Jump to content

DsLmaNiaC

Premium Members
  • Posts

    145
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by DsLmaNiaC

  1. Αρχική απάντηση από Shaman

    Πωπώ...Πραγματικά κουκλάρες! :p

    Ρε περιμένετε να μου έρθει το πακέτο!!

    Α!Και για να μην ξεχνιόμαστε: Ρε WoW ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

    Προδότεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς!!!! :PPPPPP

    ’ντε Djd όπου θες μας πας, ελπίζω αυτή τη φορά να κατασταλάξετε οι LM. Δε με παίρνει για τρίτο MMORPG, δεν αντέχωωωωωω!

    :cry: :cry: :boxed::spam:

  2. Τελείωσα το Warhammer 40k Dawn of War, μικρό σχετικά αλλά πολύ καλό strategy και έπεται και συνέχεια από ότι δείχνει το τέλος του.

    Αυτό τον καιρό Lord of the Rings The battle for middle earth. Ότι και να πεις για αυτό το παιχνίδι είναι λίγο. Πραγματικά εκπληκτικό.

  3. Όπως είπα γούστα είναι αυτά. Το Vampires δεν είναι και Morrowind, ούτε καν Gothik 2. Απλά δε μου άρεσε σαν υπόθεση. Δηλαδή αν κάποιας εταιρίας της έρθει και βγάλει ένα rpg που παίρνεις τη θέση ενός serial killer, εμείς εδώ θα συζητάμε για το αν είναι ή όχι καλό rpg; Και συγκρίνεις τη θεματολογία των rpgs όπου ναι καθαρίζεις δράκους με το θέμα αυτού του παιχνιδιού; :S

    Το Pop δεν είναι τόσο καλό όσο το προηγούμενο. Όσο για τη μουσική έχεις δίκιο. Πολύ καλό μουσικό θέμα αλλά πολύ κονσολάδικο και άσχετο με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

  4. Αρχική απάντηση από DrFuente

    Prince of Persia Warrior Within - πολύ μέτριο

    Vampire the Masquerade: Bloodlines - πολύ καλό, αν και προχειροδουλειά (Troika)

    Είναι δυνατόν να θεωρείς το POP WW χειρότερο από το Vampires; Και μάλιστα πολύ μέτριο; Από την άλλη γούστα είναι αυτά.:giveup: :giveup: :giveup:

  5. 1) Τέλειωσα το Moh PA το οποίο είναι κορυφαίο σε όλα, μία κλάση ανώτερο από το Call of Duty αν και δεν έχω δοκιμάσει το Multiplayer. Πάντως είναι το καλύτερο World War II FPS, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει ασχοληθεί ακόμη.

    2) Το Pirates είναι και αυτό μεγάλο κόλλημα, αν και δεν ξέρω μέχρι που μπορείς να φτάσεις ακόμα. Πολύ ενδιαφέρον και όσο προχωράς πιο δύσκολο. ’σε που θυμίζει και εποχές Amiga (με πολύ καλύτερα γραφικά βέβαια).

  6. Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγχείρηση αυτή, όσους βαθμούς και να έχεις την κάνεις και στους μηδενίζει είτε αφορούν αστιγματισμό είτε μυωπία. Η μόνη προυπόθεση που πρέπει να τηρείται είναι να έχουν σταθεροποιηθεί τα νούμερα του ατόμου που ενδιαφέραται τα τελευταία δύο χρόνια πριν την εγχείρηση. Οι εγκοπές είναι πολύ λεπτές γιατί δε χρησιμοποιείται νυστέρι αλλά μία πολύ λεπτή ακτίνα laser. Οπότε δεν υπάρχει θέμα αποκόλλησης όπως υπήρχε π.χ. στις περιπτώσεις που η μυωπία διορθωνόταν με το νυστέρι και οι εγκοπές είχαν σημαντικό μέγεθος. Τα πράγματα σήμερα όσον αφορά αυτή την εγχείρηση είναι διαφορετικά από τα δεδομένα που ίσχυαν πριν από 5 χρόνια, όπως διαφορετικά πάντα προς το καλύτερο θα είναι έπειτα από 5 χρόνια. Μη το φοβάστε το θέμα. Προσωπικά θα την κάνω γιατί έχω βαρεθεί τα γυαλιά και κυρίως το πως βλέπω χωρίς αυτά.

    Ορίστε και κάποια site για την ενημέρωσή σας:

    http://www.prk.com/www.prk.com1.1/comdir/DrSiganos.html

    http://www.vlemma.com

    http://www.eyeinstitutecrete.com/

    Το κόστος είναι 2000 με 2500 euro. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στο vlemma.com και 2000 euro στο bemmo στην Κρήτη. Ο καλύτερος στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος μου είπαν ότι είναι ο κύριος Παλλικάρης στην Κρήτη αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρεις επειδή μεγάλο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά και ο κύριος Σιγανός θεωρείται από τους κορυφαίους στον τομέα.

  7. Ξεκίνησα σήμερα το Star Wars Battlefront. Εκπληκτικό, φοβερή ατμόσφαιρα, γραφικά, ήχος τι να πω. Όσοι έχετε X800XT ή 6800 δοκιμάστε το έστω και αν δεν είστε Star Wars fans να σας πέσει το σαγόνι από τα εφέ και τα λοιπά grfx.

  8. Αρχική απάντηση από unstoppable

    Top spin demo

    Κι εγώ αυτό. Τρομερό τένις. Και για χαλάρωμα μέχρι να κυκλοφορήσει είτε αυτό είτε τα Halflife 2, Fifa 2005, NBA Live 2005, Colin Mc Rae 2005 παίζω το virtua tennis από τη Sega.

    Έχει δει κανείς αυτό το rally, το Richard Burns;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.