Jump to content

SWBiiLive

Premium Members
  • Posts

    57
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

639 Εμφανίσεις προφίλ

SWBiiLive's Achievements

  1. SWBiiLive

    Ποια τράπεζα είναι η πιο εχθρική;

    δεν υπαρχει καλυτερα ή χειρότερα στις πληρωμές με κάρτες, γιατι ... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ .... Δεν εχεις ηλεκτρικό (βλάβη) Δεν εχεις ιντερνετ (βλάβη) Δεν εχεις συσκευή / browser συμβατό (ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΟΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. π.χ. discourage forums (ελπίζω να καταλαβατε τον αναγραμματισμο)) αποψή μου πάντα ... ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ & ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΙΣ 4ης ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ και φυσικά με την ανοησία και με τους ανόητους που βλέπουν το τυρί (ευκολίες) και δεν βλέπουν την φακα (κινδύνους)
  2. SWBiiLive

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    CHEMTRAIL εεε? Να σας το δείξω το CHEMTRAIL λοιπόν αν και έφαγα σαντοουμπαν (για αυτό το ποστ το περίμενα και το καταλαβαίνω αλλά για το άλλο με τους επεξεργαστές με τις ανούσιες κατηγορίες, απλά έλεος) και είμαι ένα βήμα από το να αποχωρίσω απο το φόρουμ γιατί κατάλαβα με τι έχω να κάνω, θεωρώ ότι το ελληνικό στοιχείο μέσα μου οφείλει να απαντήσει στους χλευαστές που ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ να ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ μιας και νομίζουν ότι τα ξερουν όλα, κάτι που ήταν το απόλυτο χαρακτηριστικό των Αρχαίων προγόνων μας! Βίντεο με Chemtrail 1911 vs Glock - Is it Okay to Like Both? | 9-Hole Reviews YEWTU.BE Henry and Josh of @9HoleReviews take their 1911 and Glock to the range, taking shots and discussing the history, pros, and cons of... desktop μόνο δεξί κλικ, επιλογή > open video in new tab αφού έχετε το βίντεο στο url το κατεβάζετε άνετα στον Η/Υ και το ανοίγετε με κάποιον player που έχει αλλαγή ταχύτητας (το VLC εχει) κατεβάστε την ταχύτητα όσο πάει κάτω (0.13 στο wmpc που το έφτιαξε ο ΕΛΛΗΝΑΣ xhmicos και που χρησιμοποίησα) και πηγαιντε στο λεπτό που βλέπετε τις εικόνες , Με spacebar κάνουν play με spacebar κάνουν pause στον χρόνο που φαίνεται στις φωτογραφιες. 1o pause - chemtrail 2o pause - no chemtrail υ.γ. και σε περίπτωση που σας μπει η ιδέα ... https://web.archive.org/web/20240715204735/https://www.thelab.gr/forums/topic/139800-ειδήσεις-απο-την-ελλάδα-και-όλο-τον-κόσμο-v20/page/957 είναι σωσμένα τα instances στον λογαριασμό μου στο archive.org . Γεια χαρά και μπορεί να τα ξαναπούμε ... μπορεί και όχι γιατί είναι βαρύ για καλοκαιρινό έδεσμα το perma σαντοουμπαν ...
  3. SWBiiLive

