Jump to content

Trooper

Premium Members
  • Posts

    2.954
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

About Trooper

  • Γενέθλια 01/09/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Σπίτι
  • Επάγγελμα
    IT
  • Steam
    trooper_gr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trooper's Achievements

  1. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Και το αλλο που εβγαλα δεν ειχε καποιο θεμα με τα pins απο οτι ειδα. Το οτι ειναι επισημο εχει σημασια στην εγγυηση αν πάει κάτι στραβα (χτύπα ξύλο).
  2. Trooper

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Το κάθε επεισόδιο ειναι μια σκηνή μονοκόματη. Αυτό είναι το εντυπωσιακό, διάβασα οτι το 1ο επεισόδιο βγήκε με τη 2η προσπάθεια, ενω το 4ο με τη 14η. Ενδιαφέρουσα σειρά, περίμενα κάτι περισσότερο πάντως. Σκηνοθετικά παιρνει άριστα πάντως.
  3. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Καλωδιάκι για να μην αγχωνόμαστε Επίσημο του κατασκευαστή πάντα.
  4. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Οχι ΕΚ αυτη τη φορά, alphacool.
  5. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Ευτυχώς τα ROP ειναι στη θέση τους, και διορθώθηκαν τα προβλήματα με τα black screens (νεο bios της MSI). Αναμένω το μπλοκ για να δροσιστεί λίγο.
  6. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Δε ξερω, ανησυχητικο το ενα (1) συμβαν για ενα καμμένο πιν, αλλα αν δε δω πολλά, δε σημαίνει απολύτως τιποτα. Και στις 4090 πάλι λέγανε για καμμενες κάρτες και συνήθως ήταν user error (δε βάζανε το καλώδιο καλά). Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι αυτο που κάνει η ASUS στην ASTRAL με τον εξτρα ελεγχο. Αυτο θεωρώ οτι θα πρεπει να γίνει στανταρ ωστε να μην υπάρχουν τέτοια προβλήματα, ή έστω να υπάρχει καποια προειδοποίηση. Εγώ απέφυγα να αγοράσω third party cable, είχα παρει ενα cablemod, ποτέ δε το έβαλα και τελικα καλά εκανα με το φιάσκο που έγινε (mass recall). Άλλαξα PSU για να είμαι οσο το δυνατόν καλυμένος και προς το παρόν δεν υπάρχει καποιο θεμα (χτυπάω ξύλο). Και σκέφτομαι να ξαναλλάξω καλώδιο μιας και το προηγούμενο το εχω 1+ χρόνο ήδη και η corsair εχει βγάλει καινουρια angled.
  7. Ναι τα κανει τα black screens, οχι πολυ συχνά ευτυχως, αναμένω νεο driver ελπιζω να τα διορθώσουν.
  8. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Δε ξερω κι εγω αν ισχυει κατι, ο Jay εχει κανει 1-2 video για αυτο, αλλα το θεμα ειναι οτι για 5090 ειναι οι μοναδικοι drivers.... οποτε no rolling back.
  9. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    To κουτί μικρότερο απο της 4090, η κάρτα μεγαλύτερη πάντως
  10. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Ισα ισα χώρεσε...
  11. Πωλείται η Gigabyte 4090 Gaming OC 24G με μπλοκ της EK EK-Quantum Vector² Master RTX 4090 D-RGB - Nickel + Plexi. Σε άριστη κατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα δινεται στην αρχική της συσκευασια με την αρχική ψυκτρα και ολα τα παρελκόμενα. Οποιος εχει αγοράσει απο μένα ξερει οτι τα πραγματα ειναι σε υπεράριστη κατάσταση και προσεγμένα πάντα. Θα προτιμηθεί αγοραστής που τη θελει για watercooling, αν θελετε να βάλω την αρχική ψυκτρα γινεται, απλα θα κοστίσει +100 ευρώ. Συναντηση νότια προάστια, αλλιως στέλνω και οπουδηποτε αν προηγηθεί κατάθεση ολου του ποσού.
  12. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Ηρθαν και στα μέρη μας... Αλλο το τι περιμένεις να ειναι η τιμή και αλλο να το θεωρεις οκ. Δεν ειναι το ιδιο πράμα. Δυστυχως η nvidia ανεβάζει τις τιμές και όσο ειναι πρώτη κάνει οτι γουστάρει. Ανταγωνισμός δεν υπάρχει...
  13. Trooper

    nVidia RTX 50X0 Ada Lovelace-Next Architecture 2025

    Ψιλοαναμενόμενες οι τιμές... Στη γερμανία. Να δουμε εδω ποσο θα έρθουν.
  14. Trooper

    AMD 9800X3D εντυπώσεις κ.ά.

    Ναι φυσικα, το τελευταιο φοράει. Ηλπιζα να διορθώσει τα προβλήματα αλλα δεν.. ευτυχως που τωρα ειναι οκ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.