Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Paramount+ ακυρώνει τη σειρά 'Halo' μετά από δύο σεζόν

    Σε μια απροσδόκητη κίνηση, η Paramount+ ακύρωσε τη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιών «Halo» μετά από μόλις δύο σεζόν. Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Pablo Schreiber ως ο εμβληματικός Master Chief John-117, ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν της τον Μάρτιο. Παρά τη φιλόδοξη παραγωγή της και την αφοσιωμένη βάση οπαδών της, η σειρά δεν θα συνεχιστεί πέραν της τελευταίας σεζόν.

     

    «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή τη φιλόδοξη σειρά και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στο Xbox, την 343 Industries και την Amblin Television, μαζί με τον showrunner και εκτελεστικό παραγωγό David Wiener, τους συναδέλφους του εκτελεστικούς παραγωγούς, όλο το καστ με επικεφαλής τον Pablo Schreiber ως Master Chief και το καταπληκτικό συνεργείο για όλη την εξαιρετική δουλειά τους», αναφέρει η Paramount+ σε ανακοίνωσή της. «Ευχόμαστε σε όλους το καλύτερο για τη συνέχεια».

     

    Η 343 Industries, η εταιρεία ανάπτυξης πίσω από την αρχική σειρά παιχνιδιών Halo, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους οπαδούς και τους συνεργάτες σε ξεχωριστή δήλωση. «Εκτιμούμε βαθύτατα τα εκατομμύρια των οπαδών που ώθησαν τη σειρά Halo να γίνει παγκόσμια επιτυχία και παραμένουμε δεσμευμένοι να διευρύνουμε το σύμπαν του Halo με διαφορετικούς τρόπους στο μέλλον», αναφέρει η δήλωση. «Είμαστε ευγνώμονες στην Amblin και την Paramount για τη συνεργασία τους στο να φέρουμε το εκτεταμένο σύμπαν επιστημονικής φαντασίας στους θεατές σε όλο τον κόσμο».

     

    Το ταξίδι του «Halo» στην Paramount+ ήταν μακρύ και γεμάτο αλλαγές. Οι αρχικές προσπάθειες για τη δημιουργία μιας ταινίας μεγάλου μήκους βασισμένης στο παιχνίδι ξεκίνησαν πριν από χρόνια, με το Showtime να παραγγέλνει μια σειρά το 2018. Η σειρά μεταφέρθηκε τελικά στο Paramount+ το 2021, κάνοντας το ντεμπούτο της ένα χρόνο αργότερα. Η σειρά γνώρισε επίσης σημαντικές αλλαγές στα παρασκήνια, όπως η αποχώρηση του αρχικού σκηνοθέτη και αλλαγές στον showrunner, με τον David Wiener να αναλαμβάνει για τη δεύτερη σεζόν. Παρά τις προκλήσεις αυτές, το «Halo» κατάφερε να προσελκύσει σημαντική τηλεθέαση, περνώντας πέντε εβδομάδες στην πρώτη 10άδα της κατάταξης των πρωτότυπων σειρών streaming της Nielsen κατά τη διάρκεια της δεύτερης σεζόν του.


    Πηγή
    Φωτογραφία: ADRIENN SZABO/PARAMOUNT+
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.