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Η σφαίρα για την "κετσαπ" που έλεγαν κάποια δίποδα "τούβλα" η σφαίρα παλι σε 3 στοπ-καρε για να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ανούσια μακακια (ούτε χαχα ούτε χουχου. αυτά από εδώ και εμπρός ξεχάστε τα μέχρι και τον Νοέμβριο γιατί προβλέπονται πάρα πολύ επικίνδυνοι μήνες για όλους ειδικά για αυτούς που οπλίζουν τα χέρια 20χρονων ανόητων αγοριών/κοριτσιών) και εδώ η ομολογία του σκοπευτή που είπε οτι τους είχαν stanby για 3 λεπτά και δεν τους έδιναν το πράσινο φως για εξουδετέρωση και φυσικά αυτό θα χρησιμοποιηθεί και κατά την εξέταση ΤΗΣ επικεφαλής στις 22 Ιουλίου που έχει κληθεί σε απολογία ενώπιον ειδικής επιτροπής της Αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων. δεν ξέρω αν είναι τρολιά ή όχι η άνωθεν ομολογία αφού τα 3 λινκς των εικόνων σε τουιτερ (*οι πηγες στο τελος) και φεισμπουκ δεν είναι δικά μου αλλά το ότι έχει κληθεί η λεγάμενη σε μια εβδομάδα ισχύει Rep. James Comer expects emergency hearing with Secret Service Director Kimberly Cheatle on July 22 | Fox News Video WWW.FOXNEWS.COM Fox News senior congressional correspondent Chad Pergram on expected emergency hearings with Secret Service Director... *(φωτογράφος το cnn ςιναι για τις 2 φωτογραφιες του τουιτερ)
  4. η ι9 της intel και oi r9 / threadripper της amd ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ για εναν gamer αλλά ειναι ΙΔΑΝΙΚΕΣ για οσους χρησιμοποιουν το PC ως workstation με πολλες παραλληλες βαριές διεργεασιες (VM, Video editing κλπ)! Ασε που αν αυτό συμβαίνει μονο στο WARFRAME δειχνει κακή υλοποιηση απο την πλευρα της Digital Extremes που εφτιαξε το παιχνιδι, μιας και αυτο συμβαινει μονο σε αυτό το παιχνιδι. Πιθανολογώ καποια μακακια εκανε ο dev του παιχνιδιου ή της engine και δημιουργουν ανουσιο δραμα που θα τους ερθει και μπουμεραγκ στο τελος! Για την ιστορία και μονο για τους gamers .... οι σειρες intel i7 και amd r7 ειναι αυτες που λες οτι ειναι ιδανικές για gamers χωρις να αποκλείω τις i5 & r5 ειδικα οταν εχουν καλή single thread απόδοση και αυτό γιατι πλεον τα νεα κατωτερα cpu ειναι εφοδιασμενα με πολλους κυριους ή με πολλους βοηθητικούς πυρηνες ( η πονηρο η ιντελ το αρχισε και ειμαι σιγουρος συντομα θα το δουμε και απο την amd ) που αναλαμβανουν τις επιπλεον διεργασιες που τρεχουν την ωρα που παιζει καποιος παιχνιδια (voice comms, system services κλπ)
  5. good find αλλά θα παω την έρευνα σου ένα βήμα παρακάτω γιατί πρέπει να απαντηθεί κάποια στιγμή αν ήξερε ή δεν ήξερε η συγκεκριμένη πλατφόρμα! αν αφαιρεθεί η δυνατότητα να βλέπουν οι άλλοι χρήστες τι γράφουν μέσα στην πλατφόρμα της (δηλαδή αυτό που εκανες) αυτό σημαινει οτι .... ήξερε και συμμετείχε αν δεν αφαιρεθεί η δυνατότητα να βλέπουν οι άλλοι χρήστες τι γράφουν μέσα στην πλατφόρμα της αυτό σημαινει οτι ... δραστηριοποιούνται εταιρείες μαρκετινγκ που φτιάχνουν χρήστες για να προωθούν προϊόντα και είτε ήξερε ή δεν ήξερε η πλατφόρμα δεν μπορεί να βρεθεί και να αποδειχθεί. υ.γ. γιατί μίλησα για εταιρείες μάρκετινγκ? πρόσφατα σε ένα ποστ έβαλα 2 λινκς. Το ένα λινκ από αυτή την πλατφόρμα για να δείξω ενα cpu και χρησιμοποίησα αυτής της πλατφόρμας γιατί το e-shop π.χ. αν δείτε στα pc, δεν έχει πλέον ποικιλια και δεν υπάρχουν καθαρά ελληνικές εταιρείες που να δουλεύουν ως pc parts finders. Αυτή η πλατφόρμα είναι η μοναδική ελληνική που ξέρω οτι μπορώ να δείξω ενα προϊόν και ο χρήστης να κάνει εύκολα σύγκριση με άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας στα PC, αν ξέρετε άλλη γράψτε την μου να την χρησιμοποιώ και εγώ! Το άλλο λινκ μου απάντησαν μέσα στο φόρουμ οτι δεν είναι έμπιστο και με άσχημο τρόπο κιόλας και έτσι με ανάγκασαν να ψάξω τι γίνεται κάτι που με οδήγησε σε αυτήν την σελίδα που αν και δεν με έπεισε και έμενα αν είναι αξιόπιστη ή οχι πάντως εξηγεί και με συγκεκριμένες εταιρειες πως οι εταιρείες μαρκετινγκ χρησιμοποιούν άλλες πλατφόρμες (π.χ. γιουτιουμπ, φειςμπουκ, ινστα, χ κλπ) για προώθηση ή ... ΠΟΛΕΜΟ στους αντιπάλους τους!
  6. SWBiiLive

