Jump to content

gkatsogr

Premium Members
  • Posts

    569
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Everything posted by gkatsogr

  1. gkatsogr

    Καθαρισμός chipset

    Η λύση για τα τσιμέντα είναι σπρέι επαφών χωρίς λάδι. Εγώ χρόνια τώρα χρησιμοποιώ της Teslanol. Θα εκπλαγείς πόσο εύκολα θα αφαιρεθεί. Για να είσαι φουλ κομπλέ όμως, ανεμιστήρες!!!! Βάλε και κάνα 4αρι ανεμιστήρι απευθείας επάνω στην ψύκτρα.
  2. gkatsogr

    TheLab.gr - Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός: May the Password Be with You

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
  3. gkatsogr

    Συμβουλή για αναβάθμιση CPU

    Έψαξα κι εγώ για επιδόσεις μεταξύ Intel 14ης γενιάς και AMD σειράς 5 και 7000 και όντως η AMD υπερτερεί. Το μόνο θέμα είναι ότι στην αλλαγή πλατφόρμας αν πάω σε AM5 θα πρέπει οπωσδήποτε να πάω και σε DDR5 ενώ η intel δίνει και επιλογή σε μητρικές με DDR4. Είμαι υπο σκέψη...
  4. gkatsogr

    Συμβουλή για αναβάθμιση CPU

    Ιδανικά αν υπήρχε η άνεση του χώρου ναι.
  5. gkatsogr

    Συμβουλή για αναβάθμιση CPU

    To PC αυτό φτιάχτηκε εν ριπή οφθαλμού με κομμάτια από φίλους διότι μου κάηκε αυτό που είχα (BMAX B8 Pro) και έπρεπε μέσα σε μια το πολύ 2 ημέρες να έχω pc να δουλεύει στην αποθήκη. Εκτός από τον επεξεργαστή που τον αγόρασα μεταχειρισμένο και το κουτί που πήρα καινούριο όλα τα άλλα είναι στο στυλ ότι μας περίσσευε. Αργότερα έβαλα μια καινούρια RX6600 γιατί με 3 οθόνες είχα θέμα. Θα σας στείλω αργότερα αναλυτικά τι έχει αλλά τείνω σε αυτά και ας ανεβάζουν λίγο το κόστος: ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B760M PRO RS D5 RETAIL CPU INTEL CORE I5-14400 4.7GHZ LGA1700 - BOX Ευτυχώς δεν έχω τώρα την πίεση του χρόνου διότι το pc λειτουργεί. Αυτά που τρέχω ταυτόχρονα συνήθως είναι: Chrome (προσπαθώ να κλείνω τα περιττά tabs), VM VirtualBOX (2 μηχανάκια), zoom ή spotify, excel office 2021 (4 φύλλα), και ένα πρόγραμμα με κάμερες. Οι μνήμες συμφωνώ ότι πιο γρήγορες θα ήταν καλύτερα αλλά τουλάχιστον δεν μπουκώνουν.
  6. gkatsogr

