Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Χρήστες του Microsoft Office πλήττονται από επίμονα σφάλματα ενημέρωσης "30088-27"

      Οι χρήστες παλεύουν με αποτυχίες ενημέρωσης σε πολλαπλές εκδόσεις· Παρέχεται λύση αντιμετώπισης

    Τον τελευταίο μήνα, οι χρήστες του Microsoft 365 και του Microsoft Office αντιμετωπίζουν σφάλματα "30088-27" όταν προσπαθούν να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους. Αυτό το ευρέως διαδεδομένο πρόβλημα επηρεάζει τους χρήστες του Microsoft 365, καθώς και όσους χρησιμοποιούν τις εκδόσεις Click-To-Run (C2R) του Office 2016, 2019 και 2021, προκαλώντας σημαντική αναστάτωση.

     

    Το μήνυμα σφάλματος έχει ως εξής: "Κάτι πήγε στραβά. Λυπούμαστε, αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα κατά την αναζήτηση ενημερώσεων. Παρακαλούμε ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο δίκτυο και δοκιμάστε ξανά αργότερα." Παρά την προτροπή αυτή, τα προβλήματα δικτύου έχουν αποκλειστεί ως η βασική αιτία. Οι αναφορές δείχνουν ότι η τελευταία έκδοση του Office, η έκδοση 2406 (Build 17726.20126), επηρεάζεται επίσης, αυξάνοντας την απογοήτευση των χρηστών που βασίζονται σε αυτές τις εφαρμογές για καθημερινές εργασίες.

     

    Σε απάντηση, ένας συντονιστής της κοινότητας της Microsoft συνέστησε στους επηρεαζόμενους χρήστες να επιστρέψουν σε μια προηγούμενη έκδοση του Office και να απενεργοποιήσουν τις αυτόματες ενημερώσεις έως ότου μια νέα έκδοση επιλύσει το πρόβλημα. Αυτή η προσωρινή λύση περιλαμβάνει τη χρήση του Command Prompt με δικαιώματα διαχειριστή για την επαναφορά της έκδοσης. Οι συγκεκριμένες εντολές είναι οι εξής:

     

    cd %programfiles%\Common Files\Microsoft Shared\ClickToRun officec2rclient.exe /update user updatetoversion=16.0.17628.20164

     

    Μετά την επαναφορά, οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τις ενημερώσεις, μεταβαίνοντας στο Αρχείο > Λογαριασμός και επιλέγοντας "Απενεργοποίηση ενημέρωσης" στην ενότητα "Επιλογές ενημέρωσης".

     

    Η κατάσταση αυτή ακολουθεί μια σειρά πρόσφατων προβλημάτων με τα προϊόντα του Microsoft Office. Πριν από δύο μήνες, η Microsoft αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που εμπόδιζε τους χρήστες του Microsoft 365 να απαντούν σε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Outlook Desktop. Επιπλέον, η εταιρεία αναγκάστηκε να ανακαλέσει διορθώσεις για προβλήματα του Outlook, συμπεριλαμβανομένων εσφαλμένων ειδοποιήσεων ασφαλείας που ενεργοποιούνται από αρχεία ημερολογίου ICS και προβλημάτων συγχρονισμού με διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Exchange ActiveSync.

     

    Παρά το γεγονός ότι το BleepingComputer απευθύνθηκε για δήλωση, η Microsoft δεν έχει παράσχει ακόμη επίσημη απάντηση σχετικά με τα συνεχιζόμενα σφάλματα ενημέρωσης "30088-27". Καθώς η εταιρία εργάζεται για μια μόνιμη λύση, οι χρήστες καλούνται να εφαρμόσουν την προτεινόμενη λύση για να διατηρήσουν τη λειτουργικότητα και να ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα.


    Πηγή
    Φωτογραφία: bleepingcomputer.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.