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ

    αν βάλεις υποθήκη το ακίνητο χωρίς να έχεις προσπαθήσει τουλάχιστον να βρεις μια part-time δουλειά εκεί που θα κάνεις μεταπτυχιακό ως συμπλήρωμα εισοδήματος βάζεις σε περιττό ρίσκο την περιουσία σου αλλά το ποιο σημαντικό ... το σίγουρο εισόδημα σου απο το ακίνητο σε μια εποχή και περιοχή που ο πόλεμος την έχει αγγίξει αλλά και την πλησιάζει για τα καλά! δεν είμαστε πριν 30 χρόνια που οι αγγελίες μέσω ιντερνετ ήταν μηδαμινές ως προς αυτές που ήταν στις εφημερίδες που χρειάζεται να πας πρώτα εκεί που θα κάνεις μεταπτυχιακό για να βρεις μια part-time δουλεία. Κάνοντας την έρευνα από την ελλαδα μέσω ιντερνετ και αν αρχίσεις από τώρα νομίζω οτι είναι η σωστή πρώτη κίνηση και για 2 λόγους κιόλας. ποιος είναι ο 2ος λόγος? μπορεί να βρεις ή να σου ανοίξει την πόρτα για μια πολύ καλή δουλεία εκεί που θα κάνεις μεταπτυχιακό χωρίς φυσικά να ρισκάρεις τίποτα γιατί μην ξεχνάει κανείς.... υποθήκη = ρίσκο απώλειας του ακίνητου!
  7. επειδή είδαν αυτά τα exit poll (από τεχνολογικά φόρουμ κιόλας) κατάλαβαν οτι τα πράγματα για την ΑΙ δεν πάνε όπως θέλουν τα μεγάλα OIKONOMIKA αφεντικά του εξωτερικού (τα λεφτοδεντρα της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλαδα) και έτσι άρχισαν τα "γλειφιτζουρια" στα κακά παιδάκια που δεν γουστάρουν να τους κυβερνάει και καθορίζει - ελέγχει την ζωή ένας "αλγοριθμος" Οπότε βάλτε ζώνες και ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη προπαγάνδα ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ υπέρ των arm laptop ever... υ.γ. για όσους την "πάτησαν" ήδη με οσα μοντέλα ενσωμάτωσαν με το ετσι θέλω το recall και θέλουν να δουν τι έχει ηδη καταγράψει (και έχει στείλει? ρητορικο το ερώτημα) θα αφήσω το λινκ με τον κώδικα σε python ωστε να δείτε ιδίοις ομμασι τι screenshots / snapshots έχει καταγράψει το "εξυπνο" laptop σας GitHub - xaitax/TotalRecall: This tool extracts and displays data from the Recall feature in Windows 11, providing an easy way to access information about your PC's activity snapshots. GITHUB.COM This tool extracts and displays data from the Recall feature in Windows 11, providing an easy way to access information about...
  8. την λατρεία στο λειτουργικό της τηλεόρασης ειναι κατι που δεν την κατάλαβα ποτέ και δεν εισαι ο πρωτος που την βλέπω και πιστεύω πηγάζει απο οτι νομίζουν οι περισσότεροι οτι τα small htpc (κατηγορια raspberry) δεν παιρνουν remote controllers... 5 Best Plex Alternatives WWW.HOWTOGEEK.COM There's more to media streaming than Plex. παίρνουν και remote controllers τα small htpc ... 4 Best HTPC Remote Controllers for 2023 - Nerd Techy NERDTECHY.COM In the realm of home entertainment, the evolution of technology has culminated in the Home Theater PC (HTPC). This hybrid device... βάλε ενα media server με addons που θες σε ενα μικρο htpc διπλα στην τηλεοραση, παρε και ενα remote controller και δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο ΠΟΙΑ TIZEN ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΗΖΕΝ?
  9. SWBiiLive

