Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Το IgorsLab.de Αποδεικνύει ότι η Κρέμα Προσώπου Ψύχει Καλύτερα από μια Θερμοαγώγιμη Πάστα

      Αναλυτικό review του IgorsLab.de αποκαλύπτει ότι η κρέμα προσώπου ξεπερνά τη θερμοαγώγιμη πάστα K4-Pro στην απόδοση.

    Σε ένα αποκαλυπτικό review του IgorsLab.de, δοκιμάστηκε η Computer Systems K4-Pro, μια ελληνικής κατασκευής θερμοαγώγιμη πάστα, που υποτίθεται ότι θα βελτίωνε την ψύξη επεξεργαστών χάρη στην αναφερόμενη θερμική αγωγιμότητά της των 4.6 W/m-K. Παρά τις υποσχέσεις της, η πραγματική απόδοση της K4-Pro ήταν πολύ κατώτερη των προσδοκιών. Με μέτρηση θερμικής αγωγιμότητας μόλις 0.4 W/m-K, η πάστα αποδείχθηκε ανεπαρκής για τη σωστή διάχυση της θερμότητας, οδηγώντας τον επεξεργαστή σε υπερθέρμανση και πιθανό θερμικό κλείσιμο.

     

    Η ομάδα του IgorsLab.de αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ασυνήθιστη σύγκριση, χρησιμοποιώντας την κρέμα προσώπου L'Oréal Men Expert Hydra Intense στη θέση της K4-Pro. Απίστευτα, η ενυδατική κρέμα κατάφερε να παρουσιάσει καλύτερα αποτελέσματα ψύξης, επιτρέποντας στον επεξεργαστή να λειτουργήσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Εκτός από την αυξημένη απόδοση, η κρέμα προσώπου προσέφερε και μία «πολυτελή» εμπειρία στον επεξεργαστή, με το ευχάριστο άρωμά της και την απαλότητα της υφής της.

     

    Η K4-Pro, αν και ελληνικής κατασκευής, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, με τη θερμοαγωγιμότητά της να είναι πολύ χαμηλή για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των σύγχρονων επεξεργαστών. Οι δοκιμές έδειξαν ότι η πάστα δεν είναι αξιόπιστη για καθημερινή χρήση σε συστήματα που απαιτούν αποτελεσματική διαχείριση θερμότητας.

     

    Συμπερασματικά, η ομάδα του IgorsLab.de προτείνει στους χρήστες να αποφύγουν τη χρήση της K4-Pro και να αναζητήσουν πιο αξιόπιστες λύσεις ψύξης. Η κρέμα προσώπου, αν και ακραίο παράδειγμα, έδειξε πόσο εύκολα μια μέτρια θερμοαγώγιμη πάστα μπορεί να αποτύχει σε βασικές δοκιμές. Για όσους θέλουν το απόλυτο στην απόδοση, είναι καλύτερο να επιλέξουν εξειδικευμένες και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές θερμοαγώγιμες πάστες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.