Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Τα Windows 11 23H2 αποκτούν ενίσχυση επιδόσεων για τις CPU AMD Ryzen

      Οι επεξεργαστές Zen 3, Zen 4 και Zen 5 της AMD αποκτούν αύξηση των επιδόσεων χάρη σε μια νέα ενημερωμένη έκδοση των Wind

    Προηγουμένως, η AMD είχε ανακοινώσει ότι η επερχόμενη ενημέρωση Windows 11 24H2 θα περιλάμβανε βελτιστοποιήσεις για αυτούς τους επεξεργαστές. Ωστόσο, η εταιρεία αποκάλυψε τώρα ότι αυτές οι βελτιστοποιήσεις έχουν μεταφερθεί στην τρέχουσα ενημερωμένη έκδοση Windows 11 23H2. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν τώρα να επωφεληθούν από τη βελτιωμένη απόδοση των επεξεργαστών AMD Ryzen χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν την πλήρη έκδοση 24H2.

     

    Η ενημέρωση, KB5041587, είναι διαθέσιμη ως προαιρετική ενημέρωση μέσω του Windows Update. Η AMD έχει δηλώσει ότι η αύξηση των επιδόσεων θα πρέπει να είναι συγκρίσιμη μεταξύ της 23H2 με αυτή την ενημέρωση και της πλήρους έκδοσης 24H2.

     

    Ενώ η βελτιωμένη απόδοση θα ωφελήσει όλους τους επεξεργαστές Ryzen, είναι ιδιαίτερα σημαντική για την τελευταία σειρά Ryzen 9000 της AMD. Ορισμένοι από αυτούς τους επεξεργαστές, όπως ο Ryzen 9 9950X, είχαν αντιμετωπίσει κριτική λόγω της απόδοσής τους που δεν ανταποκρινόταν στους ισχυρισμούς της AMD. Ωστόσο, με τις νέες βελτιστοποιήσεις πρόβλεψης κλάδων, αυτοί οι επεξεργαστές θα μπορούσαν να δουν μια αξιοσημείωτη βελτίωση στα παιχνίδια και σε ορισμένους φόρτους εργασίας παραγωγικότητας.

     

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η AMD έχει αναφερθεί στην πρόβλεψη κλάδων ως «ειδική για την AMD», υποδηλώνοντας ότι οι χρήστες της Intel ενδέχεται να μην επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη βελτιστοποίηση. Ωστόσο, μένει να δούμε αν η Intel έχει εφαρμόσει παρόμοιες βελτιστοποιήσεις στις δικές της ενημερώσεις.

    Translated with DeepL.com (free version)


    Πηγή
    Φωτογραφία: Microsoft / Samsung
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.