Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    IFA 2024: Η ASUS επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο AI-Driven Computing με νέους υπολογιστές Copilot+

      Η ASUS φέρνει την επανάσταση στους υπολογιστές με υπολογιστές Copilot+ με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης στην IFA 2024.

    Η ASUS, ηγέτης στην τεχνολογική καινοτομία, παρουσίασε στην IFA 2024 μια νέα σειρά υπολογιστών Copilot+ με ενισχυμένη τεχνητή νοημοσύνη. Αυτές οι εκδόσεις απευθύνονται σε επαγγελματίες, δημιουργούς και επιχειρήσεις, επεκτείνοντας την ενσωμάτωση εργαλείων AI για τον εξορθολογισμό των ροών εργασίας, την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την παροχή μιας απρόσκοπτης εμπειρίας χρήστη. Η σειρά περιλαμβάνει συσκευές αιχμής που τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel Core Ultra και Snapdragon X Plus, παρέχοντας στους χρήστες προηγμένες δυνατότητες AI σε μια ποικιλία form factors.

     

    Vivobook S 15 και ProArt PZ13: Ισχύς και φορητότητα για δημιουργούς
    Η ASUS, πρωτοπόρος στον υπερφορητό σχεδιασμό, παρουσίασε τα Vivobook S 15 και ProArt PZ13, τα οποία τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή Snapdragon X Plus. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν βελτιωμένη απόδοση με AI, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας. Το Vivobook S 15 είναι σχεδιασμένο για κορυφαία φορητότητα με οθόνη OLED 15,6» 3K και την εφαρμογή StoryCube για δημιουργικές ροές εργασίας. Το ProArt PZ13, ένας ελαφρύς αποσπώμενος φορητός υπολογιστής, εστιάζει στους δημιουργούς περιεχομένου με εργαλεία με AI, όπως το StoryCube και το Creator Hub για βελτιστοποιημένες ροές εργασίας.

     

    ExpertBook P5 και P1: Λύσεις εργασίας με ενισχυμένη τεχνητή νοημοσύνη
    Η ASUS συνεχίζει να καινοτομεί για τους επαγγελματίες με το ExpertBook P5, το πρώτο Copilot+ PC για εργασία, εξοπλισμένο με επεξεργαστές Intel Core Ultra και εργαλεία AI. Αυτός ο φορητός υπολογιστής με επίκεντρο τις επιχειρήσεις διαθέτει το ASUS AI ExpertMeet, το οποίο αυτοματοποιεί εργασίες συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένης της απομαγνητοφώνησης πρακτικών και της μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο, και ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως τα Windows 11 Secured-core και την ανίχνευση απειλών McAfee AI. Σχεδιασμένος για επαγγελματίες εν κινήσει, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με αντοχή στρατιωτικού επιπέδου.

    Η σειρά ExpertBook P1 απευθύνεται σε επαγγελματίες με χαμηλό προϋπολογισμό, παρέχοντας απαραίτητη υπολογιστική ισχύ σε ελαφρύ, ανθεκτικό σχεδιασμό. Με έμφαση στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των συσκέψεων, το εργαλείο AI ExpertMeet βοηθά στην υπέρβαση των γλωσσικών εμποδίων και παρέχει απρόσκοπτη μεταγραφή συσκέψεων, καθιστώντας το ένα ισχυρό εργαλείο για σύγχρονα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

     

    Zenbook και NUC Mini PC: Αναβαθμίζοντας την εμπειρία του καταναλωτή
    Τα μοντέλα Zenbook S και Vivobook S της ASUS, που αναδείχθηκαν στην IFA 2024, προσφέρουν απαράμιλλη απόδοση με κομψό, ελαφρύ σχεδιασμό. Το Zenbook S, κατασκευασμένο από υψηλής τεχνολογίας Ceraluminum™, συνδυάζει το στυλ με τη δύναμη και την αποδοτικότητα. Και τα δύο μοντέλα τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel Core Ultra και είναι εξοπλισμένα με το StoryCube, έναν διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων με τεχνητή νοημοσύνη(ASUS Unveils Intel-Driv...).

    Επιπλέον, το ASUS NUC 14 Pro AI Mini PC παρέχει στις επιχειρήσεις εξαιρετικές δυνατότητες AI σε έναν συμπαγή form factor. Σχεδιασμένο για εμπορικές και edge computing εφαρμογές, αυτό το mini-PC παρέχει έως και 120 TOPS απόδοσης, καθιστώντας το μια ευέλικτη λύση για επαγγελματικά περιβάλλοντα.

     

    Δέσμευση για το μέλλον
    Η νέα σειρά υπολογιστών Copilot+ της ASUS υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να ενσωματώσει καινοτομίες με γνώμονα την Τεχνητή Νοημοσύνη σε όλες τις σειρές προϊόντων της, παρέχοντας πιο έξυπνες και διαισθητικές εμπειρίες πληροφορικής. Με έμφαση στη βιωσιμότητα, η ASUS ενσωματώνει ανακυκλωμένα υλικά και ισχυρά πρότυπα ενεργειακής απόδοσης σε όλες τις συσκευές της, ενισχύοντας την αφοσίωσή της σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον μέλλον.

    Αυτοί οι υπολογιστές Copilot+ είναι πλέον διαθέσιμοι σε όλο τον κόσμο, με την ASUS να συνεχίζει να διευρύνει τα όρια του τι είναι δυνατό στο τοπίο των υπολογιστών με γνώμονα την Τεχνητή Νοημοσύνη.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.