    Ανακαλύφθηκε κρίσιμη ευπάθεια "regreSSHion" στο OpenSSH

    θα απαντήσω στον εαυτό μου γιατί δυστυχώς η πλειονότητα των χρηστών του Linux έχει πλανηθεί οικτρά και οτι και να τους πω ως παράδειγμα θα πάει στράφι και θα είναι σαν να το λεω στον τοίχο! ΝΑΙ το Linux είναι open source αλλά αυτο δεν το κάνει και ασφαλές για τον χρήστη αλλά ανοιχτό και προσβάσιμο σε όλους να το σκαλίσουν! Μα θα πει πάλι κάποιος ... "Ο Κώδικας είναι προσβάσιμος σε όλους, δεν πρόκειται να γινει κάποια κακόβουλη ενεργεία γιατί... κάποιος θα το δει" οκ i take the bait... που ήταν αυτός ο κάποιος να το δει τα τελευταία ... 4 χρόνια? Τελικά όχι μόνο δεν υπήρξε ούτε ένας απο τους 75 (τοσοι ειναι σημερα οι devs της Linux fork εκδοσης) αλλά είναι πρόδηλο οτι υπηρξε σκοπιμότητα γιατί .... ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ OPENSSH PROJECT ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ BSD ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2006! έβαλα το λινκ με την συζήτηση πάνω στον κώδικα στην προηγούμενη πρόταση για να καταλάβετε ολοι οτι το LINUX δεν εχει ενσωματωθεί παντού γιατι είναι ενα ασφαλες λειτουργικό αλλα επειδή είναι ανοικτού κώδικα και προσβάσιμο σε όλους δωρεάν. Ούτε καν 75 devs = 300 μάτια δεν σταμάτησαν κάποιον να ξαναβαλει το rce exploit.Τελικά πόσα ακόμα μάτια χρειάζονται για αυτήν την ριμάδα την ασφάλεια? 0 ρητορικό ήταν το ερώτημα γιατί.... ΑΛΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ που καταλήξαμε όλοι μας να έχουμε στα χέρια μας linux με την μορφή του android και στα οποια κινητα δεν ειμαστε καν admin για να μπορεσουμε να βαλουμε ενα firewall της προκοπής όπως ειπώθηκε οτι το σταμάταγε αυτο το rce exploit! Θεωρητικά το Linux είναι ανοιχτού κωδικά, Πρακτικά είναι ανοιχτό στις κακόβουλες ενέργειες και το σταματάω εδώ μιας και το αρχικό άρθρο δεν ειχε αυτην την πολυ κρισιμη λεπτομέρεια οτι το BSD δεν ήταν ποτέ ευπαθής σε αυτό το rce exploit, που κράτησε .... 4 χρόνια! OpenSSH: Release Notes WWW.OPENSSH.COM OpenSSH release notes " Exploitation on non-glibc systems is conceivable but has not been examined. Systems that lack ASLR or users of downstream Linux distributions that have modified OpenSSH to disable per-connection ASLR re-randomisation (yes - this is a thing, no - we don't understand why) may potentially have an easier path to exploitation. OpenBSD is not vulnerable "
  10. SWBiiLive

