Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Nvidia ακυρώνει τη Σύνοδο Τεχνητής Νοημοσύνης στο Ισραήλ για λόγους ασφάλειας

      Η διήμερη εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης της κεντρικής ομιλίας του Jensen Huang, θα διεξαγόταν στις 15 και 16 Οκτωβρίου

    Η Nvidia επρόκειτο να διοργανώσει μια διήμερη σύνοδο κορυφής για την τεχνητή νοημοσύνη στο Ισραήλ σε μια εβδομάδα, αλλά η εκδήλωση ακυρώθηκε λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Τα τοπικά/εθνικά μέσα ενημέρωσης θα προσφέρουν πιθανώς πιο λεπτομερή κάλυψη της τραγικής κατάστασης στο Ισραήλ, αλλά τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο αριθμός των νεκρών στο Ισραήλ από τις επιθέσεις της Χαμάς έχει ανέλθει σε πάνω από 900, με 2.000+ τραυματίες και 100+ ομήρους. Τα αντίποινα των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών έχουν σκοτώσει 370 ανθρώπους, ενώ 2.200 έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Γάζας.

     

    Το AI Summit της Nvidia ήταν προγραμματισμένο για τις 15-16 Οκτωβρίου, στην EXPO Tel Aviv. Πολλοί ερευνητές και προγραμματιστές υλικού και λογισμικού AI βρίσκονται στο Ισραήλ και χιλιάδες άλλοι σχεδίαζαν να το επισκεφθούν για να "ξεκλειδώσουν νέες δεξιότητες, να ανακαλύψουν τα τελευταία νέα στην επιταχυνόμενη υπολογιστική και να επαναπροσδιορίσουν τι θα φέρει το αύριο".

     

     

     

    Αν μεταβείτε σήμερα στην κεντρική σελίδα της Nvidia AI Summit, θα οδηγηθείτε σε ένα απλό μήνυμα που υπογραμμίζει την απόφαση της Nvidia να ακυρώσει την εκδήλωση.

     

    wLFNeLGV54PGxQV3EexkgA.jpg

     

    Η Nvidia δηλώνει ότι λυπάται για την ακύρωση, αλλά τη θεωρεί ως τη μόνη επιλογή για την "ασφάλεια και την ευημερία των συμμετεχόντων μας". Δεν υπάρχει καμία λέξη σχετικά με το αν η Σύνοδος Κορυφής AI θα μπορούσε να γίνει εικονικά / online, και σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για ένα πιθανό αναπρογραμματισμό της εκδήλωσης.


    Πηγή
    Φωτογραφία: EXPO Tel Aviv
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.