Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Ιστορική συγχώνευση ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier – Νέος ισχυρός παίκτης στην αγορά ταχυμεταφορών

      Ισχυρότερη και πιο ανταγωνιστική εταιρεία ταχυμεταφορών δημιουργείται από τη συνένωση ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier

    Την 1η Οκτωβρίου 2024, τα ΕΛΤΑ και η ΕΛΤΑ Courier προχωρούν σε μια ιστορική συνένωση δυνάμεων, με στόχο να δημιουργήσουν τον πιο ανταγωνιστικό φορέα στην αγορά ταχυμεταφορών της Ελλάδας. Το νέο σχήμα θα συνδυάζει την ευρεία κάλυψη των ΕΛΤΑ με την ταχύτητα και την εξειδίκευση της ΕΛΤΑ Courier, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών.

     

    Η συγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, με τη νέα ενιαία εταιρεία να φέρει επιπλέον οφέλη για τους πελάτες της, καθώς και να οδηγήσει σε ενοποίηση του δικτύου εξυπηρέτησης. Η νέα εταιρεία θα λειτουργεί υπό την «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε.», η οποία θα αναλάβει όλα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της ΕΛΤΑ Courier.

     

    Οι συνεργασίες με τους πελάτες θα συνεχιστούν με τους ίδιους όρους, ενώ θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες για τυχόν αλλαγές σε τιμολόγια και λογαριασμούς. Η διεύθυνση Marketing & Πωλήσεων της ΕΛΤΑ Courier ευχαρίστησε τους πελάτες για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας ότι η συγχώνευση θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και τη δυναμική της νέας ενιαίας εταιρείας, διασφαλίζοντας καλύτερη εξυπηρέτηση και ανταπόκριση στις μελλοντικές τους ανάγκες.


    Φωτογραφία: ΕΛΤΑ Courier
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.