    Ανακαλύφθηκε κρίσιμη ευπάθεια "regreSSHion" στο OpenSSH

    "Η ευπάθεια αποτελεί συνέχεια του CVE-2006-5051, ενός σφάλματος που επιδιορθώθηκε το 2006. Με κάποιο τρόπο, αυτός ο παλιός εχθρός μπήκε ξανά στον κώδικα τον Οκτώβριο του 2020" και τι εγινε ένα μήνα μετά, τον Νοεμβριο του 2020? ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚH χαχαχα ... οι φιλοι σας οι Δημιοκρατικοί προγραμματιστες του openssh την ξαναεβαλαν την backdoor για να μουκαρουν στους αντιπαλους τους ή οποιους αλλους θελουν!!! μετά και* απο αυτό ... LINUX AND OPEN SOURCE IS OFFICIAL DEAD και γράψτε ό,τι μπουρδα θελετε για το "καλο open source" και το "κακο closed source" οπως π.χ. τα windows/mac! *ελπιζω να μην ξεχασατε τι εγινε με την xz βιβλιοθηκη λίγες μέρες πριν...
  11. Σοβαρά τώρα, moderator εδω μέσα ξεκινάει flaming posts πανω σε scrapped σελιδες απο ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ? επειδή προφανώς κε μοδερετορα έψαχνες τρόπο / λόγο να "μου την πεις" θα μπορούσες να πεις κάλλιστα ... "ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ 3 - 10 POST ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ και καλά θα κάνεις να μας αδειαζεις σιγά σιγά την γωνιά , θα το εκανα χωρίς 2η σκεψη και δεν θα απαντουσα κιολας!!! τώρα απάντησα και δεν θα βάλω 2ο λινκ συγκριτικό γιατι ΟΛΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ !!! [offtopic] Είναι καλή εποχή να στήσω νέα σύνθεση; - Γενικά για Η/Υ - TheLab.gr WEB.ARCHIVE.ORG Μάγκες έχω ένα σύστημα με Ιντελ 7700Κ, 16gb ram και μια 3080. Παίζω 4κ/100hz και μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει (παιζω... [/offtopic] σε περίπτωση που σου μπει ... η ιδεα . επειδή φαίνεται δεν κατάλαβες τι σημαίνει 20 χρόνια pc gamer
  12. με αυτό που έγινε το 2020 όλοι εξοπλίστηκαν με Η/Υ σε παγκόσμιο επίπεδο, όποτε απο εδω και μπρος θα βλέπεις κάθε χρόνο και .... ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ φυσικά οι μεγάλοι κερδοσκόποι σαν την "NοVIDIA" που εδώ και 2 δεκαετίες δεν έχει υπάρξει μια γενικότερη ταση (π.χ. μπιτκοινς) που να μην την εχει εκμεταλλευτεί θα συνεχίσει να εχει ακριβα μοντελα γιατι συτην την στιγμη κερδοσκοπεί πάνω στην ΑΙ αλλά με την 3080 που ηδη έχεις δεν βλέπω κανενα μα κανενα προβλημα καρτας γραφικών! ομως ο 7700 στην 3080 ειναι το bottleneck στο setup σου (ουτε καν τα 16g ram ) αν θες να κανεις σωστή κινηση και όχι βιαστική που θα ικανοποιήσει το εγω σου ... αποψη μου ειναι να αγορασεις 1. cpu (γενια 14, oxi μικροτερη γιατι εχουν προβλημα με θερμοκρασιες) + 2. mobo (αναγκαστικα λογω cpu) + 3. ram (οχι απαραιτητα αλλα να ξερεις αν εχεις ηδη 2 modules ddr4 δεν θα δεις μεγαλες διαφορες με τα ddr5 ή με μεγαλυτερες συχνοτητες στα ddr4 που ηδη εχεις) + 4. m2 nmve + passive ψυκτρα (αν εχεις ssd θα δεις τεραστια διαφορα με την m2 nvme που ομως θελεις ψυκτρα γιατι το parallel access την nvme αυξανει θερμιοκρασιες) με οτι καλυτερο υπαρχει αυτήν την στιγμη χωρις να χρειαστεις καινουργιο PSU μιας και ο 7700 ειναι ηδη στα 130 watt στην θεση σου θα πηγαινα απο την gαming 1151 στην 1700 και οχι στην 1200 γιατι απο οτι καταλαβα το εχεις για gaming (μονο gamers νομιζουν οτι με καλυτερη gpu νομιζουν οτι θα αλλαξουν δραματικα τις αποδοσεις οπως και φαινεται ηδη εκανες με την 3080, no offence ετσι ημουν και εγω πριν 20 χρονια ) ΟΜΩΣ ... απο αυτα που εγραψες λειπουν πολλα... ποσα ram modules εχεις τωρα , σε τι συχνοτητα, ειναι, εχεις m2 nvme ή οχι και το ποιο σημαντικό ... ΠΟΣΑ $$$ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ... Τεσπα επειδη δεν ξερω τι εχεις στο μυαλο σου το μονο σιγουρο και το εγραψα ηδη η CPU σου ειναι το bottleneck σου και στην θεση σου απο εκει θα ξεκιναγα και φυσικα θα εκλεινα τα αυτια μου στις αηδιες περι ddr5 γιατι οι διαφορες στις τιμες που εχουν με τις ddr4 ειναι τεραστιες τωρα και προφανως με τις ddr4 που ηδη εχεις ειναι αμελητεες οι διαφορες σε επιδοσεις γιατι οι μνημες ηταν ειναι και θα ειναι παντα τα ποιο γρηγορο H/W στους Η/Υ και δεν ειναι εμφανεις οι διαφορες τους μεσα στον Η/Υ !!! Για να μην σε αφήσω παραπονεμένο δεν θα σκεφτόμουν καν τις εκδόσεις CPU 12,13 άλλα θα ξεκίναγα με την 14 σειρά π.χ. https://www.skroutz.gr/s/46852089/Intel-Core-i5-14600K-2-6GHz-Epexergastis-14-Pyrinon-gia-Socket-1700-se-Kouti.html#description που σε σχεση με αυτην που εχεις τωρα ειναι η μερα με την νυκτα σε επιδοσεις UserBenchmark: Intel Core i5-14600K vs i7-7700K CPU.USERBENCHMARK.COM Based on 714,012 user benchmarks for the Intel Core i5-14600K and the Core i7-7700K, we rank them both on effective speed and value for... που ακομα και +100 ευρω να δωσεις για την ι7-14700κ η διαφορα δεν μεταξύ τους σε σχεση με τον i5 δεν ειναι πολυ μεγαλυτερη ... αποδειξη https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-7700K-vs-Intel-Core-i7-14700KF/3647vsm2212020
  13. SWBiiLive

