Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το Lenovo Yoga Slim 7i με τον επεξεργαστή 'Lunar Lake' ξεπερνά το MacBook Air M3 σε διάρκεια μπαταρίας

      Το Yoga Slim 7i της Lenovo διαπρέπει σε δοκιμές αυτονομίας, αφήνοντας πίσω τα MacBook Air της Apple

    Η Lenovo παρουσίασε πρόσφατα το Yoga Slim 7i 'Aura Edition', εξοπλισμένο με τον νέο επεξεργαστή Intel Core Ultra 7 258V 'Lunar Lake'. Σε δοκιμή διάρκειας μπαταρίας που διεξήχθη από το κανάλι Lenovo PC στο YouTube, το Yoga Slim 7i κατάφερε να ξεπεράσει τα MacBook Air των 15 ιντσών με τους επεξεργαστές M2 και M3 της Apple, παρουσιάζοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αυτονομία.

     

    Η δοκιμή περιλάμβανε αναπαραγωγή τοπικού βίντεο σε ανάλυση 1920 x 1080 και ρυθμό 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με την οθόνη να έχει φωτεινότητα 150 nits και το Wi-Fi απενεργοποιημένο. Το MacBook Air M2 κατέλαβε την τελευταία θέση με διάρκεια 18 ώρες και 19 λεπτά, ενώ το MacBook Air M3 έφτασε τις 18 ώρες και 32 λεπτά. Ωστόσο, το Lenovo Yoga Slim 7i εντυπωσίασε με διάρκεια 23 ώρες και 54 λεπτά, ξεπερνώντας και τους δύο αντιπάλους του.

     

    Παρά το γεγονός ότι το Lenovo Yoga Slim 7i διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία (70 Wh έναντι 66,5 Wh του MacBook Air), η διαφορά στη διάρκεια μπαταρίας ήταν σχεδόν 29%, κάτι που αναδεικνύει την αποδοτικότητα του επεξεργαστή Lunar Lake της Intel.

     

    Αν και η διάρκεια μπαταρίας σε μια τέτοια δοκιμή περιορισμένης χρήσης δεν αποτελεί τον απόλυτο δείκτη απόδοσης, η συγκεκριμένη δοκιμή δείχνει ότι η Intel έχει βελτιώσει σημαντικά την αποδοτικότητα της σειράς Lunar Lake, και η μάχη των mobile επεξεργαστών με την Apple μόλις ξεκινάει.


    Πηγή
    Φωτογραφία: Lenovo
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.