Jump to content

SWBiiLive

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by SWBiiLive

  1. Όποιος Χρησιμοποιεί ADblocker εν ετη 2024 ειναι... αναχρονιστικός και παλαιομοδίτης!

     

    Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα

     

    YT.ARTEMISLENA.EU

    Έλα τώρα μην επιμένεις τώρα κουταμάρες τώρα μου λες, δεν είδες τι ωραία στα εξηγώ; Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλίτσα...

     

     

    πληροφορίες εντός ;)

    Spoiler
    DOCS.INVIDIOUS.IO

    The official Invidious documentation

     

     

  2. η Microsoft καλά θα κάνει να αρχισει με το να μην επαναφερει την gaming bar process στο παρασκήνιο οταν την κάνουμε DISABLE και που ριχνει δραματικα τα FPS επειδη τρωει την RAM σαν ρουφήχτρα, γιατι πολυ απλα ακομα και να έχει κάποιος xbox μπορεί να μην θελει να το συνδεσει στο PC του!

     

    Σωνει και καλα GAMING BAR στο PC?

     

    τελως πάντων οποιος θελει πραγματικά να την στειλει αδιαβαστη πρεπει να την αφαιρέσει τελείως χρησιμοποιώντας powershell ως διαχειριστης

     

    Get-AppxPackage Microsoft.XboxGamingOverlay | Remove-AppxPackage

     

    υ.γ. ε ρε μπελα που εχουμε βρει με τους φανατικους developers που προσπαθουν να επιβαλουν την εφαρμογη τους παντου. γιατι ειμαι σιγουρος κατι τετοιο παιζεται τελικά γιατι  ειναι εφαρμογή του ... Microsoft Store που πατωντας το λινκ την ξαναβάζεις!

     

  3. 3 hours ago, sdim said:

    Όταν κάποιος γεράσει και δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια πολύ απλά θα δώσει το username και το password στον εγγονό του.

     

    Παλιά έπαιρνα περισσότερα παιχνίδια Online μέχρι που κάποιο παιχνίδι με το οποίο είχα φάει κόλλημα το κατέβασε η εταιρεία και δεν είχα πλέον πρόσβαση. Από τότε προτιμώ το GOG. Στην χειρότερη, ακόμα και να κλείσει το site θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια offline.

     

    17 hours ago, minast said:

    GOG.

    Τα αγοράζεις DRM free και σου ανήκουν.

     

    δυστυχως το 2023 εριξε ενα γερο δικτυακό χαστουκι σε όσους πίστευαν οτι ειναι παικτες παιχνιδιων στα DRM games και όχι καταναλωτες τους 

     

    απολαυστε δικτυακό κλάμα απο εναν ελληνα στα κουτσουρεμένα του αγγλικα που 3 παιχνίδια επαιζε και τα 3 μπλοκάραν τoν υπολογιστη του με windows 7 μέσα σε μόλις 5 μηνες!

     

    WWW.TSEKOURI.COM

    If you are searching how to play online your games with your Windows 7, 8, 10 this is the article for you, Gaming Survive Kit for 2023, 2024 & forever

     

    Οταν κατάλαβε τι τελικα σημαινει DRM game και οτι δεν σου ανηκει το drm παιχνιδι αλλά ανηκεις στο drm παιχνιδι τοτε βρήκε και αυτός το GOG και αλλες μεθοδους που μπορειτε να διαβασετε στο ανωτέρω αρθρο ωστε να συνεχισει να παιζει τα παλια του παιχνιδια και φυσικά εβαλε την σελιδα του gog ως Background image στο αρθρο.😆

     

    υ.γ. ο κλαυσιγελος για την συγκεκριμενη περιπτωση ειναι την ιστοσελιδα αυτή την εφτιαξε αποκλειστικα για ενα απο τα 3 drm games 😂 !!! την οποια καταπως φαινεται την εγκατελειψε τελικα ...

