Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Alien: Romulus Κυκλοφορεί σε Περιορισμένη Έκδοση VHS για Συλλέκτες

      Η 20th Century Studios γιορτάζει την 45η επέτειο του Alien με την κυκλοφορία του Alien: Romulus σε VHS.

    Σε μια απρόσμενη αλλά καλοδεχούμενη κίνηση για τους λάτρεις των φυσικών μέσων, η 20th Century Studios ανακοίνωσε ότι το Alien: Romulus, το πιο πρόσφατο κεφάλαιο του αγαπημένου franchise επιστημονικής φαντασίας και τρόμου, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση VHS στις 3 Δεκεμβρίου. Αυτή η ειδική κυκλοφορία έρχεται για να τιμήσει τα 45 χρόνια από την πρώτη ταινία Alien, προσφέροντας στους συλλέκτες μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν ένα πλήρως λειτουργικό κομμάτι ιστορίας.

     

    Το εξώφυλλο της VHS κασέτας έχει δημιουργηθεί από τον καλλιτέχνη Matt Ferguson, γνωστό για τα έργα του πάνω στις αφίσες της ταινίας, και προσθέτει έναν αέρα νοσταλγίας στην κυκλοφορία, ενισχύοντας το συναίσθημα επιστροφής στην εποχή των φυσικών μέσων. Αυτή η κυκλοφορία σε VHS είναι η πρώτη τέτοιου είδους από μεγάλο στούντιο από το 2006, κάνοντάς την πραγματικά μοναδική και ξεχωριστή για τους θαυμαστές της σειράς.

     

    Παράλληλα με τη VHS, το Alien: Romulus θα κυκλοφορήσει και σε πιο σύγχρονες φυσικές μορφές, όπως το Blu-ray Steelbook, το 4K Blu-ray, και το DVD. Οι ψηφιακές και Blu-ray εκδόσεις θα περιλαμβάνουν αποκλειστικό bonus υλικό, όπως συνεντεύξεις με τους σκηνοθέτες Fede Alvarez και Ridley Scott, καθώς και σκηνές που δεν περιλήφθηκαν στην ταινία. Ωστόσο, η έκδοση VHS δεν θα περιέχει επιπλέον υλικό, παραμένοντας μια αμιγώς συλλεκτική επιλογή.

     

    Η κυκλοφορία αυτή δεν είναι μόνο ένας φόρος τιμής στην ιστορία του Alien, αλλά και μια υπενθύμιση της σημασίας των φυσικών μέσων σε μια εποχή που το streaming κυριαρχεί. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια αναγέννηση του ενδιαφέροντος για τα φυσικά μέσα, καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στις περιορισμένες εκδόσεις και στις νοσταλγικές φόρμες όπως το VHS και το Steelbook. Η ραγδαία άνοδος των ψηφιακών πλατφορμών και η αφαίρεση περιεχομένου από τις υπηρεσίες streaming έχουν αναδείξει τη σημασία της διατήρησης περιεχομένου σε φυσικά μέσα, με αποτέλεσμα οι συλλέκτες να αναζητούν αυτά τα μοναδικά κομμάτια ιστορίας του κινηματογράφου.

     

    Το Alien: Romulus έχει ήδη σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office, αποφέροντας σχεδόν 350 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία, που τοποθετείται χρονικά μεταξύ του πρώτου Alien και του Aliens, ακολουθεί μια ομάδα νεαρών αποίκων που έρχονται αντιμέτωποι με το πιο αδυσώπητο πλάσμα του σύμπαντος σε έναν εγκαταλειμμένο διαστημικό σταθμό. Το καστ περιλαμβάνει τους Cailee Spaeny, David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, και Aileen Wu, ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Fede Alvarez.

     

    Η κυκλοφορία της VHS κασέτας, μαζί με τις υπόλοιπες φυσικές εκδόσεις, αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τις 3 Δεκεμβρίου, προσφέροντας στους θαυμαστές του franchise την ευκαιρία να προσθέσουν αυτό το μοναδικό συλλεκτικό αντικείμενο στη συλλογή τους. Αν καταφέρετε να αποκτήσετε μία από αυτές τις περιορισμένες εκδόσεις, θυμηθείτε· Be kind, rewind!


    Πηγή
    Φωτογραφία: comicbook.com
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.