    Συμβουλή για αναβάθμιση CPU

    Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR 255 τον 10900kf και 322 τον 11900k καινούριους. Τον 11900k 240 μεταχειρισμένο. Δηλαδή είμαι μεταξύ καινούριου 10900kf ή 11900k μεταχειρισμένου.
  7. Καλημέρα σε όλους και όλες! Έχω ένα 2ο PC με μια ASUS Z590-P WiFi, i5-11400f και τον τελευταίο καιρό με όλα αυτά που τρέχω φτάνει ο επεξεργαστής στο 100% για αρκετή ώρα και πέραν του ζορίσματος μερικές φορές κολλάνε αυτά που κάνω. Οπότε είμαι σε σκέψη να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή αλλά είμαι σε δίλημμα αν θα πρέπει να πάω στον i9-10900K(ή kf) ή στον i9-11900K. O 10900 έχει παραπάνω πυρήνες ναι μεν αλλά ο 11900 έχει PCIe 4.0. Οι μνήμες που έχω επάνω είναι 2x16GB στα 2666Mhz , nVME Western Digital Blue SN570 ο οποίος είναι pci 3.0 αλλά έχω και έναν Samsung που είναι pci 4.0 και τον έχω να κάθεται. Τείνω προς τον 10900 αλλά θέλω και τις δικές σας γνώμες. Ευχαριστώ!
  8. Τα ηχεία τα πήρε ο kpetros. Πέτρο σε ευχαριστώ για την άψογη επικοινωνία!
  9. Θα ανεβάσω το απόγευμα φωτογραφία του subwoofer.
  10. Είναι από sethome cinema παλιό και πέραν της διαφοράς του χρώματος είναι της ίδιας σειράς αν δεν κάνω λάθος. Λειτουργικά αλλά με εκδορες. Θα τα κρατήσω μέχρι τέλος του μήνα και μετά πάνε ανακύκλωση. Περιοχή Αχαρνές. Υπάρχει και το subwoofer.
  11. Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Είμαι λίγο πριν την αγορά αυτού: xTool F1 Ultra - 20W Fiber & Diode Laser Engraver WWW.XTOOL.COM Meet xTool F1 Ultra, the world's first dual-laser engraver that combines a 20W fiber laser and a 20W diode laser. The perfect duo is compatible with almost all material types, supports deep... Θέλω μαζί με τους 3D printers που έχω να ζωντανέψω διάφορες ιδέες που έχω στο μυαλό μου! Περιμένω να δώ μήπως παίξει κάτι καλύτερο στην τιμή σε BF και 11/11. Ερώτηση, αυτή η εταιρία είναι καλή; Γιατί εγώ θέλω να βρω μια πρέσα της προκοπής για ακροδέκτες Dupont. Έχω πάρει 2 και μου είναι άχρηστες. Πιο εύκολα τα κάνω με ψιλό μυτοτσίμπιδο παρά με αυτές.
  12. gkatsogr

    Επιλογή κάρτας ήχου

    Δυστυχώς στις διαστάσεις αυτές δεν με παίρνει να τα τοποθετήσω εκεί που θέλω. Μου φαίνεται θα μείνω ως έχει. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  13. gkatsogr

    Επιλογή κάρτας ήχου

    Τα ηχεία αυτή την στιγμή και έτσι θέλω να μπουν και τα επόμενα, είναι τοποθετημένα κάτω από μια κουκετα μονή με διπλό στρώμα. Συγκεκριμένα είναι αυτή STORÅ κρεβάτι-σοφίτα, 140x200 cm 70242086 WWW.IKEA.GR Βρείτε STORÅ κρεβάτι-σοφίτα, 140x200 cm 70242086 στο ikea.gr. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας... Θα σας στείλω και φώτο να καταλάβετε το απόγευμα που θα επιστρέψω σπίτι.
  14. gkatsogr

    Επιλογή κάρτας ήχου

    Καλημέρα! Έχετε να προτείνεται ηχεία στο μέγεθος των Z906;
  15. gkatsogr

    Επιλογή κάρτας ήχου

    Το είχα παλέψει πολύ αλλά δεν έπαιζε το 5.1 στα παιχνίδια. Στην μουσική έχουν τα ηχεία το virtual και είναι κομπλέ.
  16. gkatsogr

    Επιλογή κάρτας ήχου

    Με καρφί τα έχω γιατί με την οπτική δεν έπαιζαν σωστά τα 5.1. Οπότε αν είναι μένω όπως είμαι και για μουσική θα άκουω στο ήχο σύστημα του σαλονιού. Απλά όταν δουλεύω τα απογεύματα στο pc μου την βαράει και ακούω μουσική ψιλό τσίτα.
  17. gkatsogr

