Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Surface Studio 2 Plus της Microsoft διατίθεται με την RTX 3060 στα $ 4.299

    Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Microsoft ενημέρωσε τη σειρά Surface Studio των all-in-one υπολογιστών. Ενώ οι φήμες έλεγαν ότι ετοιμαζόταν ένα Surface Studio 3, η Microsoft παρουσίασε σήμερα το Surface Studio 2 Plus - μια αναβάθμιση στο Surface Studio 2 που κυκλοφόρησε πριν από τέσσερα χρόνια. Περιλαμβάνει μερικές σημαντικές αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, αλλά το εξωτερικό είναι πρακτικά το ίδιο, με την τιμή να ξεκινάει από το $4.299.

    Το Surface Studio 2 Plus θα κυκλοφορήσει με τον επεξεργαστή Core i7-11370H 11ης γενιάς της Intel, έναν επεξεργαστή που πλησιάζει σύντομα τα δύο χρόνια στην αγορά. Ενώ είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε στην εποχή της 13ης γενιάς της Intel, επομένως είναι εξαιρετικά απογοητευτικό να βλέπουμε τη Microsoft να μην κινείται προς τα τσιπ της 12ης γενιάς ή να περιμένει το πιο πρόσφατο και καλύτερο της Intel.

    «Στόχος μας ήταν να κυκλοφορήσουμε νωρίτερα στην αγορά, ειδικά για πολλούς από τους εμπορικούς πελάτες μας... έτσι επικεντρωθήκαμε στη σταθερότητα και στον εφοδιασμό με γνωστά καλά υλικά και επειδή η διαφορά από την 11η στη 12η γενιά στη σειρά H είναι μικρή, δεν ήταν κάτι που χρειάστηκε να κυνηγήσουμε», εξηγεί ο Pete Kyriacou, αντιπρόεδρος διαχείρισης προγραμμάτων στη Microsoft, σε συνέντευξή του στο The Verge.

    Παρά την απογοητευτική επιλογή CPU, η Microsoft έχει επιλέξει μια καλή αναβάθμιση στη κάρτα γραφικών. Το Surface Studio 2 Plus συνοδεύεται από τη φορητή GPU RTX 3060 της Nvidia με 6 GB VRAM. Η Microsoft έχει επανασχεδιάσει τη μητρική πλακέτα Surface Studio 2 Plus και η RTX 3060 θα λειτουργεί σε περίπου 60–70 watt σε διαμόρφωση φορητού υπολογιστή. Η Microsoft κρύβει όλα τα εξαρτήματα στο Studio 2 Plus μέσα σε ένα μικρό περίβλημα που μοιάζει με φορητό υπολογιστή κάτω από την 28 ιντσών οθόνη.

    «Είναι η πιο αποδοτική συσκευή που έχουμε φτιάξει ποτέ από άποψη γραφικών και υπολογιστών», λέει ο Kyriacou. "Αν το συγκρίνετε με το αρχικό Surface Studio, είναι περίπου πέντε φορές πιο ισχυρό."

    Στην καρδιά του Surface Studio 2 Plus βρίσκεται ακόμα η ίδια οθόνη αφής PixelSense 28 ιντσών (4500 x 3000), με υποστήριξη Dolby Vision. Κατά τη σύντομη ματιά μου στη συσκευή, εξακολουθεί να έχει την ίδια εντυπωσιακή ελαφρότητα στην οθόνη, σχεδόν σαν τα pixel να αιωρούνται ανάμεσα στα δάχτυλά σας καθώς μετακινείτε τον μεντεσέ πάνω και κάτω.

     

    226323_Surface_event_hands_on_0036.webp

     

    Μια μεγάλη βελτίωση υπάρχει στο πίσω μέρος του Surface Studio 2 Plus. Διαθέτει τρεις θύρες USB-C Thunderbolt 4, οι οποίες θα είναι ιδανικές για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας που χρειάζονται οι τύποι των χρηστών που στοχεύει αυτός ο all-in-one υπολογιστής. Μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε τρεις οθόνες 4K.

     

    226323_Surface_event_hands_on_0038.webp

     

    Υπάρχει μόνο μία διαμόρφωση του Surface Studio 2 Plus και διατίθεται με τον Intel Core i7-11370H 11ης γενιάς, μνήμη DDR4 32 GB και SSD 1 TB. Η τιμή του είναι 4.299 $ ή 4.499 $ εάν θέλετε τη γραφίδα, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.


    Πηγή
    Φωτογραφία: TheVerge
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.