    • Haha 1
  4. On 4/1/2024 at 10:27 AM, minast said:

    Πλέον όσων ανέβασα στο διπλανό θέμα

      Reveal hidden contents

     

     

    ένα σύντομο διάγραμμα με το ιστορικό και τον τρόπο λειτουργίας:

    b5157017fbcebb8d.png

     

    αυτό έγινε γιατί η βιβλιοθήκη XZ έμεινε με έναν μόνο προγραμματιστή όταν του επιτέθηκαν αυτοί που ενορχήστρωσαν την απόπειρα εισαγωγής της backdoor εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι...

     

    το Linux αν και ξεκίνησε από τον Linus Torvalds έναν πρώην φοιτητή ως project ανοιχτού κώδικα πάνω σε project καθηγητη που διδασκόταν στο Πανεπιστήμιο (MINIX του Tanenbaum) διαδόθηκε απο Πανεπιστήμια και εταιρείες που το χρησιμοποίησαν ως μέσον εκπαιδευσης αλλά  και  κερδοφορίας αμφότερα.

     

    Έτσι το Linux=κερνελ και όλες οι εφαρμογές που υποστηρίζουν την δημιουργία του είναι ο Νουμερα 1 στόχος όσων θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του ίντερνετ γιατί το Linux βρίσκεται σε

     

    1. Web Servers (η συντριπτική πλειοψηφία τους, ανω του 85%)
    2. Κινητά ( το Android=Linux fork και ειναι η συντριπτική πλειοψηφία των κινητων )
    3. Cloud Servers (π.χ. AWS εκτος azure ολοι οι αλλοι)
    4. Gaming Servers (το SteamOS ειναι εκδοση ubuntu)
    5. Laptop (το ChromeOS ειναι Linux fork επισης)

     

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (Πανεπιστημια) & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (GOOGLE, AMAZON, VALVE κλπ) που βγαζουν το "ψωμι τους" απο το Linux?

     

    Αφήστε να σας πω τι κάνουν...

     

    Περιμένουν εναν τεχνικό της Microsoft που Χλευαζαν ΕΝ ΧΩΡΟ όλοι τους ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ κιολας, να βρει οτι κατι δεν παει καλά με την CPU usage κατα την λειτουργια του ssh (αυτό πραγματικά εγινε και απο εκει ξεκινησε) από .......... ΤΥΧΗ!

     

    YEWTU.BE

    I do not own any copyrights of that song. I do not get profit out of it.

     

    ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ FTP ΤΟΥΣ ΤΟ LINUX ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑ PROJECT TOY LINUX!

     

    open source my@$$ & τριχες κατσαρες λαμόγια του ... Linux

     

    υ.γ. λαμόγιο=λαμόγιο ουδέτερο

    • (μειωτικό) απατεώνας, που υποκρίνεται τον αγοραστή για να προσελκύσει πελάτες για χάρη κάποιου άλλου· που επωφελείται εξαπατώντας κι έπειτα αποχωρεί. Η πράξη στο σύνολό της αποκαλείται λαμογιά
      ※  Ο Τσιφόρος ονόμαζε λαμόγια τους αβανταδόρους, αυτούς τους συνεργάτες των παπατζήδων, που με το δήθεν επιτυχημένο ποντάρισμά τους στο παιχνίδι προσέλκυαν τα κορόιδα, για να τα ξαλαφρώσει ο παπατζής από τα λεφτουδάκια τους. (Λαμόγιο, Η εφημερίδα των συντακτών, 11/05/2019, [1])
       
       

     

  5. το αστείο της όλης υλοποίησης είναι οτι η πλειοψηφία όλων αυτών που έγιναν ένθερμοι υποστηρικτές της κουλτούρας πίσω από το FALLOUT παιχνίδι/σειρά (και ότι ουσιαστικά οι εταιρείες που επενδύουν στο τέλος του κόσμου τελικά θα το προκαλέσουν κιόλας αφού θα το έχουν ελεγξει*) κατακρίνουν όσους βλέπουν με θεολογικό μάτι τις όποιες εξελίξεις στο θέμα της τεχνολογίας στην 4η τεχνολογική επανάσταση λόγω ΑΙ - άυλου χρήματος - remote μετρητών ΡΕΥΜΑΤΟΣ/ΝΕΡΟΥ - REMOTE CARS κλπ!

     

     

     

    *και τώρα θα σας κάνω να  ... αντιδράσετε όσο θέλετε!