    Επιλογή κάρτας ήχου

    Ηχεία έχω τα Logitech Z906.
  18. Καλημέρα! Έχω το PC της υπογραφής και θα ήθελα να βάλω εξωτερική κάρτα ήχου γιατί παντού διαβάζω ότι σε σχέση με τις ενσωματωμένες των μητρικών (και ας είναι η μητρική από τις ακριβές) ο ήχος είναι αρκετά καλύτερος! Κατά κύριο λόγο την θέλω για μουσική και λιγότερο για τα παιχνίδια διότι στα παιχνίδια χρησιμοποιώ ακουστικά. Θέλω κάτι μεταξύ 100-150€. Οπότε θέλω τις γνώμες σας και αν όντως αξίζει να μεταβώ από την ενσωματωμένη σε κάποια εξωτερική. Θα προτιμούσα να είναι εκτός κουτιού αλλά αν στα ίδια χρήματα κάποια pci είναι καλύτερη, δεν με χαλάει. Σας ευχαριστώ!
  19. gkatsogr

    Τρυπημα λαμας με τρυπανι 2χιλ

    Καλησπέρα! Εγώ και με απλά και με κοβαλτίου τρυπάω κανονικά χαλκό χωρίς προβλήματα. Αρκεί να είναι ακονισμένα και πολύ βασικό να έχεις χαμηλές στροφές.
  20. HP Pavilion Gaming 15-dk1013nv 15.6" IPS FHD (i5-10300H/8GB/256GB SSD/GeForce GTX 1650 Ti/W10 Home) (GR Keyboard) (https://www.skroutz.gr/s/28254586/HP-Pavilion-Gaming-15-dk1013nv-15-6-IPS-FHD-i5-10300H-8GB-256GB-SSD-GeForce-GTX-1650-Ti-W10-Home-GR-Keyboard.html) Έχει αναβαθμιστεί με 1ΤΒ nVME (Crucial P3), 16GB RAM και Windows 11. Η εγγύηση του έληξε τον 10/2023. Σε άριστη κατάσταση! Συνάντηση Αθήνα για έλεγχο οπτικό και καλής λειτουργίας.
  21. Καλημέρα! Δόθηκε στον AlexanderK.
  22. Αγορασμένα τον Οκτώβριο του '23 Playseat Stand GearShift Holder Pro Βάση στήριξης μοχλού ταχυτήτων Playseat Floormat Αντιολισθητικό Χαλάκι Playseat Seat Slider Playseat Evolution Καρέκλα Gaming Δερματίνης Κόκκινη (είναι ελάχιστα λερωμένο στην αριστερή πλευρά) Logitech Driving Force Μοχλός Ταχυτήτων για τα G923/G29/G920 Logitech G923 Trueforce Τιμονιέρα με Πετάλια για PS4 / PC / PS5 με 900° Περιστροφής Το σετ του καθίσματος στα 300! Το σετ της Τιμονιέρας στα 200! Μαζί 400! Περιοχή Ίλιον για έλεγχο και αν θέλετε μπορώ να σας το φέρω εντός Αττικής με δικό μου μεταφορικό μέσο δωρεάν!
  23. Χαρίζεται λειτουργική MSI AM1l μαζί με το backplate της. Μόλις την δοκίμασα και έκανα αλλαγή το cpu fan με καινούριο. Όποιος την θέλει θα πρέπει να έρθει να την πάρει από Μενίδι. Ευχαριστώ!
  24. gkatsogr

    PCVR/VR Gaming

    Πάντα προτιμώ να δίνω κάτι παραπάνω για τον αποθηκευτικό χώρο συσκευών που δεν έχουν δυνατότητα επέκτασης τους. Ιδιαίτερα με συσκευές όπως αυτή που τα παιχνίδια θέλουν έναν σκασμό GB. Η αλήθεια είναι πως μαζί με τον βασιλικό (υιός) θέλει να ποτιστεί και η γλάστρα (εγώ). Εμείς δηλαδή να μην παίξουμε όταν μας την βαρέσει κανα παιχνιδάκι;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.