    Tp link δεν δουλεύουν μετά από reset

    το TL-WA7210N μοντελο εχει εξομοιωτή που θα το βρεις στην σελίδα υποστήριξης => https://www.tp-link.com/us/support/download/tl-wa7210n/#Emulators π.χ. TL-WA7210N EMULATOR.TP-LINK.COM εκεί μπορείς να "παίξεις" με τις ρυθμίσεις εκ του ασφαλούς αλλά και να δεις τι default δικτυακές ρυθμισεις έχει το Cpe210 Pharos δεν εχει emulator αλλα έχει πολλα pdf που μπορεις να βρεις τις default ρυθμισεις του CPE210 | 2.4GHz 300Mbps 9dBi Outdoor CPE | TP-Link WWW.TP-LINK.COM 2.4GHz 300Mbps 9dBi Outdoor CPE γιατί λέω ότι ό,τι και να κάνεις θέλεις τις default δικτυακές ρυθμίσεις? επειδή προφανώς αυτές έχουν μετά το "power cycle" που έγραψες και το 2ο που δεν μπορείς να συνδεθείς είναι προφανώς conflict ip ή σε subnet ΕΚΤΟΣ του δικού σου δικτύου και το ποιο είναι πρέπει να το ψάξεις εσυ. αν π.χ. έχει ip ΙΔΙΑ ME κάποια συσκευή στο υπάρχον δίκτυο σου (π.χ. του router) ή διαφορετικό subnet (αντι για 192.168.0.0/24 να ειναι στο 192.168.1.0/24 ) Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ μέσω wifi / καλώδιο !!! άνοιξε τα λινκ που έβαλα, δες τις default δικτυακές ρυθμίσεις και ΠΡΟΣΘΕΣΕ ή ΑΛΛΑΞΕ τον τρόπο που συνδέεσαι στο 2ο ειδικά που "δείχνει" να έχει πρόβλημα αλλά σχεδόν πάντα είναι IP CONFLICT μέσα στο δίκτυο / είναι σε εντελώς αλλο δίκτυο και τις λιγότερες φορές έχει βλάβη. Ασε που αν ειχε βλαβη δεν θα το αποθήκευες, θα το είχες πετάξει ηδη
  14. SWBiiLive

    Ποια τράπεζα είναι η πιο εχθρική;

    έχω μια υποψία οτι η ΔΕΗ έγινε κάθε μήνα ΚΑΙ για το 0.50x4 = 2 ευρώ το τετράμηνο, αλλά μην το πείτε παραέξω
  15. για να αρχίσετε να καταλαβαίνετε τον κόσμο αλλά και την """Ένωση""" που ποτέ δεν ρωτηθήκαμε αν θέλουμε να είμαστε ... μέλη της πρέπει να δείτε όλο το βίντεο αλλά και να καταλάβετε ότι όταν τα έλεγε αυτά ήταν πριν τις εκλογές, δηλαδή δεν ήξερε κανένας (δημοσίως) τον Ιανουάριο του 2015 ότι θα γίνει ... συγκυβέρνηση!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.