύση είναι η PCMCIA ευχαριστώ παρα πολύ
  11. Ευχαριστώ παρα πολύ.. το link που μου έδωσες περιγραφή ακριβώς το πρόβλημα που έχω.. με το ίδιο μοντέλο υπολογιστή.. Φαίνεται ότι είναι πρόβλημα τις acer στο συγκεκριμένο μοντέλο.. και όχι κάποια βλάβη δικη μου..Και είναι σχετιζόμενο με τα βίος του υπολογιστή.. Δε έχω βγάλει άκρη ακόμα διότι τα έχουν λίγο μπερδεμένα αλλα θα το διαβάσω και ελπίζω να τα καταφέρω.. Αν το έχεις διάβαση εσύ και έβγαλες άκρη εξήγησε μου.. ps. όταν ένωσα το usb keyboard ανάβουν τα λαμπάκια του μονο για κλάσματα δευτερολέπτου.. κάθε φορα που το το ενώνω.. αλλα δεν ανταποκρίνεται το πληκτρολόγιο..
  12. Αυτό με το remote login πως θα μπορούσα να το κάνω ?Δεν έχω remote assistance πάνω ενεργοποιημένο.. από ότι θυμάμαι Δεν φαίνεται να δουλεύουν τα usb port πάνω .. αλλα να το δοκιμάσω και αυτό.. δεν χάνω τίποτα.. Πολύ καλή ιδέα αλλα δεν έχει ps2 ports.. έχει μονο 3 usb ports και τίποτε άλλο Έβαλα το ουμπούντου αλλα δεν έγινε τίποτα..
  13. Άρα αν είναι κοντρόλερ πάμε για νέο pc.. Αλλα σκέφτομαι μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο..για να το σιγουρέψω.. μην πετάξω το pc και μετά μάθω ότι ήταν καμια Μα...ια που φτιαχνόταν .. Καμια άλλη ιδέα ?
  14. Οι τεχνικοί δεν κάνουν θαύματα.. Ότι μπορούν να κάνουν αυτοί για να δούνε τι έχει το μηχάνημα .. μπορώ να το κάνω και εγώ.. Και αυτό προσπαθώ. Ούτε διαγνωστικό δεν μπορώ να τρέξω αφού.. όπως και να έχει.. ευχαριστώ για την βοήθεια.. έχω μιλήσει και με ένα φίλο μου τεχνικό.. και μου είπε διαφορα.. 1)Μπορεί να έχουν καταστραφεί τα driver τον συσκευών για κάποιο λόγο.. (πιστεύετε να έχει γίνει κάτι τέτοιο ? διορθώνεται ? ) 2)Μπορεί να έχει καεί κάποιος κοντρόλερ.. Πάω με την μέθοδο του αποκλεισμού.. εξετάζοντας πιθανές αιτίες και αποκλείοντας άλλες.. Μπορεί να σκεφτεί κανεις κανένα άλλο λόγο ? Επίσης σκέφτομαι σε περίπτωση που είναι οι controllers.. πάνω σε laptop μπορούν να αλλαχθούν ?
  15. Τι να μου πουν και οι τεχνικοί η οποια οποια δήποτε αντιπροσωπεία.. αν δεν μπορώ να βρω εγώ το πρόβλημα θα το βρούν αυτοί ? Το πολύ πολύ να με χρεώσουν ια την διάγνωση και να μου που δεν φτιάχνεται.. Αν ξέρω ότι φταίει κάτι και αλλάζετε τότε βέβαιος να το πάρω.. Από μια ματια που έριξα ότι τον άνοιξα ..δεν φταίει κάτι από τις ένωσις πληκτρολογίου και mouse.. άρα το πιο πιθανόν είναι να έχει και κάποιος κοντρόλερ mouse και keyboard.. είναι σε ένα controller αυτά ? αλλα τα usb γιατί δεν δουλεύουν ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.