     

    156 εκατομμύρια κόστισε στον Μαρκ Ζουγκεμπεργκ το υπόγειο καταφύγιο του στην Χαβάη!

     

    είδατε? VAULTY και ο Μαρκος ο Ζουρμπεγκίδης που θα έλεγαν και κάποιοι ... (βάλτε ότι θέλετε στις τελίτσες)

  6. Θα τον κάνω τον τίτλο πιο δραματικό

     

    Η Αχίλλειος πτέρνα της 4ης τεχνολογικής Επανάστασης είναι η Ασφάλεια στα Κινητά Τηλέφωνα

     

    και εξηγώ ειδικά για όσους προλάβαν τα modems και τους υπολογιστες χωρίς firewalls και το πανηγυρι με τα worms την δεκαετια των 90  οτι αυτό ακριβώς γίνεται ηδη τωρα οπως σωστα αναφερει η ESET.

     

    Δεστε το κινητό σας ως Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και όχι ως κινητό.

     

    Ως υπολογιστης το κινητό εχει ενα λειτουργικό συστημα κατα την αγορά του (όλα!) που ο Χρηστης δεν έχει καμία εξουσία διαχείρισης πανω του. Οι εφαρμογές εχουν περισσοτερα δικαιώματα απο τους Χρηστες και κατα συνέπεια Οι κατασκευσττες των εφαρμογών έχουν περισσοτερα δικαιωματα στο κινητό μας απο οτι εμεις!

     

    Κάποιοι λενε, ενταξει δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι ΔΕΝ κάνω τιποτα σοβαρό. ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ

     

    Οι πιο σημαντικές πληροφορίες ειναι στο Κινητό μας και ειναι α) ο αριθμος του τηλεφωνου μας β) τα email μας γ) οι φωτογραφίες μας δ) τα ηχητικά μας ντοκουμέντα και τα ε) τα 3 imei του κινητου (imei συσκευης, των 2 Υποδοχέων των SIM) που ειναι διαφορετικα απο τα imei των SIM!

     

    και ολες αυτές οι πληροφορίες ειναι σε ενα λειτουργικό που εμεις δεν ειμαστε διαχειριστες ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ FIREWALL και τις περισσοτερες ειναι ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ γιατι είναι 4-5 μπορεί και περισσοτερο χρόνια παλιό και ο κατασκευαστης σταματησε να ενημερωνει τον ΠΥΡΗΝΑ = kernel = android / ios = Linux / Unix !!!

     

    Δυστυχως οι κατασκευαστες κινητων (andoid & ios) εχουν δημιουργησει ενα πολύ ασχημο προηγουμενο και δεν κάνουν καμια ενεργεια για να το λυσουν με αποτελεσμα "ΕΚΕΙ ΕΞΩ" να ειναι συνδεδεμενες στον ιντερνετ δισεκατομμυρια ανενημερωτες συσκευες με ευπαθειες στον ΠΥΡΗΝΑ τους που ειναι χρυσορυχεια πληροφοριων και τα οποια ειναι ξεβρακωτα απο οποιαδηποτε αμυνα επιθεσης και περιμενουν τους επιτηδειους να κατεβασουν μια Kali λινουξ εκδοση για να τους ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ στην κυριολεξια και δυστυχως σε ολη αυτή την τεχνολογική ΠΑΡΑΝΟΙΑ προστιθεται η ανοησια οσως εχουν ενα "μαγαζι γωνια" που λενε ... ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ!👇

     

    https://www.flash.gr/mesa-mazikis-metaforas-telos-to-chartino-eisitirio-pliromi-me-trapeziki-karta-kai-psifiako-portofoli-933176

     

    ετσι αναγκαζουν ΚΑΙ οσους δεν έχουμε ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο παλιο μας κινητο να βαλουμε, θετοντας μας Νουμερο 1 υποψηφιους για χακαρισμα και ισως οι επιτηδειοι μας καταστρεψουν και την ζωη με αυτό το χακάρισμα με τοσες πληροφοριες που εχουμε στα κινητα οπως ανεφερα προηγουμένως.

     

    ΕΛΕΟΣ με οσους αποφασιζουν τετοια μετρα!

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.